پشتیبانی آنلاین اینجا می بینید؟ زده 14 تا 15
دیشب هم ایمیل فرستادم هنوز جواب ندادن
مشاهده پیوست 1325594
هاست ایران فقط برای سایتای شرکتی و سازمانی خوبه
ایران سرور شخمیه
چقد بازدید داری؟
ایمیل رو هنوز جواب ندادنتا جایی که یادمه ایمیل فقط جواب میدا
از ایران سرور میخواستم سرویس بگیرم مشکلش چیه ؟
تا جایی که یادمه ایمیل فقط جواب میدا
از ایران سرور میخواستم سرویس بگیرم مشکلش چیه ؟
از نظر منابع و پشتیبانی جالب نیست
نت افراز
شتابان هاست
پارس پک (فقط پلن پربازدید)
اینا رو پیشنهاد میدم
پارس پک فاجعه س ! سایت مشتری رو بردم رو پارس پک ، به خاطر قطعی سرور سایت پنالتی شده ، گردن که نمیگیرن هیچ ، سایت با ISP ایرانسل یا باز نمیشه یا یک خط درمیون باز میشه ! الان مخاطب اون سایت که اموزشی بوده و جلسات یک روز در میون برگزار میکرده ریزش شدید کرده من خسارت این مشکلو باید از جیبم بدم ، سایت طرف هم که نابود شده کلا از نتایج گوگل حذف شده !
دوستان برای پنالتی شدن سایت چیکار کنم ؟
پس من چرا پارس پک راضیم
تو وبمسترتولز مشکل دسترسی نشون میده؟پارس پک فاجعه س ! سایت مشتری رو بردم رو پارس پک ، به خاطر قطعی سرور سایت پنالتی شده ، گردن که نمیگیرن هیچ ، سایت با ISP ایرانسل یا باز نمیشه یا یک خط درمیون باز میشه ! الان مخاطب اون سایت که اموزشی بوده و جلسات یک روز در میون برگزار میکرده ریزش شدید کرده من خسارت این مشکلو باید از جیبم بدم ، سایت طرف هم که نابود شده کلا از نتایج گوگل حذف شده !
دوستان برای پنالتی شدن سایت چیکار کنم ؟
هاست ابری معمولیاز چه سرویسی داری استفاده می کنی ؟
فیلمورا در حد ادیوس نیاز ها رو برطرف میکنه؟به دقت گوش کنید! و یکبار برای همیشه خودتون رو از بابت ادیت فیلم حرفه ای راحت کنید!
فیلمورا و پریمیر هر دو نرم افزارهای محبوب ویرایش ویدیو هستند که توسط حرفه ای ها و آماتورها به طور یکسان استفاده می شوند. در حالی که هر دو برنامه ویژگی ها و نقاط قوت منحصر به فرد خود را دارند، اما برای اهداف و مخاطبان متفاوتی طراحی شده اند.
رابط کاربری: Filmora دارای یک رابط کاربری مبتدیتر است، با طرحبندی سادهتر و بصریتر که پیمایش آن آسانتر است. Premiere Pro دارای یک رابط کاربری پیچیدهتر است، با طیف گستردهتری از ابزارها و گزینهها که میتواند برای مبتدیان بسیار طاقتفرسا باشد.
مدت زمان یادگیری: فیلمورا به دلیل رابط کاربری سادهتر و ویژگیهای محدودتر، منحنی یادگیری کوتاهتری نسبت به Premiere Pro دارد. Premiere Pro می تواند زمان بیشتری را برای یادگیری و تسلط به خود اختصاص دهد، به ویژه برای مبتدیانی که تازه وارد ویرایش ویدیو شده اند.
به همین خاطر توصیه میکنم من آموزش فیلمورا ببینید و خیلی راحت میشوید. آموزش filmora خیلی راحته و دردسری نداره.
کلمه دانش بنیان و استارت آپ هر جا دیدید یعنی کلاهبرداری۴٬۸۰۰٬۰۰۰٬۰۰۰ تومان
زارت..
تو وبمسترتولز مشکل دسترسی نشون میده؟
![]()
فروش دامنه سایت EFEFدات آی آر وردپرس، برندینگ|لوازم جانبی موبایل و تبلت|تهران، مرزداران|دیوار
فروش دامنه سایت EFEFدات آی آر وردپرس، برندینگ|لوازم جانبی موبایل و تبلت|تهران، مرزداران|خرید و فروش در حال حاضر حوزه فعالیت سایت کتاب می باشد، اما می توان در زمdivar.ir
۴٬۸۰۰٬۰۰۰٬۰۰۰ تومان
زارت..
مواظب شیلتر شدنش باشید ! کوچیک ترین موردی بدون اجازه صاحب اثر باشه علاوه بر شیلتر شدن ممکنه کار به شکایت و هزارو یک دردسر بکشهفروش pdf توی سایت نیاز به چه مجوز هایی داره؟
رمان و کتابای علمی و ...