• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

✅ بحث و گفتگو بین وبمسترها

pedro88

Registered User
لایک‌ها
1,017
تخفیف‌های ویژه نت‌افراز به مناسبت نوروز 1401

🔸 25% تخفیف خرید گواهینامه SSL
N1401SSL
🔹 20% تخفیف سرویس ایران (خرید و تمدید)
N1401IRH

🔸 12% تخفیف سرویس فرانسه (خرید)
UC062PKV

🔸 10% تخفیف سرویس فرانسه (تمدید)
N1401FRH
🔹 10% تخفیف دامنه‌های IR (ثبت، تمدید، انتقال)
N1401IRD
اگر دوست داشتید ممنون میشم از لینک من بخرید:giggle:

8song

Registered User
لایک‌ها
1,302
دوستان بعضی ابزارهای مانیتور سئو، برخی url (فارسی) هارو تشخیص میدن که به صورت حروف بزرگ انکد شده و اون صفحات 404 میدن
ولی تو ورژن عادی (یعنی انکد شدش با حروف انگلیسی کوچک هست) صفحه بدون مشکل وجود داره، چطور میتونم از این مشکل جلوگیری کنم؟

webs

Registered User
لایک‌ها
1,475
دوستان بعضی ابزارهای مانیتور سئو، برخی url (فارسی) هارو تشخیص میدن که به صورت حروف بزرگ انکد شده و اون صفحات 404 میدن
ولی تو ورژن عادی (یعنی انکد شدش با حروف انگلیسی کوچک هست) صفحه بدون مشکل وجود داره، چطور میتونم از این مشکل جلوگیری کنم؟
لینک رو پیام خصوصی کنید. چون حروف کوچیک و بزرگ در URL Encoding بی تاثیره.

URL percent-encoding is NOT case sensitive​

meysam0211

Registered User
لایک‌ها
432
قیمت اینترنت بیشتر می‌شود

🔹وزیر ارتباطات: کارگروهی تشکیل داده‌ایم تا مدل‌های مختلف را برای اصلاح تعرفه اینترنت بررسی کنند که به مردم هم فشار نیاید.
🔹بخشی از کندی سرعت اینترنت، به این دلیل است که متناسب با نیاز آن، منابع مالی تزریق نشده. این منبع را یا دولت باید تزریق کند، یا با هزینه‌ای که مردم پرداخت می‌کنند، تامین کرد.

helpmasteri

Registered User
لایک‌ها
1,637
سلام من دو تا سوال دارم .

۱. چرا اعلان برای من نمیاد وقتی کسی منشن می‌کنه منو البته بعضی مواقع

۲. بعضی از دوستان میرن تو سایت های دانشگاهی و دولتی edu . Gov یه صفحه درست میکنن که روش کلیک میکنی ریدایرکت میشی یه جا دیگه . خواستم بگم اگه کسی تونست برای چند تا سایت این روش پیدا کنه و کار کنه واقعا بهش ۵ میلیون میدم

nima_00989166

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
16,507
سلام من دو تا سوال دارم .

۱. چرا اعلان برای من نمیاد وقتی کسی منشن می‌کنه منو البته بعضی مواقع

۲. بعضی از دوستان میرن تو سایت های دانشگاهی و دولتی edu . Gov یه صفحه درست میکنن که روش کلیک میکنی ریدایرکت میشی یه جا دیگه . خواستم بگم اگه کسی تونست برای چند تا سایت این روش پیدا کنه و کار کنه واقعا بهش ۵ میلیون میدم
سلام..
برای مورد دوم
متوجه نشدم..
یه لینک یا ویدیو میدی؟

adea1371

Registered User
لایک‌ها
217
سلام به نظرتون این طرح صیانت چی میشه آخرش

nima_00989166

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
16,507
سلام به نظرتون این طرح صیانت چی میشه آخرش
سلام..
بنظرم اجرایی نمیشه..
چون جدا از مساله زیر ساخت،اگه چیز جذابی توی نت نباشه و ملت سرشون رو از گوشی ها بیارن بیرون..
از گیجی و هیپنوتیزم خارج میشن..

