• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

✅ بحث و گفتگو بین وبمسترها

webs

Registered User
لایک‌ها
1,475
با آگهی کار میکنم.
اتفاقا دنبال یه نفرم که کمکم کنه سایت بیارم بالا. کسی که تجربه داشته باشه و راهنماییم کنه. منم عوضش تولید محتوا براش انجام بدم. شما کسیو سراغ نداری؟
فرضاً سایت زدید. راه کسب درآمدش چی میشه؟! میخواید آگهی های سایت های کلیکی بذارید؟ که بعد از چندماه تاخیر مثلاً 800 هزار تومان بهتون بدن؟

درحقیقت اونایی که از شما محتوا میخرن، دو دسته هستند:
- دسته اول دارندگان فروشگاه و ارائه دهندگان خدمات که بنا بر وعده سئوکارها، امید دارن با محتوای یونیک، شاید بتونن تو گوگل بالا بیان
- و دسته دوم وبمسترهایی هستند که امید دارن با هزینه کردن بابت محتوا، شاید تو گوگل یه مقدار رتبه شون بهتر بشه یا حداقل افت رتبه پیدا نکنند. در واقع هر دو گروه فقط امید دارن، خرید محتوا براشون جواب بده!

هرچند نویسندگی برای سایت ها، کار ارزشمند و قابل تقدیری هست ولی به نظر من اگه میخواید سایت بزنید، سایت فروش محتوا بزنید تا بتونید از کسانیکه امید دارن از این رقابت بسیار شدید، کسب درآمد کنند، درآمد بدست بیارید! 😈

SaRaa*_*

Registered User
لایک‌ها
50
فرضاً سایت زدید. راه کسب درآمدش چی میشه؟! میخواید آگهی های سایت های کلیکی بذارید؟ که بعد از چندماه تاخیر مثلاً 800 هزار تومان بهتون بدن؟

درحقیقت اونایی که از شما محتوا میخرن، دو دسته هستند:
- دسته اول دارندگان فروشگاه و ارائه دهندگان خدمات که بنا بر وعده سئوکارها، امید دارن با محتوای یونیک، شاید بتونن تو گوگل بالا بیان
- و دسته دوم وبمسترهایی هستند که امید دارن با هزینه کردن بابت محتوا، شاید تو گوگل یه مقدار رتبه شون بهتر بشه یا حداقل افت رتبه پیدا نکنند. در واقع هر دو گروه فقط امید دارن، خرید محتوا براشون جواب بده!

هرچند نویسندگی برای سایت ها، کار ارزشمند و قابل تقدیری هست ولی به نظر من اگه میخواید سایت بزنید، سایت فروش محتوا بزنید تا بتونید از کسانیکه امید دارن از این رقابت بسیار شدید، کسب درآمد کنند، درآمد بدست بیارید! 😈
من منظورم سایتی بود که اونجا بتونم پروژه بگیرم. مثل سایت الو محتوا
منظور شما رو متوجه نشدم. فروش محتوا یعنی از قبل محتوا آماده کنم و بشه یه مقاله 1000 کلمه ای بعد بذارم برای فروش؟

the boy

ستاره پاتوق
کاربر فعال
لایک‌ها
7,289
من منظورم سایتی بود که اونجا بتونم پروژه بگیرم. مثل سایت الو محتوا
منظور شما رو متوجه نشدم. فروش محتوا یعنی از قبل محتوا آماده کنم و بشه یه مقاله 1000 کلمه ای بعد بذارم برای فروش؟
اگر میگید که با دست به دست شدن، قیمت تولید محتوا سه برابر میشه، به نظر منم یک سایت سئو و تولید محتوا بزنید و مستقیم با مشتری های بزرگ کار کنید. اینکه میگم مشتری بزرگ منظورم یک شرکت یا حتی یک فروشگاه فیزیکی هست که میخواد برای خودش یک سایت بزنه.

