- نوشتهها
- 7,193
- لایکها
- 16,506
اگه منظور تاپیکی که دو سال پیش جدا ساخته شده بود..اگه اشتباه نکنم یه تاپیک قبل از این بود تعدادش صفحاتش از این بیشتر بود که آرشیو شد
مشکل سنگینی دیتابیس حل شد.. ادعام شد با همین تاپیک..
اگه منظور تاپیکی که دو سال پیش جدا ساخته شده بود..اگه اشتباه نکنم یه تاپیک قبل از این بود تعدادش صفحاتش از این بیشتر بود که آرشیو شد
در آینده نزدیک خیلی از شغلها جایگزین میشه, مخصوصا شغل هایی مثل نویسنده, منشی, برنامه نویس, آهنگ ساز, گرافیست... اینها به صورت مجازی میتونه انجام بگیره که AI انجام میده@Business plan
به نظر من تسلط هوش مصنوعی و جایگزین شدنشون به جای انسان ها، در مقیاس تاثیرگذار، شاید از 10 سال آینده اتفاق بیفته.
در مورد کسانی که تصور می کنند با جایگزینی هوش مصنوعی؛ تعداد مشاغل انسانی کم نمیشه و فقط نوع شغل های بشری تغییر می کنه؛ باید گفت درسته که نوع شغل ها تغییر می کنه ولی حجم زیادی از مشاغل از بین میره و برای اینکه اکثریت بشر بتونه زندگی خودش رو بچرخونه باید منابع ارزون قیمت در دسترس همه باشه که بتونند با درآمد کم که ناشی از ازبین رفتن مشاغله، زندگی کنند!
در آینده نزدیک خیلی از شغلها جایگزین میشه, مخصوصا شغل هایی مثل نویسنده, منشی, برنامه نویس, آهنگ ساز, گرافیست... اینها به صورت مجازی میتونه انجام بگیره که AI انجام میده
خیلی از شغل ها که فیزیکی هست هم با روبات جایگزین میشه مثل پست, تاکسی, کارگران ساده...
یک پیشنهادی مطرح شده بود که در آینده همه مردم یک حقوق ثابت دریافت کنن با توجه به اینکه تقریبا تمام مشاغل توسط AI انجام خواهد گرفت.
مزیتش این هست که تولید بسیار ارزان و در مقیاس بالا صورت خواهد گرفت که قیمت همه چیز ارزون میشه. مثلا یک کارخونه ای که با 10 هزار کارگر کار میکرد میتونه با 50 نفر کار کنه یا کلا AI بچرخونتش, یعنی با یه کلیک یک کارخونه جدید در وسط بیابون صفر تا صدش توسط AI ساخته بشه, مثلا سنگ آهن رو از زمین میکنه وارد کارخونه می کنه و خروجیش یه مرسدس بنز میشه, انرژیش هم از خورشید تامین می کنه
اصلا مفهوم کار و ثروت میریزه به هم
من دوست دارم نظر این دوستان رو هم بدونم که فکر میکنن وقتی AI تمام مشاغل رو انجام بده چی میشه.
@mohammad_rabiyi
@Webmoney-XCH
سلام و درود
دل تنگ دوستان قدیم اینجا شدم
چه خبرا ؟ خوب هستید ؟
سال نو مبارک
انگلیسی سرچ کندوستان، میخوام وقتی یه پست روی یکی از سوشیال مثلا تلگرام منتشر میکنم، همزمان داخل لینکدین، توییتر، پینترست و... منتشر بشه.
راه حلی هست؟
کسی برنامه zoho social تست کرده؟
با ifttt اصلا نمیخوام کار کنم، آخرین باری که دسترسی جیمیل بهش دادم برای پست زدن خودکار، گوگل اکانتم رو مسدود کرد!
منظورم اینه برنامه ای نباشه که به عنوان اسپم شناخته بشه و بدتر بزنه اکانت سوشال رو مسدود و ساسپند کنه
مهم تجربه هستانگلیسی سرچ کن
سوشیال اکانت منیجر..