ms368

Registered User
لایک‌ها
8,740
دوستان
من شیراز هستم
میخوام یه خط ۰۲۱ بگیرم که شماره همراه یا دفتر رو دایورت کنم روش
تو نت چرخیدم قیمتای عجیب و متفاوتی دیدم به اسم های voip و دفتر اینترنتی و تلقن ثابت ابری و ...
از ۱۰۰هزار دیدم تا ۲.۵ و با هزینه های ماهانه تا یک ساله
من فقط میخوام که تماس های ورودی که با ۰۲۱ بهم میشه دایورت شه روی شماره دفتر یا همراهم و کار خاصی قرار نیست بکنم و حتی تماس خروجی هم نمیخوام داشته باشه
هزینه های نگهداری و سالانه و ماهانه هم نمیخوام داشته باشه و همچنین نیاز به نت هم نداشته باشه
دقیقا مثل تلفن ثابت که فقط هزینه دایورت ماهانه داره + آبونمان که جمعا ۱۰تومنم در ماه نمیشه

کسی هست راهنمایی کنه ؟

helpmasteri

Registered User
لایک‌ها
1,637
سلام نیاز به دونفر آشنا با تلگرام دیسکورد (کمی هم زبان - در حد فهم یه چیزای ابتدایی) دارم برای ۳ - ۴ ساعت کار تو خونه و فقط باید یه سری کارای ساده مثل ارسال پیام و ... انجام بدن

حقوق هم ۲.۵ میلیون کاملا دورکاری . لطفا کسی هست پیام بده

+ نیاز به تخصص خاصی نیست +

ms368

Registered User
لایک‌ها
8,740
دوستان
این این چیه ؟

1648370508321.png

درواقع با مسدود کردن قسمت زیر، رنگ حاشیه سپر امنیتی آبی میشه

1648370620307.png

این به صورت خودکار مسدود میشه ؟
سایت اینکارو انجام میده یا مرورگر بخاطر عدم ردیابی توسط سایت اینکارو انجام میده ؟

webs

Registered User
لایک‌ها
1,475
سایت اینکارو انجام میده یا مرورگر بخاطر عدم ردیابی توسط سایت اینکارو انجام میده ؟
تنظیمات امنیتی مرورگره برای جلوگیری از ردیابی هایی که توسط سایت ممکنه انجام بشه. خلاصه اش اینه که بعضی از کوکی هایی که سایت بارگذاری کرده، حذف می کنه و یا بعضی کوکی ها مثل کوکی های شبکه اجتماعی که لاگین هستید، در اختیار اون سایت قرار نمیده.

Note: Cross-site tracking cookies are now disabled by default for all Firefox users. See Enhanced Tracking Protection for more information about how Firefox protects you against tracking​

ms368

Registered User
لایک‌ها
8,740
تنظیمات امنیتی مرورگره برای جلوگیری از ردیابی هایی که توسط سایت ممکنه انجام بشه. خلاصه اش اینه که بعضی از کوکی هایی که سایت بارگذاری کرده، حذف می کنه و یا بعضی کوکی ها مثل کوکی های شبکه اجتماعی که لاگین هستید، در اختیار اون سایت قرار نمیده.
پس درواقع این همون قانون کوکی هست که جدیدا اکثر سایت های خارجی قبل از رویت سایت به ما نمایش میدن و با موافقت ما کوکی ها رو ذخیره میکنن
در صورتی که ما تایید کنیم اون سپر امنیتی فعال نمیشه و بلاک نمیکنه درسته ؟

