• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

✅ بحث و گفتگو بین وبمسترها

ms368

Registered User
لایک‌ها
8,740
ببخشید من پلاگین https://www.paidmembershipspro.com

ریختم !سه مدل اشتراک خریدن گذاشتن ماهیانه - سالیانه - سه ماهه

حالا میخوام برای بعضی مقاله ها کسانی که اشتراک نمیخوان فقط یک مقاله میخوان سبد خرید ساده بزارم که پرداخت کنن و مقاله براشون قابل نمایش بشه به صورت کامل ( مقاله ها ویدیویی هست )

با این افزونه میشه ؟

ایا افزونه ای سراغ دارید بهتر باشه هم بشه ممبرشیپ خرید و هم به صورت دستی کسانی که ممبر شیپ نمیخوان یک مقاله بخرند؟
من قبلا این مورد رو انجام دادم
به صورتی که در ۲ قالب این طرح انجام میشد
یکی کاربران رایگان و غیر ثبت نامی میومدن و فقط میتونستن از یک دسته بندی دانلود بدون محدودیت داشته باشن
دوم کاربرانی که ثبت نام میکردن و میتونستن از تمام دسته بندی ها به صورت محدود دانلود کنن (مثلا جمعا ۱۰ دانلود در ماه)
سوم کاربران vip بود که ۳ سطح داشتن و میتونستن به تعداد ۱۰۰ , ۳۰۰ و ۵۰۰ دانلود در ماه داشته باشن
دقیقا یادم نمیاد
اما سیستم ووکامرس بود و بر اساس فایل های دانملود در قسمت فایل دانلودی در ووکامرس کار میکرد و مجبور شده بودم ۴ تا افزونه نصب کنم
اسمامی دقیقشو برات مینویسم فردا ایینجا

ms368

Registered User
لایک‌ها
8,740
سلام ممنون

من این پلیر به خوبی میشناسم پلیرهای دیگه بهتر ازاین هم میشناسم که میشه کارهای خاص تری مثل مارک رو ویدیو انجام داد

این پلیر بخریم فقط یادم نیست دیگه نیازی به فضا و استوریج نیست درسته ؟

--

سایت ما قرار نیست به ایرانیان خدمات بده فقط یک چند محدوده جغرافیایی

مثلا عین این سایت https://bamfilmizle.com/carter-izle-2022-4807.html
اگه کار تخصصی نمیخوای، میتونی از پلیرهای رایگان html که فراوون هم هستن استفاده کنی

واترمارک ویدیو یکی از ساده ترین کاراش هست که همون موقع هم داشت
من اون موقع حدودا یک ماه درگیر پلیرهای مختلف بود، پلیرهایی که بر اساس html5 کار میکردن و اسکریپت خالصشون رو استفاده میکردن و توی ووردپرس به کار میبرم
ولی باور کن بهترینشو این بود که کاملترین امکاناتی که فکرشو میکنی اون موقع داشت و حتی میشد گفت خیلی جلوتر از زمان خودش بود
باید بری توی مستنداتش و البته یک قسمت help center هم مخصوص خودش داره که میتونی بری کدها رو اونجا ببینی

و متاسفانه خریدش به صورتی نیست که فکر کنی نامحدود میتونی ازش استفاده کنی
من اون موقع بهشون ایمیل هم زدم و جوابی که دادن این بود حداکثر تعداد play در ماه ۲۵۰هزارتا هست که میتونی توی نسخه اینترپرایس که هزینه بالایی داره خریداری کنی و بر اساس هر هزار پلی که میخوای اضافه کنی باید مبلغ $2.5 پرداخت کنی
شما همون نسخه فری رو دانلود کن و سعی کن ارتباط با سرور رو قطع کنی و البته با قطع کردن ارتباط، پلیر دیگه کار نمیکنه اما من اون موقع مشکلشو حل کردم و شما میتونی اینو توی پونیشا یا بازارچه همین انجمن درخواست بدی برای هک کردنش

البته من سال ۹۶ که داشتم روی این پلیر کار میکردم با سرور مجازی بعد از ۵هزار بار نمایش پلیر غیر فعال میشد
اما شما فعلا نسخه فری رو دانلود کن و ۵۰۰۰ بار پلی کن شاید چون از سرورشون برای پخش استفاده نمیکنی این شمارش اعمال نشه

Last edited:

