چه تجربه ای از چند زبانه کردن سایت دارید؟
به شکلی که لینک ها هم عوض بشن
مثلا site.com/en
چقدر تاثیر گذاره روی بازدید و رتبه سایت؟
به شکلی که لینک ها هم عوض بشن
مثلا site.com/en
چقدر تاثیر گذاره روی بازدید و رتبه سایت؟
نمیدونم..دوستان این system idle service چیه هر ویندوزی میریزم رو وی ام ویر همش 99درصد سی پی رو درگیر میکنه
راه هاش اینترنت سرچ کردم برای غیر فعال کردن اما بازم اذیت میکنه
مشاهده پیوست 1325517
مشاهده پیوست 1325516
سلامسلام
به به اینجا هنوز هست![]()
ممنون جهت اطلاع رسانی قصد خرید سرویس داشتم ازشونتا هنوز فروم بسته نشده ، یه توصیه بکنم به عزیزان ، به هیچ عنوان از پارس پک هاست تهیه نکنید ، سایت مشتری روی سرویس اروپا پارس پک به علت قطعی متعدد پنالتی شده و از لیست نتایج گوگل حذف شده !
تا هنوز فروم بسته نشده ، یه توصیه بکنم به عزیزان ، به هیچ عنوان از پارس پک هاست تهیه نکنید ، سایت مشتری روی سرویس اروپا پارس پک به علت قطعی متعدد پنالتی شده و از لیست نتایج گوگل حذف شده !
تا هنوز فروم بسته نشده ، یه توصیه بکنم به عزیزان ، به هیچ عنوان از پارس پک هاست تهیه نکنید ، سایت مشتری روی سرویس اروپا پارس پک به علت قطعی متعدد پنالتی شده و از لیست نتایج گوگل حذف شده !
الان قیمتای الماس رو دیدم خیلی بالاست مگه با این وضعیت تبلیغات میصرفه این قیمت ؟هاستینگ فقط نت افراز خصوصا سرویس الماسش
الان قیمتای الماس رو دیدم خیلی بالاست مگه با این وضعیت تبلیغات میصرفه این قیمت ؟
7 هاست رو هاست ایران هم تست کردی ؟
دوستان بین هاست ایران و ایران سرور کدوم بهتره؟ هاست خارج
7host من داشتم به نظرم کند بود. الان روی ماندگار وب دارم بد نیست... یه سری توابع php رو غیرفعال کردن.7 هاست رو هاست ایران هم تست کردی ؟
راحت ترین روشش اینه که از پشتیبانی هاست بخوای..دوستان، میخوام بکاپ یه سایت رو منتقل کنم به جای دیگه
بجر اینکه دستی دانلود و آپلود کنم یا یوزر پسورد بدم به پشایبانی هاست جدید راه دیگه ای برای انتقالش هست؟
مثلا بدون دانلود دستی میشه آپلودش کرد توی دراپ باکس یا جای دیگه و لینکش رو بدم به پشتیبانی هاست جدید که نصبش کنن؟
فایل بکاپ رو میزارم داخل پابلیک اچ تی ام ال که لینک دانلود عمومی بگیرم ولی بازم لینکش 403 هست مثلا
site.com/backup-May-01-2023-1.tar.gz
بازم دانلود نمیشه چی کارش کنم؟
پیش فرض دسترسی هاش یجوریه که نمیشه دانلود کرد شاید همونجوری مونده پرمیشن هاشدوستان، میخوام بکاپ یه سایت رو منتقل کنم به جای دیگه
بجر اینکه دستی دانلود و آپلود کنم یا یوزر پسورد بدم به پشایبانی هاست جدید راه دیگه ای برای انتقالش هست؟
مثلا بدون دانلود دستی میشه آپلودش کرد توی دراپ باکس یا جای دیگه و لینکش رو بدم به پشتیبانی هاست جدید که نصبش کنن؟
فایل بکاپ رو میزارم داخل پابلیک اچ تی ام ال که لینک دانلود عمومی بگیرم ولی بازم لینکش 403 هست مثلا
من از قسمت Partial Backups ا home directory - my sql - email filter رو دانلود کردم، توی هاست دیگه آپلودشون کردم. کار دیگه ای انجام ندادم.دوستان، میخوام بکاپ یه سایت رو منتقل کنم به جای دیگه