meysam0211
Registered User
فرق داره مگه برای گوگل!بلاخره اینا خبره!
توسایتهای خارجی اینطور نیست ..
فرق داره مگه برای گوگل!بلاخره اینا خبره!
گفته بودی میخواستی وبمستری رو ول کنی مغازه کامپیوتری بزنی..از یه شرکت دوزاری سرور مجازی خریدم.
10 روز قبل از سر رسید، فاکتور میفرسته
پشت بندش چند ساعت بعد یادآوری میفرسته
-----------
3 روز قبل سررسید هم ایمیل تهدید میفرسته که:
اگه پول سرور رو نریزی به طور خودکار حذف میشه سرور و ما هیچ مسئولیتی در قبال حذف شدن داده های شما نداریم
---------------------
یه مدت سرورشون قطعی زیاد داشت.
بهشون تیکت میدادی که آقا سرور کار نمیکنه
پشتیبانش میومد ساعت 8 صبح ج میداد که آره ما تست کردیم مشکلی نداشت.
بعد نیم ساعت بعدش اون یکی پشتیبان میومد که اره چون به این تیکت پاسخ ندادی، تیکت بسته میشه.
-------------
شرکت و شبکه سرور اینطور گسنه و گدا ندیدم تا حالا
اسمش رو میگفتید بقیه هم بدونن.از یه شرکت دوزاری سرور مجازی خریدم.
پشت بندش چند ساعت بعد یادآوری میفرسته
-----------
3 روز قبل سررسید هم ایمیل تهدید میفرسته که:
اگه پول سرور رو نریزی به طور خودکار حذف میشه سرور و ما هیچ مسئولیتی در قبال حذف شدن داده های شما نداریم
---------------------
یه مدت سرورشون قطعی زیاد داشت.
بهشون تیکت میدادی که آقا سرور کار نمیکنه
پشتیبانش میومد ساعت 8 صبح ج میداد که آره ما تست کردیم مشکلی نداشت.
بعد نیم ساعت بعدش اون یکی پشتیبان میومد که اره چون به این تیکت پاسخ ندادی، تیکت بسته میشه.
-------------
شرکت و شبکه سرور اینطور گسنه و گدا ندیدم تا حالا
خوده من سایت هامو توی آب نمک خوابوندم سر فرصت یخورده پول دستم بیاد حمله کنم به وب انگلیسیتو این فروم چند نفری سئوکار هست، وب مستر حرفه ای هست ولی بازارچه وبمستری فقط من تاپیک خدمات سئو زدم، هر چند که تعداد کم بهم سفارش دادن. ولی بازارچه وبمستری همه فقط رپورتاژ و بک لینک میفروشن!! خود سئوکار ها هم بیشتر رپورتاژ میفروشن بجای اینکه کار کنن. چرا؟ خبریه؟
نت افراز چرا فروش هاست رو متوقف کرده؟
40 میلیون در ازای کار شفاف و درست حسابیخوده من سایت هامو توی آب نمک خوابوندم سر فرصت یخورده پول دستم بیاد حمله کنم به وب انگلیسی
خدمات سیو از رونق افتاده و کسی حاضر نیست خوب براش هزینه کنه پس ماها کنار کشیدیم
هرچی یوزر صفره هم دنبال خدمات سیو هستن و فکر میکنن 10 تومن الان هزینه کنن تا آخر عمر سایت شون رتبه یکه گوگله
الان زیر 40 در ماه ارزش نداره رتبه سایتو بالا بیاری اونم باید سیو کار یه دستیار داشته باشه و دو نفری روی سایت کار بشه و محیط کاری و چیزای دیگه اوکی باشه 32 استاد کار بر میداره 8 دستیار
از یه شرکت دوزاری سرور مجازی خریدم.
من هاست ایرانیش رو داشتم..مشکلی نبود..نت افراز هم از ۲ هفته قبلش صورتحساب می فرسته.
اصلا خوشم نمیاد![]()
دوستان،
من برای هاست (نت افراز) فرانسه سالیانه ۱.۴ میلیون می دم. اگر هاست ایرانش خوبه مدل سالیانه ۸۰۰ تومنی بگیرم الکی این همه هزینه هاست ندم. کسی از هاست ایرانش استفاده کرده؟
یه سوال دیگه برای وردپرس فروشگاهی چه قالبی رو پیشنهاد می کنید؟
اتفاقا نت افراز خیلی بهتر از بقیه هست از نظر مدت زمان ارسال فاکتورنت افراز هم از ۲ هفته قبلش صورتحساب می فرسته.
اصلا خوشم نمیاد![]()
دوستان،
من برای هاست (نت افراز) فرانسه سالیانه ۱.۴ میلیون می دم. اگر هاست ایرانش خوبه مدل سالیانه ۸۰۰ تومنی بگیرم الکی این همه هزینه هاست ندم. کسی از هاست ایرانش استفاده کرده؟
یه سوال دیگه برای وردپرس فروشگاهی چه قالبی رو پیشنهاد می کنید؟
من هاست ایرانیش رو داشتم..مشکلی نبود..
اتفاقا زمان هایی که نت بهم میریزه و یاداخلی میشه هم سایتت در دسترس میمونه..
در مورد قالب فروشگاهی هم بستگی به خودتون داره
معمولا وودمارت از نظر ظاهر و امکانات خوب جواب میده که در کنارش باید بهینه سازی هم کنید با استفاده از افزونه هایی نظیر راکت و غیره
و فلت سام هم از نظر سبکی
تگ های هر قالبی فرق میکنن..برای این پست
@nima_00989166
مقدار
image_default_size
نوشتم
full
ارور داد
ذخیرهٔ تنظیمات ناموفق بود
چرا؟
مگه رول کار همین نیست؟
وقتی اچ یک طولانی بشه یعنی دو خطه بشه فاصله دو خط خیلی نزدیک به همه. کسی میدونه چه کدی باید بزارم یه کم فاصله بگیرن؟
شیر تو این کلوفلر پرشین غور بره پدر ما رو درآوردن با فیلترشکن هم باز نمیشه خود فروم منیجر هم نمیتونه بیاد :دی
فروم بدون صاحب همینطور راکد گذاشته رفته...
یه افزونه فیلترشکن معرفی کنید. نترسید از بستنش اونا خودشون میدونن کجا بازه کجا مسدود
وقتی اچ یک طولانی بشه یعنی دو خطه بشه فاصله دو خط خیلی نزدیک به همه. کسی میدونه چه کدی باید بزارم یه کم فاصله بگیرن؟
h1 {
line-height: 1.6 !important;
}
تفریحی زرد الان فکر کنم باز جواب بده وضعیت اینستا اینجوری شدهالان وبمسترا بیشتر تو چه موضوعی سایت میزنن؟
هنوز سایت تفریحی میزنن؟
با این وضع نت و درامدها کسی ایده هم داشته باشه اجراش نمیکنه فعلا.. تا بعد ببینن چی میشه..الان وبمسترا بیشتر تو چه موضوعی سایت میزنن؟
هنوز سایت تفریحی میزنن؟