• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

✅ بحث و گفتگو بین وبمسترها

aria95

Registered User
لایک‌ها
507
فروشگاه های اینترنتی هم باید ارزش افزوده بدن. این ارتباطی به اون مشمولیت 6 گانه و... نداره؟
کدوم فروشگاهی داره ارزش افزوده میگیره؟
دی جی کالا دیدی ارزش افزوده بگیره؟

tiyam 01

Registered User
لایک‌ها
7,731
کدوم فروشگاهی داره ارزش افزوده میگیره؟
دی جی کالا دیدی ارزش افزوده بگیره؟
فروشگاه های اینترنتی از چند سال پیش می گرفتن

تو اینترنت سرچ میکنم هر کی چیزی نوشته، یه جا نوشته جز گروه سوم مالیاتی باشی نیاز نیست مشمولیت ارزش افزوده بزنی
گروه سوم یعنی کسایی که جز گروه های اول و دوم نیستم.

گروه اول

• کلیه واردکنندگان و صادرکنندگان
  • صاحبان کارخانه‌ها و واحدهای تولیدی و بهره‌برداران معادن دارای پروانه بهره‌برداری از وزارتخانه یا مراجع ذی‌ربط
  • صاحبان هتل‌های سه ستاره و بالاتر
  • صاحبان بیمارستان‌ها، زایشگاه‌ها، درمانگاه‌ها، کلینیک‌های تخصصی
  • صاحبان مشاغل صرافی
  • صاحبان فروشگاه‌های زنجیره‌ای دارای مجوز فعالیت از وزارتخانه و یا مراجع ذی‌ربط.
  • صاحبان مؤسسات حسابرسی، حسابداری و دفترداری، خدمات مالی و ارائه‌دهندگان خدمات مدیریتی، مشاوره‌ای، انفورماتیک و طراحی سیستم
  • صاحبان مؤسسات حمل‌ونقل موتوری، زمینی، دریایی و هوایی اعم از مسافری و یا باربری
  • سایر صاحبان مشاغل و حرفی که درآمد ابرازی (فروش کالا یا فروش توأم کالا و ارائه خدمت) بر اساس اظهارنامه مالیاتی عملکرد دو سال قبل (اظهارنامه تسلیمی خردادماه هرسال مبنای تعیین گروه بندی سال بعد از تسلیم اظهارنامه عملکرد می‌باشد

گروه دوم

سایر صاحبان مشاغل و حرفی که درآمد ابرازی (فروش کالا یا فروش توأم کالا و ارائه خدمت) دو سال قبل آن‌ها و با آخرین درامد قطعی شده آن‌ها (فروش کالا یا فروش توأم کالا و ارائه خدمت) بیش از هجده میلیارد ریال و مساوی و یا کمتر از مبلغ پنجاه‌وپنج میلیارد ریال باشد (مشروط به ابلاغ برگ قطعی حداکثر تا پایان دی‌ماه سال قبل به شخص مؤدی یا نماینده قانونی وی).

یعنی کسایی که فروشش شان کمتر از 1.8 میلیارد تومن در سال هست ، جز گروه سوم می شن

the boy

ستاره پاتوق
کاربر فعال
لایک‌ها
7,289
فروشگاه های اینترنتی هم باید ارزش افزوده بدن. این ارتباطی به اون مشمولیت 6 گانه و... نداره؟
داداش دهنمونو صاف کردی با این مالیات
شما شخص حقیقی و فروشنده هستی و فعلا این اشخاص معاف اند. هر موقع رفتی دم ساندویچی و سوپرمارکت و ازت مالیات ارزش افزوده گرفتند، بدون که تو هم مشمول شدی

tiyam 01

Registered User
لایک‌ها
7,731
داداش دهنمونو صاف کردی با این مالیات
شما شخص حقیقی و فروشنده هستی و فعلا این اشخاص معاف اند. هر موقع رفتی دم ساندویچی و سوپرمارکت و ازت مالیات ارزش افزوده گرفتند، بدون که تو هم مشمول شدی
شاید خواستیم سیمان تو فروشگاه بفروشیم باید بدونم تکلفیمون چیه یا نه؟ نمی دونم چرا به شماها فشار میاد D:

دریافت درگاه پرداخت حتی واسط رو منوط به گرفتن کد رهگیری مالیاتی کردن برای چی بوده؟ مالیات

webs

Registered User
لایک‌ها
1,475
@the boy
دقت کردید کاربر محترمی که پاسخ شون دادید، نوشته های دیگر کاربران که در پاسخ به سوالاتشون هست رو حتی لایک نمی کنند؟

the boy

ستاره پاتوق
کاربر فعال
لایک‌ها
7,289
@the boy
دقت کردید کاربر محترمی که پاسخ شون دادید، نوشته های دیگر کاربران که در پاسخ به سوالاتشون هست رو حتی لایک نمی کنند؟
شاید نمیتونه. چون خود منم هم توی لایک زدن و نقل قول کردن مشکل دارم و دو روزه که نسبتا خوب شده. به هر حال به نظر من ایشون دیگه قضیه رو خیلی سختش کرده. ماه هاست درباره مالیات داره سوال میپرسه و خود من چند بار مسائل رو بهش توضیح دادم. یک جورایی دچار وسواس شده و خواستم بهش یک تذکری بدم!