SaRaa*_*

Registered User
لایک‌ها
50
اگر میگید که با دست به دست شدن، قیمت تولید محتوا سه برابر میشه، به نظر منم یک سایت سئو و تولید محتوا بزنید و مستقیم با مشتری های بزرگ کار کنید. اینکه میگم مشتری بزرگ منظورم یک شرکت یا حتی یک فروشگاه فیزیکی هست که میخواد برای خودش یک سایت بزنه.
نه قیمتا الانم خوبن به نسبت. مسئله اینه که همین مشتری های خوبو بتونم پیدا کنم. چون الان سایتایی مثل الو محتوا تقریبا زیاد شدند، دنبال کسی هستم که بتونه راهنماییم کنه یه سایت قوی بزنم و بین این سایتا شانس داشته باشم که پروژه بگیرم

Business plan

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
14,233
با آگهی کار میکنم.
اتفاقا دنبال یه نفرم که کمکم کنه سایت بیارم بالا. کسی که تجربه داشته باشه و راهنماییم کنه. منم عوضش تولید محتوا براش انجام بدم. شما کسیو سراغ نداری؟
من دو تا سایت برای این کار میخوام بیارم بالا، یکیش راه افتاده یکیش هم بعدا میزنم
اگه خودت میخوای سایت بزنی، چندان فرقی نمیکنه فقط میتونم برات بیارمش بالا
نمیدونم با چه رویه ای کار کنیم. ولی سایت های خودم بیاد بالا بهت نیاز میشه چون الان فقط یه نفر محتوا نویس دارم
من وقتی بیام بالا فقط کار های گرون رو قبول میکنم ارزون باشه رد میکنم، خوبی سئو همینه که کار میاد سراغت
های فریند
آی ویل لرن دیز آرتیکل این یودوب :sick::sick::sick:
داشتم درمورد کامپیوتر های کوآنتوم گوگل میخوندم دیدم طرف کنارش وایساده هندیه!!!
بعد دیدم اینجا زده مدیرعامل گوگل هست!!!
تعدادشون هم کم نیست خیلی زیادن

nima_00989166

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
16,507
با آگهی کار میکنم.
بنظرم یه موضوع کم رقابت پیدا کنید..راجبش سایت بیارید بالا..
فروش مستقیم محصول داخلش انجام بدید.. یعنی خودتونم توش فروشنده محصول باشید..
یکم تحقیق اولیه ش سخته..ولی بد ایده یی نیست برای بررسی کردن..

SaRaa*_*

Registered User
لایک‌ها
50
بنظرم یه موضوع کم رقابت پیدا کنید..راجبش سایت بیارید بالا..
فروش مستقیم محصول داخلش انجام بدید.. یعنی خودتونم توش فروشنده محصول باشید..
یکم تحقیق اولیه ش سخته..ولی بد ایده یی نیست برای بررسی کردن..
یعنی سایت فروشگاهی بزنم، مثل سایت فروش لباس و این چیزا؟
یه کاری که این اواخر دیدم انجام میدن اینه که سایت میارن بالا و لینک فیلمای قانونیو توش میذارم و از طریق پورسانت فروش این فیلما درامد دارند. بعضیاشون کنارش آرشیو آهنگم درست میکنن بعضیام نه فقط فیلمه. به نظرتون این ایده خوبه؟

webs

Registered User
لایک‌ها
1,475
ممنظور شما رو متوجه نشدم. فروش محتوا یعنی از قبل محتوا آماده کنم و بشه یه مقاله 1000 کلمه ای بعد بذارم برای فروش؟
منظورم تقریباً چیزی بود که @Business plan گفتند. یک سایت بزنید و خودتون سفارش مستقیم محتوا بگیرید.
حتی میتونید تو یه سری موضوعات، محتوای از قبل آماده شده تو سایت بذارید و مثلاً موجودیش رو 1 بذارید که یعنی فقط به یک نفر فروخته میشه ولی فکر کنم تمرکز کاری تون از بین بره. چون همینکه سایت زدید دردسرهاش شروع میشه و وقتتون رو میگیره.

