• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

✅ بحث و گفتگو بین وبمسترها

tooptarinha

Registered User
لایک‌ها
6
لطفا احترام خودتون رو نگه داريد .شايد خيلي دوست داشته باشيد مورد اشاره من قرار بگيريد .. اما من اصلا دوست ندارم
----------
من يا چيزي نگفتم و يا اگه گفتم حتما بلد بودم و ميتونستم كه گفتم ..
من نميتونم قبول كنم سايت من مورد تبعيض واقع بشه .برا همين پيش خودم گفتم خوب شايد بقيه سايتها رو اصلا نديده باشن و فكر كنن كه فقط سايت من عكس شبنم قلي خاني داره .. برا همين تصميم به اين كار گرفتيم كه سايتهاي معتبر و معروف رو معرفي كنيم به فيلترينگ محترم . نه اينكه فيلتر بشن .. بلكه برا اينكه به اين باور برسن كه فقط ما سايت مستهجن نيستيم ، شايد كلا از سر ما دست بردارن .. تنها كاري هست كه بلد هستيم و انجام ميديم.

دوست دارم الان يكي از شماها فقط يك عكس از بازيگراي زن داخلي در سايت ما پيدا كنه .. حتي عكسايي كه سايت شبكه 3 براي معرفي سريالها ميزاره هم حذف كرديم . اصلا چرا سايت شبكه 3 فيلتر نيست ؟
من تحمل تبعيض ندارم .. هركي تحملش رو داره عيب از خودشه .. پس خودتون رو ديوونه خطاب كنيد .
ما كه از 200 جا بازديد نميگيرم .. فرا از فيلتر دربيايم برادر محترم گوگل در عرض 3 روز جبران همه گذشته را خواهد كرد ..پس اگر قراره نگران باشيد برا سايتهاي خودتون نگران باشيد كه توپترينها هميشه ماندنيست.

-

SaeedFard

Registered User
لایک‌ها
7
ایول به ول خودم
happysmiley.gif

دم خودم گرم که سعید جان رو کشوندم به این فروم و به جمع ما پیوست،
فقط سعید جان نبینم 24 ساعت تو فروم آن بشی از کارت عقب بمونی ها
biggrinsmiley.gif

والا چي بگم امين جان ، از اون بابت خيالت راحت ;) نميتونم قطع كنم ولي كم كه ميشه :D

گویا در آینده همکاری مستحکم و حرفه ای با آقا فرجاد و سعید جان خواهیم دید

من در خدمتم :happy:

همشهری هم هستیم که
happysmiley.gif

کجای کرجی شما؟

آره فرجاد جان ، خوشحالم از اين بابت ، ما خوده كرج هستيم (ناحيه 1) ، دهخدا درس ميخونم البته اگه بشناسي ، البته بازم اگه اسپم نباشه چون ما توي فروم وردپرس پيغام شخصي و از اين قبيل نداريم ;)

من تازه اشنا شدم با حاج سعید غریبی میکنم
crazy.gif

غريبي نكن دوست گلم ، ما هم از خودتونيم :happy:

موفق باشيد ../.

Web-Master

Registered User
لایک‌ها
8,483
دانلودها برای من down هست:(
سعید جان،
خلاصه بگم از ورودت به فروم خوش حال شدم، گرچه خودم هم هنوز جوجه حساب میشم توی این فروم:D
انشاالله زود از دست درس راحت بشی و اون برنامه هایی که قبلا بهم میگفتی رو اجرایی کنی:rolleyes:

SaeedFard

Registered User
لایک‌ها
7
درسته دانلود‌ها فعلا Down هستش ، به زودي بالا مياد ان‌شاالله ;)

سعید جان،
خلاصه بگم از ورودت به فروم خوش حال شدم، گرچه خودم هم هنوز جوجه حساب میشم توی این فروم
biggrinsmiley.gif

انشاالله زود از دست درس راحت بشی و اون برنامه هایی که قبلا بهم میگفتی رو اجرایی کنی
rolleyessmileyanim.gif

ممنون امين جان ، شكسته نفسي ميكني شما ، آينده‌ي درخشاني در انتظارت هست دوست من ..

والا اين درس كه هيچ وقت دست از سره ما بر نخواهد داشت ، ولي سعي ميكنيم در كنارش باشيم و بمونيم ..

انشاالله به اميد خدا ;)

موفق باشيد ../.

tooptarinha

Registered User
لایک‌ها
6
در مورد سوال دربراه اينكه از كجا سرور يا وي پي اس يا هاست دانلود بگيرين هم .. بايد بگم كه
هاست دي ال و هاست ايران - بقيشون در نهايت احترامي كه براشون قائل هستم در حد يه قل دو قل بازي كردن هست سروراشون .. مهم سرور و سخت افزارش نيست .. مهم بلد بودن و كانفيگ تخصصيه

amir6565

Registered User
لایک‌ها
17
در مورد سوال دربراه اينكه از كجا سرور يا وي پي اس يا هاست دانلود بگيرين هم .. بايد بگم كه
هاست دي ال و هاست ايران - بقيشون در نهايت احترامي كه براشون قائل هستم در حد يه قل دو قل بازي كردن هست سروراشون .. مهم سرور و سخت افزارش نيست .. مهم بلد بودن و كانفيگ تخصصيه

چه احترامی واسشون قائلی...:rolleyes:

ParsPatogh

Registered User
لایک‌ها
2,032
آقا بس کنید این حرفا رو!
یه بارم بشنوم پشت سر همدیگه یا جلوی همدیگه صحبت میکنید من میدونم و شما!!!
من حاکم بزرگ میتی کامون هستم !!!

حالا برادر توپ ترین شما روی کاربران رو ببوس تا ما هم روی تو رو ببوسیم و خلاص !!!
دیگه حرف اضافی موقوف! میگی نه نگاه کن

Essin

Registered User
لایک‌ها
270
دوستان لطفا چند تا سایت معتبر برای چک کرن سئوی سایت معرفی کنید
ممنون

jowshany

Registered User
لایک‌ها
270
بچه ها میخوام درگاه بگیرم که کاربران مبلغ رو بزنند و بعد بره به درگاه و پول رو از کارتشون پرداخت کنند .
کدوم بانک رو پیشنهاد میکنید که راحت و سریع بشه درگاه رو گرفت؟

amir_aloneboy77

Registered User
لایک‌ها
1,362
سلام خدمت همه ی کاربرای عزیز بنده به چند نفر باشرایط زیز نیازدارم اگه کسی هست پ.خ بده(قیمتشم بگه)
این افراد را برای کار در سایت میخوام و بهشون بر حسب نیاز ماهانه یا هفتگی حقوق داده میشه.
1- مترجم انگلیسی به فارسی و بالعکس
2-تایپیست حرفه ای و سرعتی و با دقت
3- طراح بنر ،هدر و .....

ParsPatogh

Registered User
لایک‌ها
2,032
بچه ها میخوام درگاه بگیرم که کاربران مبلغ رو بزنند و بعد بره به درگاه و پول رو از کارتشون پرداخت کنند .

سامان و پارسیان از همه بهتر هستن

jowshany

Registered User
لایک‌ها
270

M+J

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
4,011

بانک ملت

بالا