webs

Registered User
لایک‌ها
1,475
پس درواقع این همون قانون کوکی هست که جدیدا اکثر سایت های خارجی قبل از رویت سایت به ما نمایش میدن و با موافقت ما کوکی ها رو ذخیره میکنن
در صورتی که ما تایید کنیم اون سپر امنیتی فعال نمیشه و بلاک نمیکنه درسته ؟
نه؛ این سپر، ارتباطی با تیک تایید بارگذاری کوکی نداره. اون تیک تایید که میزنید به خاطر قوانین (اروپا و امریکاست) که باعث شده کلی کاربر درگیر مسائل مرتبط با کوکی بشن و هر سایتی که میرید هی باید چندتا کلیک اضافه کنید! اگه اون تیک رو نزنید، خود سایت کوکی ها رو بارگذاری نمی کنه ولی این سپر مرورگر کاری به اون تیک شما نداره. کلاً اگه سایتی بخواد فعالیت شما رو رهگیری کنه، جلوش رو میگیره. برای مثال، سایت تبلیغاتی A با کمک کدهای جاوااسکریپتی که در سایت های پربازدید قرار میده، سلایق کاربران رو جمع آوری می کنه و چنانچه شما برای اولین بار به سایت جدیدی برید که اتفاقاً اون سایت، کدهای تبلیغاتی سایت A رو گذاشته باشه، مطابق با سلایق قبلی شما؛ بهتون تبلیغات نشون میده. این سپر جلوی اینجور رهگیری ها رو میگیره. یا مثلاً بعضی سایت ها، ممکنه با کمک جاوااسکریپت و API شبکه های اجتماعی، کاربر رو شناسایی کنند و مثلاً امکان خاصی به کاربر بدن. این سپر، جلوی اینجور شناسایی ها رو میگیره. به عبارت ساده، مرورگر، اطلاعات کوکی کاربر مربوط به سایر سرویس ها رو در اختیار سایتی که بلوک شده، قرار نمیده.

amirhamzh2

Registered User
لایک‌ها
160
دوستان من میخوام به مینی چت از طریق سیستم وصل بشم بعد این فیلتره ، با وی پی ان هم بری چون آی پیت عوض میشه ایرانیا رو نمیتونه پیدا کنه برات ، چه جوری میشه این مشکل رو رفع کرد؟

ms368

Registered User
لایک‌ها
8,740
نه؛ این سپر، ارتباطی با تیک تایید بارگذاری کوکی نداره. اون تیک تایید که میزنید به خاطر قوانین (اروپا و امریکاست) که باعث شده کلی کاربر درگیر مسائل مرتبط با کوکی بشن و هر سایتی که میرید هی باید چندتا کلیک اضافه کنید! اگه اون تیک رو نزنید، خود سایت کوکی ها رو بارگذاری نمی کنه ولی این سپر مرورگر کاری به اون تیک شما نداره. کلاً اگه سایتی بخواد فعالیت شما رو رهگیری کنه، جلوش رو میگیره. برای مثال، سایت تبلیغاتی A با کمک کدهای جاوااسکریپتی که در سایت های پربازدید قرار میده، سلایق کاربران رو جمع آوری می کنه و چنانچه شما برای اولین بار به سایت جدیدی برید که اتفاقاً اون سایت، کدهای تبلیغاتی سایت A رو گذاشته باشه، مطابق با سلایق قبلی شما؛ بهتون تبلیغات نشون میده. این سپر جلوی اینجور رهگیری ها رو میگیره. یا مثلاً بعضی سایت ها، ممکنه با کمک جاوااسکریپت و API شبکه های اجتماعی، کاربر رو شناسایی کنند و مثلاً امکان خاصی به کاربر بدن. این سپر، جلوی اینجور شناسایی ها رو میگیره. به عبارت ساده، مرورگر، اطلاعات کوکی کاربر مربوط به سایر سرویس ها رو در اختیار سایتی که بلوک شده، قرار نمیده.
فوق العاده بود
تشکر 🌷

MOHAMMAD026_1

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8,693
دوستان من میخوام به مینی چت از طریق سیستم وصل بشم بعد این فیلتره ، با وی پی ان هم بری چون آی پیت عوض میشه ایرانیا رو نمیتونه پیدا کنه برات ، چه جوری میشه این مشکل رو رفع کرد؟
شاید با ست کردن هدر x-forwarded-for بشه (بستگی به سایت داره که ساپورت کنه یا نه)
به این افزونه:

یه آیپی ایران بده.

javadth

کاربر فعال پرشین تولز، همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
15,991
عشقا سلام

با روبات یا API میشه به blogspot مطلب فرستاد ؟

بالا