nima_00989166

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
16,507
یعنی سایت فروشگاهی بزنم، مثل سایت فروش لباس و این چیزا؟
آره..
لباس زنونه..
لوازم آرایشی..
هر کالایی
فقط هرچی خاص تر کم رقابت تر باشه بهتره..
اگه با کیفیت و تنوع و چگونگی تهیه اون کالا هم آشنایی دارید بهتر..
حتی میتونید از تولیدی با قیمت خیلی کم تهیه کنید.. (اول با سود خیلی کم حتی در صد ود صفر یه بازار فروشی بدست بیارید.. بعد با خیال راحت همون جنس رو تعداد بالا از تولیدی تهیه کنید و بفروشید)
کلا حرکت های اینطور..
میگم.. اصلی ترین قسمتش بیزینس پلنشه..
یه کاری که این اواخر دیدم انجام میدن اینه که سایت میارن بالا و لینک فیلمای قانونیو توش میذارم و از طریق پورسانت فروش این فیلما درامد دارند. بعضیاشون کنارش آرشیو آهنگم درست میکنن بعضیام نه فقط فیلمه. به نظرتون این ایده خوبه؟
ایده ش که خوبه..
رقابت ها زیاده..

AmirHossein.M

Registered User
لایک‌ها
710
میخوام استوری های واتس اپ یه نفر رو ببینم ولی تا شماره من توی گوشی طرف مقابل نباشه واتس اپ چیزی نشون بقیه نمیده، خب حالا چطوری میشه استوری های طرف مقابل رو دید بدون اینکه اون شخص شماره من رو داشته باشه؟

رنک مث هندیه
همین باید دلیل قانع کننده ای باشه که استفادش نکنی، همون یوتیوب رو گرفتن بسه :sick:

امکان مشاهده استوری بدون اینکه شماره شمارو ذخیره داشته باشه وجود نداره

tazone

Registered User
لایک‌ها
366
آره..
لباس زنونه..
لوازم آرایشی..
هر کالایی
فقط هرچی خاص تر کم رقابت تر باشه بهتره..
اگه با کیفیت و تنوع و چگونگی تهیه اون کالا هم آشنایی دارید بهتر..
حتی میتونید از تولیدی با قیمت خیلی کم تهیه کنید.. (اول با سود خیلی کم حتی در صد ود صفر یه بازار فروشی بدست بیارید.. بعد با خیال راحت همون جنس رو تعداد بالا از تولیدی تهیه کنید و بفروشید)
کلا حرکت های اینطور..
میگم.. اصلی ترین قسمتش بیزینس پلنشه..

ایده ش که خوبه..
رقابت ها زیاده..
اولین نکته کسب و کار اینه : بازار کاری که باهاش آشنایی ندارید باید خاکشو بخورید و ضرر بدید(پس ایشونو نباید بفرستیم سراغ یچیز نا آشنا)

نکته دوم کسب و کار : هرچی تعداد رقبا کمتر باشه سطح رقابت بالاتره و کار ایشون سخت تر

تمرکز تونو بذارید روی همون تولید محتوا

alireza-online

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
25
شاتل خیلی روی اعصابه
12 گیگ با سرعت 512 گرفتم 40 تومن
هر بار حجم کم میاد با خرید ترافیک اضافه ماهی صد تومن خرجش میکنم.
قبلا های وب داشتم یک بار هم حجمش کم نمیومد قیمتش هم ارزون. الان نگاه کردم تعرفش مثل همون شاتله

من اینترنت میخوام، ترافیک داخلی و از این *** شعر ها بدرد نمیخوره
این که میان میگم 40 گیگ و 12 گیگش بین المللی، این اصلا اینترنت نیست ما رو *** حساب کردن

ماهان نت یکی میگفت خونه. 35 گیگ 60 تومن سرعت 3 مگ
ولی سایتش رو دیدم داغونه ثبت نامش خراب بود فونتش هم بهم ریخته!
تلفنش زنگ زدم اشغال بود!! نه ادرس نمایندگی نه چیزی همینطوری سایت زدن

بجز این کجا حجم خوب میده؟ با قیمتی که زورکی نباشه هر بار پول بگیرن و هیچی
سلام
های وب عالیه، من حدود 10 ساله مشترکشم ، فقط بدی که داره اینکه حجم خیلی زیاد داره سرویس هاش و در مقابل قیمتش هم بالاتر میشه

nima_00989166

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
16,507
میخوام برای پنل کاربری سایتم قالب سرچ کنم..
نمیدونم چی بزنم..
user dashboard template که میزنم بازم پنل داشبورد داخلی ادمین وردپرس رو میاره..
چه متنی پیشنهاد میدید برای سرچ؟

alireza-online

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
25
میخوام برای پنل کاربری سایتم قالب سرچ کنم..
نمیدونم چی بزنم..
user dashboard template که میزنم بازم پنل داشبورد داخلی ادمین وردپرس رو میاره..
چه متنی پیشنهاد میدید برای سرچ؟
panel template users