وكيل الرعايا

همکار بازنشسته
لایک‌ها
7,487
من قبلا این مورد رو انجام دادم
به صورتی که در ۲ قالب این طرح انجام میشد
یکی کاربران رایگان و غیر ثبت نامی میومدن و فقط میتونستن از یک دسته بندی دانلود بدون محدودیت داشته باشن
دوم کاربرانی که ثبت نام میکردن و میتونستن از تمام دسته بندی ها به صورت محدود دانلود کنن (مثلا جمعا ۱۰ دانلود در ماه)
سوم کاربران vip بود که ۳ سطح داشتن و میتونستن به تعداد ۱۰۰ , ۳۰۰ و ۵۰۰ دانلود در ماه داشته باشن
دقیقا یادم نمیاد
اما سیستم ووکامرس بود و بر اساس فایل های دانملود در قسمت فایل دانلودی در ووکامرس کار میکرد و مجبور شده بودم ۴ تا افزونه نصب کنم
اسمامی دقیقشو برات مینویسم فردا ایینجا
ممنون من سایتم پلی لیست خصوصی یوتیوب هست

مقاله باز میشه ویدیو ها میخوام فقط برای کسانی که اشتراک خریدن نشون داده بشه
و کسانی که مثلا اون مقاله میخرن چیز دانلودی ندارم

وكيل الرعايا

همکار بازنشسته
لایک‌ها
7,487
اگه کار تخصصی نمیخوای، میتونی از پلیرهای رایگان html که فراوون هم هستن استفاده کنی

واترمارک ویدیو یکی از ساده ترین کاراش هست که همون موقع هم داشت
من اون موقع حدودا یک ماه درگیر پلیرهای مختلف بود، پلیرهایی که بر اساس html5 کار میکردن و اسکریپت خالصشون رو استفاده میکردن و توی ووردپرس به کار میبرم
ولی باور کن بهترینشو این بود که کاملترین امکاناتی که فکرشو میکنی اون موقع داشت و حتی میشد گفت خیلی جلوتر از زمان خودش بود
باید بری توی مستنداتش و البته یک قسمت help center هم مخصوص خودش داره که میتونی بری کدها رو اونجا ببینی

و متاسفانه خریدش به صورتی نیست که فکر کنی نامحدود میتونی ازش استفاده کنی
من اون موقع بهشون ایمیل هم زدم و جوابی که دادن این بود حداکثر تعداد play در ماه ۲۵۰هزارتا هست که میتونی توی نسخه اینترپرایس که هزینه بالایی داره خریداری کنی و بر اساس هر هزار پلی که میخوای اضافه کنی باید مبلغ $2.5 پرداخت کنی
شما همون نسخه فری رو دانلود کن و سعی کن ارتباط با سرور رو قطع کنی و البته با قطع کردن ارتباط، پلیر دیگه کار نمیکنه اما من اون موقع مشکلشو حل کردم و شما میتونی اینو توی پونیشا یا بازارچه همین انجمن درخواست بدی برای هک کردنش

البته من سال ۹۶ که داشتم روی این پلیر کار میکردم با سرور مجازی بعد از ۵هزار بار نمایش پلیر غیر فعال میشد
اما شما فعلا نسخه فری رو دانلود کن و ۵۰۰۰ بار پلی کن شاید چون از سرورشون برای پخش استفاده نمیکنی این شمارش اعمال نشه

مشکلی که من دارم این نوشته 25گیگ !

خوب من مگر قرار نیست برای سایت دانلود فضا از جای دیگه بگیرم ؟

این پلیر دقیقا به فضای من چکار داره ؟مگر خودش هاست بده درسته ؟

وكيل الرعايا

همکار بازنشسته
لایک‌ها
7,487
اگر کسی وردپرس مسلط هست

برای 3 کار :

+++ ایجاد سطح دسترسی برای مطالب
+++ ایجاد پلن اشتراک طلایی
+++ ایجاد خرید تکی محصولات برای نمایش محتوا
++++ اتصال ورود لاگین با گوگل

تماس بگیره با من

+++++ درخواست های اضافی در صورت داشتن مهارت :

بعد از اتصال لاگین و عضویت با گوگل :

+++ از وردپرس قدیمی یوزر ها متصل که با جیمیل هستند به سایت جدید برگردند ( export )

ms368

Registered User
لایک‌ها
8,740
مشکلی که من دارم این نوشته 25گیگ !