یا
سوشیال اکانت اتوماسیون..
در آینده نزدیک خیلی از شغلها جایگزین میشه, مخصوصا شغل هایی مثل نویسنده, منشی, برنامه نویس, آهنگ ساز, گرافیست... اینها به صورت مجازی میتونه انجام بگیره که AI انجام میده
خیلی از شغل ها که فیزیکی هست هم با روبات جایگزین میشه مثل پست, تاکسی, کارگران ساده...
یک پیشنهادی مطرح شده بود که در آینده همه مردم یک حقوق ثابت دریافت کنن با توجه به اینکه تقریبا تمام مشاغل توسط AI انجام خواهد گرفت.
مزیتش این هست که تولید بسیار ارزان و در مقیاس بالا صورت خواهد گرفت که قیمت همه چیز ارزون میشه. مثلا یک کارخونه ای که با 10 هزار کارگر کار میکرد میتونه با 50 نفر کار کنه یا کلا AI بچرخونتش, یعنی با یه کلیک یک کارخونه جدید در وسط بیابون صفر تا صدش توسط AI ساخته بشه, مثلا سنگ آهن رو از زمین میکنه وارد کارخونه می کنه و خروجیش یه مرسدس بنز میشه, انرژیش هم از خورشید تامین می کنه
اصلا مفهوم کار و ثروت میریزه به هم
من دوست دارم نظر این دوستان رو هم بدونم که فکر میکنن وقتی AI تمام مشاغل رو انجام بده چی میشه.
@mohammad_rabiyi
@Webmoney-XCH
سلامسلام
به نظر من، اتفاق عجیب و غریبی در آینده نخواهد افتاد. شاید بعضی از مشاغل به مرور زمان حذف بشن، اما تعداد بیشتری شغل به وجود میان. مثلا قدیما یک نفر سوزن بان راه آهن بوده، الان سوزن ها با کامپیوتر کنترل و باز و بسته میشن، اما همین سیستم کامپیوتری، اپراتور و کنترلر و سرویس کار و غیره داره. سابقه گذشته هم نشون میده که تعداد مشاغل با پیشرفت علمی بشر بیشتر شده نه کمتر
هوش مصنوعی میتونه خلاقیت هم داشته باشه و محدود به بهینه سازی نیست. مثلا از طریق آزمون و خطا توی محیط شبیه سازی میتونه راههای جدیدی برای مشکلات دنیای واقعی کشف کنه که به ذهن هیچ آدمی نرسیده باشهدر مورد هوش مصنوعی و تسلطش بر تمام مشاغل و جایگزین انسان شدن، من موافق این نظر نیستم. در گذشته پیشرفت های جزئی و روتین بشر بر مبنای بررسی نتایج و اصلاح سیستم و بهینه سازی بوده ( چیزی شبیه هوش مصنوعی)، اما پیشرفت های اساسی و جهش های علمی، برعکس بر اساس خلاقیت و خرق عادت و تغییر کلی قوانین یا نگرش بوده. کاری که از سیستمی که مبناش بر اصلاح طلبیه، بر نمیاد. به نظر من هیچ نوع هوش و یادگیری ماشینی نمیتونه انقلاب علمی انجام بده
اگه فایلت آماده باشه که مستقیم بخوای استریم کنی با FFMPEG میتونییک سرور مثلا خفن دارم وقتی میخوام obs لایو استریم برم سی پی یو میچسبه به سقف !!