AmirWrestling

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
سلام دوستان
نمیدونستم کدوم بخش درخواست بدم گفتم اینجا بپرسم
هاست دانلود اسپانسری میخوام
دوتا سایت دارم
مرجع یا کسی رو میشناسید یا تاپیکی هست اونجا اعلام کنم؟؟

AmirHossein.M

Registered User
لایک‌ها
710
جالبه برام سایت هایی برای خرید خدمات سوشیال مدیا وجود داره که حتی یه شماره تماس از مدیریت سایتشون توشون وجود نداره بعد از مردم احراز هویت با عکس میخوان ! حتما ام پس فردا با این احراز هویت میرن صرافی خرید میزنن به نام مردم ! اصلا متوجه نمیشم چه دلیلی داره یه سایتی که داره مثلا فالور میفروشه احراز هویت با کارت ملی بکنه اونم با عکس صورت مردم ! من بد بینم یا کسی تجربه خاصی داره یا دلیلشو میدونه ؟

CaeZer

Registered User
لایک‌ها
60
جالبه برام سایت هایی برای خرید خدمات سوشیال مدیا وجود داره که حتی یه شماره تماس از مدیریت سایتشون توشون وجود نداره بعد از مردم احراز هویت با عکس میخوان ! حتما ام پس فردا با این احراز هویت میرن صرافی خرید میزنن به نام مردم ! اصلا متوجه نمیشم چه دلیلی داره یه سایتی که داره مثلا فالور میفروشه احراز هویت با کارت ملی بکنه اونم با عکس صورت مردم ! من بد بینم یا کسی تجربه خاصی داره یا دلیلشو میدونه ؟
سلام

برای این نوع خدمات احراز هویت یه چیز حیاتی هست ، شما فکر کنید کسی با پول فیشینگ این خدمات رو خریدای بکنه ، فتا یقه کی رو میگیره بنظرتون ؟

AmirHossein.M

Registered User
لایک‌ها
710
سلام

برای این نوع خدمات احراز هویت یه چیز حیاتی هست ، شما فکر کنید کسی با پول فیشینگ این خدمات رو خریدای بکنه ، فتا یقه کی رو میگیره بنظرتون ؟

مسئله اینجاس خود همین احراز هویت با کارت ملی و عکس 100% امکان کلاهبرداری و خرید ارز رو به مدیر اون سایت میده ! اون موقع مشکلی پیش بیاد چطور میخواید پاسخگو باشید ؟ بعدم اگه نیاز به احراز هویت بود که الان دیجی کالا و هزار انلاین شاپ دیگه باید احراز هویت میکردن !

CaeZer

Registered User
لایک‌ها
60
کدوم ادم عاقلی با پول فیشینگ 100 هزارتومن فالور میخره ؟! مسئله اینجاس با احراز هویتی که میگیرن خودشون میتونن کلی خلاف کنن ! مثل همین خرید ارز از صرافی ها , اون موقع شما چجوری میخوای جواب پول دزدی رو بدی ؟ اونم سایتایی که مدیریت خودشون اصلا مشخص نیست
با 5 هزارتومن هم میخرن ، اگر شک دارید به اون سایت خرید نکنید
اگر احیانا خیلی نیاز دارید که از اون سایت خرید داشته باشید ، میتونید عکس با واترمارک واسشون ارسال کنید.
این احراز هویت هم صرفا برای این گرفته میشه که چک بشه شماره کارت بانکی که پرداخت شده با کسی که احراز هویت کرده یکی باشه.

من تو یکی دو تا صرافی احراز هویت کردم و صرفا عکس کارت ملی واسشون کافی نبوده، کدوم صرافی ها صرفا با یک عکس از کارت ملی احراز هویت میکنن ؟

بالا