خوب من مگر قرار نیست برای سایت دانلود فضا از جای دیگه بگیرم ؟

این پلیر دقیقا به فضای من چکار داره ؟مگر خودش هاست بده درسته ؟
این ۲۵ گیگ برای هاست داخلیش هست
اگه ثبت نام کنی میتونی بری داخل پنلت و از اونجا آپلود انجام بدی یا ارتقا بدی
بدرد ماها نمیخوره
شما فقط همون پلیر خالی رو نیاز داری (بدون ثبت نام) و در صورتی که ۵۰۰۰ پلی در ماه بیشتر استفاده میکنی باید ارتقا بدی یا هک کنی

specter3

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
کسی اکانت href نداره
یک سری اطلاعات سئو میخواستم برای تحلیل یک سایت
مثل کلمات کلیدی، بک لینک ها و کلمات مرتبط
فقط هم برای یکی دو سایت میخوام و خود اکانت رو نمیخوام
اگر کسی از دوستان داره لطفا هزینه رو برام پ/خ کنه
تشکر.

meysam0211

Registered User
لایک‌ها
432
کسی اکانت href نداره
یک سری اطلاعات سئو میخواستم برای تحلیل یک سایت
مثل کلمات کلیدی، بک لینک ها و کلمات مرتبط
فقط هم برای یکی دو سایت میخوام و خود اکانت رو نمیخوام
اگر کسی از دوستان داره لطفا هزینه رو برام پ/خ کنه
تشکر.
خودت یکی بخر خب قیمتی نداره که.

nima_00989166

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
16,507
اگر کسی وردپرس مسلط هست

برای 3 کار :

+++ ایجاد سطح دسترسی برای مطالب
+++ ایجاد پلن اشتراک طلایی
+++ ایجاد خرید تکی محصولات برای نمایش محتوا
++++ اتصال ورود لاگین با گوگل

تماس بگیره با من

+++++ درخواست های اضافی در صورت داشتن مهارت :

بعد از اتصال لاگین و عضویت با گوگل :

+++ از وردپرس قدیمی یوزر ها متصل که با جیمیل هستند به سایت جدید برگردند ( export )
چقدر دستمزد مد نظر قرار دادین؟

miladst

Registered User
لایک‌ها
529
هاست اشتراکی وردپرس از ایران سرور دارم چند ساله استفاده میکنم مشکلی هم نبوده ولی یکی دو ماه هست که به شدت کند شده البته با V p n اکی هست تماس میگیرم پشتیبانی میگه مشکل زیرساخت هست یا برو پشت CDN ایرانی (الان کلودفلر هستم) یا سرور مجازی بگیر که خب قیمتش زیاد در میاد حالا به نظرتون چیکار کنم

javadth

کاربر فعال پرشین تولز، همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
15,991
چرا تو بعضی از تاپیکا و انجمن ها نمیتونم پست بفرستم؟؟

sajad-tnt

Registered User
لایک‌ها
5,019
هاست اشتراکی وردپرس از ایران سرور دارم چند ساله استفاده میکنم مشکلی هم نبوده ولی یکی دو ماه هست که به شدت کند شده البته با V p n اکی هست تماس میگیرم پشتیبانی میگه مشکل زیرساخت هست یا برو پشت CDN ایرانی (الان کلودفلر هستم) یا سرور مجازی بگیر که خب قیمتش زیاد در میاد حالا به نظرتون چیکار کنم
توی این دو سه ماه اخیر هاستینگ های ایرانی دیگه کلا بیخیال سرویس دهی هاست شدن و الان با توجه به هجوم ملت برای خرید vps بیشتر روی اون تمرکز دارن ...
سود سرسام آوری که از فروختن vps براشون ایجاد شده چندین برابر سود ناچیز هاست و گرفتاری و دردسرهای اون هست...

miladst

Registered User
لایک‌ها
529
توی این دو سه ماه اخیر هاستینگ های ایرانی دیگه کلا بیخیال سرویس دهی هاست شدن و الان با توجه به هجوم ملت برای خرید vps بیشتر روی اون تمرکز دارن ...
سود سرسام آوری که از فروختن vps براشون ایجاد شده چندین برابر سود ناچیز هاست و گرفتاری و دردسرهای اون هست...
پشتیبانی هم اصرار زیادی بر vps داشت

Business plan

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
14,233
دوستان، چی کار میشه کرد فیلتر های سرچ ووکامرس نیاد توی ارور های سرچ کنسول؟ مثلا یه همچنین لینکی توی لیست کراوال شده و ایندکس نشده ها نیاد
test.com/product-category/skincare/tinted/?filter_brands=maui-2

Asadi

Registered User
لایک‌ها
450
دوستان، چی کار میشه کرد فیلتر های سرچ ووکامرس نیاد توی ارور های سرچ کنسول؟ مثلا یه همچنین لینکی توی لیست کراوال شده و ایندکس نشده ها نیاد
test.com/product-category/skincare/tinted/?filter_brands=maui-2
با تنظیم فایل robots.txt میشه جلوی ربات ها رو گرفت

GraphX

Registered User
لایک‌ها
7,827
سلام
دوستان یک یا چند تا پلاگین وردپرس منابع رو درگیر میکنه
کسی میدونه چطوری میشه دقیق فهمید از کدوم پلاگینه؟

غیر از این که دونه دونه فعال کنم راهکاری دارین ؟

بالا