نرم افزاری نیست رندر اینا نکنه فقط استریم کنه ، سبک باشه
obs
streamlab
خیلی سنگینن
از ایپی تیوی میخوام پخش کنم یوتیوباگه فایلت آماده باشه که مستقیم بخوای استریم کنی با FFMPEG میتونی
ولی اگه بخوای روش لوگو و اینا بندازی و تغییرات اینچنینی اول باید رندر بشه و بعد استریم
برای همین سیپییو لازمه
Sent from my SM-A515F using Tapatalk
سلامسلام
اگر سوزن بان, لوکومتیوران, مهماندار, اپراتور, سرویس کار و غیره همه رو AI انجام بده, دیگه چه کاری برای مردم میمونه که بخوان انجام بدن؟
هوش مصنوعی میتونه خلاقیت هم داشته باشه و محدود به بهینه سازی نیست. مثلا از طریق آزمون و خطا توی محیط شبیه سازی میتونه راههای جدیدی برای مشکلات دنیای واقعی کشف کنه که به ذهن هیچ آدمی نرسیده باشه
خیر. نیست! اگه اینکود انجام نشه، سایز فایل بسیار بسیار زیاد میشه. مثلاً هر دقیقه ویدیو ممکنه به 18 گیگابایت برسه.یک سرور مثلا خفن دارم وقتی میخوام obs لایو استریم برم سی پی یو میچسبه به سقف !!
نرم افزاری نیست رندر اینا نکنه فقط استریم کنه ، سبک باشه
در صورت استفاده از برنامه های واسط، احتمال مسدود شدن اکانت تون به شدت زیاد میشه. خصوصاً اینستاگرام.دوستان، میخوام وقتی یه پست روی یکی از سوشیال مثلا تلگرام منتشر میکنم، همزمان داخل لینکدین، توییتر، پینترست و... منتشر بشه.
راه حلی هست؟
الان هوش مصنوعی نمیتونه همه کارها را خودش بدونه اپراتور انسانی انجام بده, ولی سوال این هست که زمانی که هوش مصنوعی به اندازه انسان باهوش بشه یا حتی از انسان باهوش تر بشه, دیگر نیازی به اپراتور انسانی ندارد, آنوقت تکلیف چیست؟سلام
سوزن بان صرفا مثال بود. منظورم این بود که در گذشته هم وقتی شغل هایی حذف میشده بجاش شغل های دیگری ایجاد میشده. خود کامپیوتر هم همین بوده. خیلی از مشاغل قدیم رو حذف کرده، اما بجاش تعداد زیادتری شغل هم ایجاد کرده
معماری هوش مصنوعی که مثلا توی GPT4 بکار رفته بر اساس شبکه عصبی (neural network) هست که از شبکه عصبی مغز آدم الهام گرفته شده, چون ساختارش شبیه هست می شه نتیجه گرفت که خلاقیت که یکی از خروجی های مغز هست هم در نوع هوش مصنوعی مشاهده بشه.در مورد خلاقیت، حقیقتش موافق نیستم. آزمون و خطایی که شما گفتید، باز هم یک پروسه ماشینیه. یک کار روتین علمیه و الگوریتم مشخص داره.خلاقیت، نیاز به یادگیری داره اما حاصل یادگیری نیست. در یک سیستم ماشینی هیچوقت جرقه ذهنی زده نمیشه، اینسپریشن نداره به قول خارجی ها. ریسک های خارج از منطق نمیتونه بکنه و ....
یه مثال امروزی هست که تکلیف فردا رو روشن میکنه. الان کلی سوپر کامپیوتر هست که با استفاده از مجموعه ورودی ها میتونن یک سفر فضایی رو با دقت زیاد کنترل کنند یا یک پیش بینی دقیق از نتیجه مثلا یک انفجار یا برخورد داشته باشن... اما همین ها قادر به پیش بینی بازار بورس یا رفتار مردم نیستن. اونجا انالیست و انالیزور میان وسط. یعنی جایی که قرار باشه تحلیل انجام بشه، کامپیوتر میتونه تحلیل کنه. اما جایی که قراره سیاستگذاری بشه که از چه نوع تحلیلی باید استفاده بشه، آدمیزاد وسط میاد. هوش مصنوعی پله بالاتر همینه. میتونه سیاستگذاری های معمولی رو انجام بده، اما وقتی قراره کار نو و جدیدی خارج از چارچوب های معمول انجام بشه، حتما به انسان نیازه
این نظر منه البته. 100 سال دیگه از سر قبر مصطفی میام توی پی تی میگم که درست فکر میکردم یا نه![]()