پس انگار درمورد قانون کپی رایت منصفانه (گذاشتن مطلب با ذکر منبع) چیزی نمیدونیدر مورد وبمستری و هوش مصنوعی یک چیزی بگم. من فکر نمیکنم هوش مصنوعی بتونه مطالب سایت ها رو برداره و بعد با پرسش کاربر، خودش اون مطالب رو بهش نشون بده (حتی با رفرنس دهی)، چون تا جایی که من میدونم خلاف قوانین کپی رایته. مگر اینکه عین ویکی پدیا رایگان باشه!
در مورد هوش های مصنوعی پیشرفته که احتمالاً تا سال های آینده سر و کله شون پیدا میشه، بحث فراتر از کپی کردنه! یعنی جایی میرسه که میگید ای کاش کپی کنه! مثلاً اینا قراره رقیب انسان ها بشن! یعنی کیفیت مطالب انحصاری که هوش مصنوعی با الگوریتم خودش قراره بنویسه، به مراتب بهتر از مطالبی است که نویسنده یک سایت می نویسه! بعدش احتمالاً کار به جایی بکشه که بقیه سایت ها از هوش مصنوعی کپی کنند...فکر نمیکنم هوش مصنوعی بتونه مطالب سایت ها رو برداره و بعد با پرسش کاربر، خودش اون مطالب رو بهش نشون بده (حتی با رفرنس دهی)، چون تا جایی که من میدونم خلاف قوانین کپی رایته. مگر اینکه عین ویکی پدیا رایگان باشه!
بحث کپی رایت پیچیده است و من در موردش اطلاعات کامل ندارم، ولی ببین مثلاً همین ویکی پدیا که منابع رو کامل ذکر میکنه اگر بیاد تبلیغ بذاره سیل شکایت به سمتش سرازیر میشه. چون طبق قانون باید سهم رفرنس ها رو هم از درآمد حاصله بده!پس انگار درمورد قانون کپی رایت منصفانه (گذاشتن مطلب با ذکر منبع) چیزی نمیدونی
همین الان هوش مصنوعی بینگ از فراخی ماتحت خودش حوصله نوشتن نداره از منابع کپی میکنه و اگه بخوای لینک منابع رو بهت نشون میده
حالا اگه تونستی برو یقه هوش مصنوعی رو بگیر بگو از من کپی کردی
اون که بله ولی خب فکر میکنم تا اون موقع حداقل ده سال زمان باقی مونده.در مورد هوش های مصنوعی پیشرفته که احتمالاً تا سال های آینده سر و کله شون پیدا میشه، بحث فراتر از کپی کردنه! یعنی جایی میرسه که میگید ای کاش کپی کنه! مثلاً اینا قراره رقیب انسان ها بشن! یعنی کیفیت مطالب انحصاری که هوش مصنوعی با الگوریتم خودش قراره بنویسه، به مراتب بهتر از مطالبی است که نویسنده یک سایت می نویسه! بعدش احتمالاً کار به جایی بکشه که بقیه سایت ها از هوش مصنوعی کپی کنندو خود هوش مصنوعی بیاد ریپورت کپی رایت سایت های کپی کننده بده
![]()
الان دو ماه اومده اینطوری ترکونده...اون که بله ولی خب فکر میکنم تا اون موقع حداقل ده سال زمان باقی مونده.
من فقط میخواستم بگم که به این راحتی ها هم نیست که هوش مصنوعی بیاد وبمستری رو یک شبه نابود کنه.
دوره تبلیغات سنتی تموم شد رفت. ویکی پدیا یه درآمد کلاف فقط از دونیت و حمایت مالی داره. بقیه منابع درآمدیش بماندبحث کپی رایت پیچیده است و من در موردش اطلاعات کامل ندارم، ولی ببین مثلاً همین ویکی پدیا که منابع رو کامل ذکر میکنه اگر بیاد تبلیغ بذاره سیل شکایت به سمتش سرازیر میشه. چون طبق قانون باید سهم رفرنس ها رو هم از درآمد حاصله بده!
بذار یک جور دیگه حرفمو بزنم: در کپی رایت یک حقوق مادی داریم و یک حقوق معنوی. مطمئن نیستم ولی اون بحثه کپی رایت منصفانه که گفتی فقط برای حقوق معنوی هست. مادیش همون میشه که من گفتم
فکر نمیکنم «هوش مصنوعی» بیاد مطالب رو کپی کنه. یکی از مراحل هوش مصنوعی، «یادگیری» هست. یعنی از مطالب موجود صرفا برای «یادگیری» استفاده میکنه. تو مرحله «یادگیری» هم بسته به داده هایی که بهش میدیم و برنامه نویسی هوش مصنوعی، دقتش تغییر میکنه. مثلا بحث هوش مصنوعی در «تشخیص چهره». شما هزارتا عکس رو به برنامه میدی و بهش یاد میدی کدوما چهره انسانه و کدوما نیست. حالا میای عکس هزار و یکم رو که یه «عکس جدید» هست بهش میدی و ازش میپرسی. اینجاست که هوش مصنوعی خودش میاد جواب میده. بحث یادگیری تو هوش مصنوعی خیلی مهمه. به خاطر همین موضوع دقت پاسخشون متفاوت میشه.در مورد وبمستری و هوش مصنوعی یک چیزی بگم. من فکر نمیکنم هوش مصنوعی بتونه مطالب سایت ها رو برداره و بعد با پرسش کاربر، خودش اون مطالب رو بهش نشون بده (حتی با رفرنس دهی)، چون تا جایی که من میدونم خلاف قوانین کپی رایته. مگر اینکه عین ویکی پدیا رایگان باشه!
برای درک بهتر موضوع باید تعریف هوش مصنوعی رومتوجه شددر مورد وبمستری و هوش مصنوعی یک چیزی بگم. من فکر نمیکنم هوش مصنوعی بتونه مطالب سایت ها رو برداره و بعد با پرسش کاربر، خودش اون مطالب رو بهش نشون بده (حتی با رفرنس دهی)، چون تا جایی که من میدونم خلاف قوانین کپی رایته. مگر اینکه عین ویکی پدیا رایگان باشه!
تا اونجا که من میدونم پرشین رجیستر و طلاهاست ارزونترین هستندسلام دوستان
ارزون ترین جا برای تمدید دامنه آی آر کجاست؟
Reddit هم فیلتر کردن ...
مشاهده پیوست 1322558
سلامسلام دوستان
یک مورد فوری
وب سایت شرکت الیت گروپ (سخت افزار) به آدرس www.ecs.com.tw در پی سی و موبایل و مرورگرهای مختلف (با اینترنت مخابرات) با ارور 403 مواجه میشه. برای دانلود آپدیت بایوس مین برد میخام.
ممکنه ببینید برای شما باز میشه یا نه و راه حل چیه.
سلام دوستان
یک مورد فوری
وب سایت شرکت الیت گروپ (سخت افزار) به آدرس www.ecs.com.tw در پی سی و موبایل و مرورگرهای مختلف (با اینترنت مخابرات) با ارور 403 مواجه میشه. برای دانلود آپدیت بایوس مین برد میخام.
با مخابرات میاد (شیراز)سلام دوستان
یک مورد فوری
اگه اشتباه نکنم یه تاپیک قبل از این بود تعدادش صفحاتش از این بیشتر بود که آرشیو شدعمر این تاپیک از سن خیلی ازماها بیشتره
اونهایی که نظرات اول رو گذاشتین یعنی سال 2011 میشه الان بگین چکار کردین خیلی جالب میشه بنظرم