meysam0211
Registered User
چچچقدر این 4 روز گذشته فیلترشکنااا قطعیو دیس کامل شدند مثل ZenMate... از چیز پی ان مرورگر بگیر تا خریدنیا : /
چندوقت دیگه که پروژه اینترنت ملیشون تکمیل بشه دیگه کلا خبری از نت بین المللی نخواهد بودچچچقدر این 4 روز گذشته فیلترشکنااا قطعیو دیس کامل شدند مثل ZenMate... از چیز پی ان مرورگر بگیر تا خریدنیا : /
از چه نظر دردسرساز شه؟خلاصه کتاب ممکن هست دردسر ساز بشه؟
البته در حد چند پاراگراف و بیشتر قصد معرفی کتاب باشه
اگر اینطور بشه چی کار باید کرد؟چندوقت دیگه که پروژه اینترنت ملیشون تکمیل بشه دیگه کلا خبری از نت بین المللی نخواهد بود
خودم تا چند ماه پیش فکر میکردم همچین چیزی امکان نداره ولی با اتفاق های اخیر و بستن کلودفلر (کاری که حتی چین جرعت انجامش رو نداشت) مطمئن شدم اینا هیچی براشون مهم نیست و کلا هدفشون قطع ارتباط بین الملل هست...
یعنی شاکی بشه که چرا کتاب منو معرفی کردی!!از چه نظر دردسرساز شه؟
منظورتون کتابای خلاف قوانینه؟ یا منظورتون گوگل یا ناشره؟
فکر نمیکنم گذاشتن خلاصه داستان مشکلی داشته باشه
مگر اینکه کتاب رو بدون مجوز حق فروش بزاری تو فروشگاه و بفروشی و یا متنشو رایگان در اختیار مردم بزاری و یا یه کتاب ممنوعه باشه و خلاف قوانین باشه
به نظرم اگه خلاصه میزاری و متن خلاصه باعث شه کتاب و داستان اصلیش اسپویل شه باید قبلش هشدار بدی به خواننده
سلام
دوستان لطفا بنده رو جهت خرید اسکریپت خدمات ایمیل دهی به زبان انگلیسی راهنمایی کنیدمثل وب سایت Protonmail و ...
وب سایتی هست که بتونم اسکریپ آماده تهیه کنم ؟ یا اینکه حتما نیاز به برنامه نویسی از صفر داره !
یه دنیا ممنونم
فکر میکنم خود نسخه معمولیش هم چنین قابلیتی دارهکسی سایت چند فروشگاهی با افزونه دکان بیزینس درست کرده؟
چطوری میشه در صفحه فروشنده فقط محصولات خود فروشنده نمایش داده بشه و نه تمامی محصولات..
فکر نکنمیعنی شاکی بشه که چرا کتاب منو معرفی کردی!!
یه بخش کوچیک در حد اینکه موضوع و نام نویسنده عکس جلد باشه فقط / کتاب های خلاف نه مجوز دار
@Business planاکانت MOZ pro از کجا بخریم که امن باشه![]()
یه سرور خارجی بگیر "وی تو ری" ران کن... هم سرعت داره هم امنیت و هم میتونی دست ده نفر دیگه رو بگیری...چچچقدر این 4 روز گذشته فیلترشکنااا قطعیو دیس کامل شدند مثل ZenMate... از چیز پی ان مرورگر بگیر تا خریدنیا : /
خیلی گرون شدن سرورا :/یه سرور خارجی بگیر "وی تو ری" ران کن... هم سرعت داره هم امنیت و هم میتونی دست ده نفر دیگه رو بگیری...
میخوای چی کار کنی؟اکانت MOZ pro از کجا بخریم که امن باشه![]()
مرسی بیزیمیخوای چی کار کنی؟
یه زمانی میساختم الان دیگه حصوله این کار ها رو ندارم
باید برای فری تریال شماره پیدا کنی که توی اینترنت ریخته سرچ کنی هست...
من ابزار نیل پاتل هندی رو استفاده میکنم حتی نسخه رایگانش از ماز و اچرف بهتره!
اگر هم رپورتاژ خوب لازم داشتی دارمFree Backlink Checker With Historical and New/Lost Link Data
Find out who links to you and your competition with our free backlink checker. Use it to build links and boost your rankings.neilpatel.com
![]()
خرید رپورتاژ آگهی قوی از وب سایت های معتبر با قیمت ارزان
خرید رپورتاژ آگهی با کیفیت و دائمی از سایت های معتبر، با تخفیف ویژه و قیمت ارزان به همراه پشتیبانی و مشاوره رایگان. سفارش رپورتاژ آگهی قویroozinab.com
این پرو*کسی هست یا چیز پی ان؟یه سرور خارجی بگیر "وی تو ری" ران کن... هم سرعت داره هم امنیت و هم میتونی دست ده نفر دیگه رو بگیری...