Business plan

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
14,233
دیگه حوصله فیتلر و فیلترشکن رو ندارم، از این کشور *** که نتونستم فرار کنم، همینجا باید بسوزم و بسازم :mad:
میخوام فقط با یه نفر چت کنم، بدون ایمیل، تلگرام و واتس اپ و هر چی برنامه ایرانی و خارجی هست میندازم بیرون. اگه نیاز به دامنه هست خودم میزنم که شرر فیلترینگ کم بشه.
آیا میشه یه اپ خصوصی برای چت ساخت؟ یا اگه نشه مجبورم با ایمیل کار کنم.
اینجا هم زیادی اومدم، اون که ادمینشه سالی یک بارم نمیاد، کلودفلر رو گذاشته اینجا صد روزه بدون فیلترشکن فروم باز نمیشه برای نت من
دنیا داره میره سمت هوش مصنوعی، کوآنتوم و متاورس و... ما هنوز زمان دیال آپ دنبال اینترنت میگردیم
:poop:

Last edited:

pedro88

Registered User
لایک‌ها
1,017
دیگه حوصله فیتلر و فیلترشکن رو ندارم، از این کشور *** که نتونستم فرار کنم، همینجا باید بسوزم و بسازم :mad:
میخوام فقط با یه نفر چت کنم، بدون ایمیل، تلگرام و واتس اپ و هر چی برنامه ایرانی و خارجی هست میندازم بیرون. اگه نیاز به دامنه هست خودم میزنم که شرر فیلترینگ کم بشه.
اینجا هم زیادی اومدم، اون که ادمینشه سالی یک بارم نمیاد، کلودفلر رو گذاشته اینجا صد روزه بدون فیلترشکن فروم باز نمیشه برای نت من
دنیا داره میره سمت هوش مصنوعی، کوآنتوم و متاورس و... ما هنوز زمان دیال آپ دنبال اینترنت میگردیم
زندگی ۱۰۰ سال اولش سخته

amir7310

همکار بازنشسته بازارچه
لایک‌ها
17,669
این دامنه ir رو بعد 3 روز هنوز تایید نکرده :D
احراز هویت جدیدش هم انجام دادم
باید ندامتنامه کتبی هم براشون بفرستم؟

tiyam 01

Registered User
لایک‌ها
7,731
7host قیمتاش رو بالا برده. هفته پیش تمدید 270 تومن بود الان شده 450 هزار تومن /:

پارس پک این هاست ابری رو میده 297000 تومن
فضا 2 گیگ / ترافیک 100 گیگ / رم 1 گیگ / پردازنده تک هسته.
چطوره؟

هاست وردپرس با همون مشخصات 282000 تومن / با پردازنده 2 هسته ای 296500 تومن

Last edited:

tiyam 01

Registered User
لایک‌ها
7,731
هاست ابری پارس پک گرفتم یه ماهه. مشخصاتش اینطوریه
entry process 5
I/O 1MB/s

i/o سرعت آپلود /دانلود هاست هست.
entry process هم تعداد پردازش های ورودی که به اکانت هاست سی پنل وارد می شه

کم نیست؟ برای سون هاست 20 پروسس و 2 مگابایت بر ثانیه بود

Last edited:

tiyam 01

Registered User
لایک‌ها
7,731
6 ماه پیش هاست و دامنه گرفتم فروشگاه بزنم، کار طراحی سایت تموم شد اومدم درگاه پرداخت بگیرم
همون نماد رو هم بهم ندادن به نام شخص دیگه ای گرفتم
بعدش اومدم درگاه پرداخت بگیرم ندادن هزار تا مجوز میخواستن
گفتن کار توی خونه نداریم حتما باید مکان تجاری ثبت بشه!!
یعنی فقط کسی که مغازه داره میتونه فروشگاه هم بزنه با جوازش!! پس ما چی کار کنیم؟!
دیگه بیخیالش شدم
نماد بی ستاره رو راحت میشه گرفت/ درگاه هم درگاه پرداخت واسط. همین پارس پک درگاهش درگاه پرداخت وندار بود.
توی پنجره واحد تجارت الکترونیکی هم میشه درگاه گرفت/
درگاه های پرداخت واسط رو / درگاه بانکی (پارسیان/پاسارگاد و...) رو فکر نکنم راحت بشه گرفت / درگاه آقای پرداخت فقط با آپلود تصویر کارت ملی و شناسنامه بعد از چند ساعت فعال شد.

1677584279358.png

Business plan

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
14,233
نماد بی ستاره رو راحت میشه گرفت/ درگاه هم درگاه پرداخت واسط. همین پارس پک درگاهش درگاه پرداخت وندار بود.
توی پنجره واحد تجارت الکترونیکی هم میشه درگاه گرفت/
درگاه های پرداخت واسط رو / درگاه بانکی (پارسیان/پاسارگاد و...) رو فکر نکنم راحت بشه گرفت / درگاه آقای پرداخت فقط با آپلود تصویر کارت ملی و شناسنامه بعد از چند ساعت فعال شد.

