aria95
Registered User
- نوشتهها
- 534
- لایکها
- 507
کدوم فروشگاهی داره ارزش افزوده میگیره؟فروشگاه های اینترنتی هم باید ارزش افزوده بدن. این ارتباطی به اون مشمولیت 6 گانه و... نداره؟
دی جی کالا دیدی ارزش افزوده بگیره؟
کدوم فروشگاهی داره ارزش افزوده میگیره؟فروشگاه های اینترنتی هم باید ارزش افزوده بدن. این ارتباطی به اون مشمولیت 6 گانه و... نداره؟
فروشگاه های اینترنتی از چند سال پیش می گرفتنکدوم فروشگاهی داره ارزش افزوده میگیره؟
دی جی کالا دیدی ارزش افزوده بگیره؟
داداش دهنمونو صاف کردی با این مالیاتفروشگاه های اینترنتی هم باید ارزش افزوده بدن. این ارتباطی به اون مشمولیت 6 گانه و... نداره؟
شاید خواستیم سیمان تو فروشگاه بفروشیم باید بدونم تکلفیمون چیه یا نه؟ نمی دونم چرا به شماها فشار میاد D:داداش دهنمونو صاف کردی با این مالیات
شما شخص حقیقی و فروشنده هستی و فعلا این اشخاص معاف اند. هر موقع رفتی دم ساندویچی و سوپرمارکت و ازت مالیات ارزش افزوده گرفتند، بدون که تو هم مشمول شدی
شاید نمیتونه. چون خود منم هم توی لایک زدن و نقل قول کردن مشکل دارم و دو روزه که نسبتا خوب شده. به هر حال به نظر من ایشون دیگه قضیه رو خیلی سختش کرده. ماه هاست درباره مالیات داره سوال میپرسه و خود من چند بار مسائل رو بهش توضیح دادم. یک جورایی دچار وسواس شده و خواستم بهش یک تذکری بدم!@the boy
دقت کردید کاربر محترمی که پاسخ شون دادید، نوشته های دیگر کاربران که در پاسخ به سوالاتشون هست رو حتی لایک نمی کنند؟
زندگی ۱۰۰ سال اولش سختهدیگه حوصله فیتلر و فیلترشکن رو ندارم، از این کشور *** که نتونستم فرار کنم، همینجا باید بسوزم و بسازم
میخوام فقط با یه نفر چت کنم، بدون ایمیل، تلگرام و واتس اپ و هر چی برنامه ایرانی و خارجی هست میندازم بیرون. اگه نیاز به دامنه هست خودم میزنم که شرر فیلترینگ کم بشه.
آیا میشه یه اپ خصوصی برای چت ساخت؟ یا اگه نشه مجبورم با ایمیل کار کنم.
اینجا هم زیادی اومدم، اون که ادمینشه سالی یک بارم نمیاد، کلودفلر رو گذاشته اینجا صد روزه بدون فیلترشکن فروم باز نمیشه برای نت من
دنیا داره میره سمت هوش مصنوعی، کوآنتوم و متاورس و... ما هنوز زمان دیال آپ دنبال اینترنت میگردیم
![]()
نماد بی ستاره رو راحت میشه گرفت/ درگاه هم درگاه پرداخت واسط. همین پارس پک درگاهش درگاه پرداخت وندار بود.6 ماه پیش هاست و دامنه گرفتم فروشگاه بزنم، کار طراحی سایت تموم شد اومدم درگاه پرداخت بگیرم
همون نماد رو هم بهم ندادن به نام شخص دیگه ای گرفتم
بعدش اومدم درگاه پرداخت بگیرم ندادن هزار تا مجوز میخواستن
گفتن کار توی خونه نداریم حتما باید مکان تجاری ثبت بشه!!
یعنی فقط کسی که مغازه داره میتونه فروشگاه هم بزنه با جوازش!! پس ما چی کار کنیم؟!
دیگه بیخیالش شدم
ممنوننماد بی ستاره رو راحت میشه گرفت/ درگاه هم درگاه پرداخت واسط. همین پارس پک درگاهش درگاه پرداخت وندار بود.
توی پنجره واحد تجارت الکترونیکی هم میشه درگاه گرفت/
درگاه های پرداخت واسط رو / درگاه بانکی (پارسیان/پاسارگاد و...) رو فکر نکنم راحت بشه گرفت / درگاه آقای پرداخت فقط با آپلود تصویر کارت ملی و شناسنامه بعد از چند ساعت فعال شد.
مشاهده پیوست 1320758
فروم های ایرانی برودیگه حوصله فیتلر و فیلترشکن رو ندارم، از این کشور *** که نتونستم فرار کنم، همینجا باید بسوزم و بسازم
میخوام فقط با یه نفر چت کنم، بدون ایمیل، تلگرام و واتس اپ و هر چی برنامه ایرانی و خارجی هست میندازم بیرون. اگه نیاز به دامنه هست خودم میزنم که شرر فیلترینگ کم بشه.
آیا میشه یه اپ خصوصی برای چت ساخت؟ یا اگه نشه مجبورم با ایمیل کار کنم.
اینجا هم زیادی اومدم، اون که ادمینشه سالی یک بارم نمیاد، کلودفلر رو گذاشته اینجا صد روزه بدون فیلترشکن فروم باز نمیشه برای نت من
دنیا داره میره سمت هوش مصنوعی، کوآنتوم و متاورس و... ما هنوز زمان دیال آپ دنبال اینترنت میگردیم
![]()
پارس پک چیزای خوبی دربارهش نشنیدم7host قیمتاش رو بالا برده. هفته پیش تمدید 270 تومن بود الان شده 450 هزار تومن /:
پارس پک این هاست ابری رو میده 297000 تومن
فضا 2 گیگ / ترافیک 100 گیگ / رم 1 گیگ / پردازنده تک هسته.
چطوره؟
هاست وردپرس با همون مشخصات 282000 تومن / با پردازنده 2 هسته ای 296500 تومن
دستمزد و جزییات رو پخ کنیدحدودا ۱۳۰ تا محصول ووکامرس دارم
کسی انجام میده ؟
وندار که طوری که گفته اگه حساب آینده داشته باشی یک ساعته هم تسویه می کنه / زرین پال هم جدیدا اضافه کرده، یکم کارمزدش بیشترهممنون
مشکل من اینه که باید پول بگیرم به قیت همکار بدم مغازه دار جنس بفرسته
یعنی همکاری در فروشه
نمیتونم صبر کنم تا اینا بیان تسویه حساب کنن. حداکثر یک روز میشه صبر کرد نه بیشتر.
اگه خودم جنس داشتم که هر طور بود میفروختم. چون باید با فروشنده سریع تسویه حساب کنم درگاه واسط بدرد من نمیخوره
سون هاست که گرون کرد / می مونه میهن وب هاست و نت افراز / نت افراز محدودیت زیادی گذاشته. کنترل پنل دایرکت ادمین هم داره.پارس پک چیزای خوبی دربارهش نشنیدم
منابعش واقعیه ولی محدوده
خودم سری قبل اومدم هاست دانلود ۱ ترا بگیرم
گفت ۱ ترا ترافیکش نامحدوده برا ایران و هر ۱۰۰ گیگ ترافیک خارجی یه هزینه جداگانه باید بدیم که یادم نیست ولی زیاد بود
یعنی شما علاوه بر هزینه ای که میدادی برا هاست دانلود، باید یه هزینه جداگانه برای ترافیک خارجی میدادی