مشاهده پیوست 1320758
ممنون
مشکل من اینه که باید پول بگیرم به قیت همکار بدم مغازه دار جنس بفرسته
یعنی همکاری در فروشه
نمیتونم صبر کنم تا اینا بیان تسویه حساب کنن. حداکثر یک روز میشه صبر کرد نه بیشتر.
اگه خودم جنس داشتم که هر طور بود میفروختم. چون باید با فروشنده سریع تسویه حساب کنم درگاه واسط بدرد من نمیخوره

omidsmart

Registered User
لایک‌ها
897
فروم های ایرانی برو :ROFLMAO:

عاغا یه شمارش معکوس تا عید میخام کسی همچین کدی داره

ms368

Registered User
لایک‌ها
8,740
7host قیمتاش رو بالا برده. هفته پیش تمدید 270 تومن بود الان شده 450 هزار تومن /:

پارس پک این هاست ابری رو میده 297000 تومن
فضا 2 گیگ / ترافیک 100 گیگ / رم 1 گیگ / پردازنده تک هسته.
چطوره؟

هاست وردپرس با همون مشخصات 282000 تومن / با پردازنده 2 هسته ای 296500 تومن
پارس پک چیزای خوبی درباره‌ش نشنیدم
منابعش واقعیه ولی محدوده

خودم سری قبل اومدم هاست دانلود ۱ ترا بگیرم
گفت ۱ ترا ترافیکش نامحدوده برا ایران و هر ۱۰۰ گیگ ترافیک خارجی یه هزینه جداگانه باید بدیم که یادم نیست ولی زیاد بود
یعنی شما علاوه بر هزینه ای که میدادی برا هاست دانلود، باید یه هزینه جداگانه برای ترافیک خارجی میدادی

ms368

Registered User
لایک‌ها
8,740
حدودا ۱۳۰ تا محصول ووکامرس دارم
کسی انجام میده ؟

tiyam 01

Registered User
لایک‌ها
7,731
ممنون
مشکل من اینه که باید پول بگیرم به قیت همکار بدم مغازه دار جنس بفرسته
یعنی همکاری در فروشه
نمیتونم صبر کنم تا اینا بیان تسویه حساب کنن. حداکثر یک روز میشه صبر کرد نه بیشتر.
اگه خودم جنس داشتم که هر طور بود میفروختم. چون باید با فروشنده سریع تسویه حساب کنم درگاه واسط بدرد من نمیخوره
وندار که طوری که گفته اگه حساب آینده داشته باشی یک ساعته هم تسویه می کنه / زرین پال هم جدیدا اضافه کرده، یکم کارمزدش بیشتره
خودم به خاطر همین تسویه یه ساعته که گفتن حساب بانک آینده بازکردم ولی تاحالا باهاش کار نکردم. تازه می خوام فروشگاه رو فعالش کنم. از کسایی که دارن میتونی ببرسی ببینی چطوریه. هم وندار هم زرین پال تسویه آنی
خود درگاه های بانکی هم فکر کنم تسویه شون یه روز طول می کشه
پارس پک چیزای خوبی درباره‌ش نشنیدم
منابعش واقعیه ولی محدوده

خودم سری قبل اومدم هاست دانلود ۱ ترا بگیرم
گفت ۱ ترا ترافیکش نامحدوده برا ایران و هر ۱۰۰ گیگ ترافیک خارجی یه هزینه جداگانه باید بدیم که یادم نیست ولی زیاد بود
یعنی شما علاوه بر هزینه ای که میدادی برا هاست دانلود، باید یه هزینه جداگانه برای ترافیک خارجی میدادی
سون هاست که گرون کرد / می مونه میهن وب هاست و نت افراز / نت افراز محدودیت زیادی گذاشته. کنترل پنل دایرکت ادمین هم داره.

Last edited:

tiyam 01

Registered User
لایک‌ها
7,731
منم ماندگار وب رو میخوام امتحان کنم /
اطلاعات هاست قبلی رو انتقال دادم به ماندگار / سرعت باز شدن سایت به نظرم بهتر شده

gtmertx هم اینطوری شده
اولی مال ماندگاروب هست / دومی سون هاست
1677665716021.png

تو سی پنل i/o و entry process درش نداره.
این i/o همون سرعت دانلود و آپلود فایلها تو هاست هست یا چیز دیگه اس؟ سرعتت آپلود اینترنتم بیشتر از 19 مگابیت نرفت تا ببینم سرعت آپلود تا چقدر میره

یوزرنیم و پسوررد دیتابیس رو مثل همون قبلی ساختم تا دیگه لارم نباشه برم فایل کانفیگ رو تغییر بدم D:

بعد انتقال هاست دیگه چه چیزی لازمه عوض شه؟ بجز درگاه پرداخت که باید آی پی سرور رو بهش بدیم، کدوم افزونه ها تغییر هاست روشون تاثیر داره؟

Last edited:
بالا