• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

✅ بحث و گفتگو بین وبمسترها

ebi-narin

Registered User
لایک‌ها
2,791
درود به نظر شما تبلیغ توی این پی تی ارزش دارد یا ندارد :s

payam-nice

Registered User
لایک‌ها
3,274
Zagros2.gif
:hmm:

balabala

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,745
یه سایتی شبیه برنامه جو چقدر میارزه اگه بخواد بفروشتش؟
kaffeetrinker_2.gif

Amenocy

کاربر فعال برنامه نویسی
کاربر فعال
لایک‌ها
602
یه سایتی شبیه برنامه جو چقدر میارزه اگه بخواد بفروشتش؟
kaffeetrinker_2.gif

اون سایتت هنوز سرپاست ؟ (سایت شما بود یا میلاد ؟ :-؟؟ یادم نیس) لینکشو بفرست . هنوز استفاده کننده داره ؟

balabala

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,745

Amenocy

کاربر فعال برنامه نویسی
کاربر فعال
لایک‌ها
602
لینک
چقدر میارزه بنظرت؟
kaffeetrinker_2.gif
والا چی بگم ! بستگی به شرایطش داره .به نظرم اگه کسی بخره و کمی (زیاد) روی اینترفیسش کار کنه به نتیجه میرسه . اگه صاحب سایت مایل بود با هم روش شریک میشیم من سرو سامونش میدم ! :د

Amenocy

کاربر فعال برنامه نویسی
کاربر فعال
لایک‌ها
602
اینترفیسش از چه نظر منظورته؟ قالب یا سیستمش؟

سیستمش به نظرم امکانات خوبی داره ولی :

مراحلی که کاربر توی سایت طی میکنه تا یه عملی انجام بشه باید شدیدا" تغییر کنن
و قالب سایت
کلا" باید یوزر فرندلی بشه / چون کسی که میاد پروژه سفارش میده معمولا" چیزی بارش نیست !
باید سایت با کلاس و به درد بخور جلوه کنه ! الان اینطور نیست .
یادمه 2 سال پیشم همینطوری بود من هیچوقت عضوش نشدم چون وقتی وارد سایت میشدم دلزده و گیج میشدم !
بعدش نوبت میرسه به بخش ها و امکاناتی که برای برنامه نویس در نظر گرفته شده نباید جوری باشه که برنامه نویس که الان میخواد بیاد عضو بشه با خودش بگه "خوب اینجا 10 نفر دیگه هستن که امتیاز و ستاره و اینا دارن کار به من نمیرسه" .

کلا" باید دوباره بررسی بشه :د اینو چند سال پیش شما بررسی و نوشتید الان شرایط متفاوته

balabala

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,745
آره یکسری تغییرات باید داده بشه (اگر واقعا حالشو داشته باشم). اون زمان از getacoder ایده گرفتم الان یکسری چیزا باید تغییر کنه با توجه به تجربیاتی که کسب شد.

البته کلا تجربه ای که کردم، فریلنسینگ توی ایران جواب نمیده هرچقدرم با چشم و ابروش ور بری و روژه لب بمالی از آخرش همه تو ایران میخوان زرنگی بکنن و همه چیز (از جمله پروژه) رو مفتی گیر بیارن. اون پشت قسمت مدیریت بودی میفهمیدی چی میگم XD
شیوه های عجیب غریب برای دور زدن کارمزدا استفاده می کنن که نگو XD
اینجور سایتا هم از رو کارمزدا پا برجان. الان این چندسال نصف پول سرورشم در نیومده XDDD
عشقی میچرخونمش XDD
پارس کدرز مال شما بود یا برنامه جو ؟!
برنامه ای از جو XD

Amenocy

کاربر فعال برنامه نویسی
کاربر فعال
لایک‌ها
602
آره یکسری تغییرات باید داده بشه (اگر واقعا حالشو داشته باشم). اون زمان از getacoder ایده گرفتم الان یکسری چیزا باید تغییر کنه با توجه به تجربیاتی که کسب شد.

البته کلا تجربه ای که کردم، فریلنسینگ توی ایران جواب نمیده هرچقدرم با چشم و ابروش ور بری و روژه لب بمالی از آخرش همه تو ایران میخوان زرنگی بکنن و همه چیز (از جمله پروژه) رو مفتی گیر بیارن. اون پشت قسمت مدیریت بودی میفهمیدی چی میگم XD
شیوه های عجیب غریب برای دور زدن کارمزدا استفاده می کنن که نگو XD
اینجور سایتا هم از رو کارمزدا پا برجان. الان این چندسال نصف پول سرورشم در نیومده XDDD
عشقی میچرخونمش XDD

برنامه ای از جو XD

درسته خیلی روش زحمت کشیدی و هزینه کردی . ولی اگه خودت فکر میکنی نتیجه نداره (من اینطور فکر نمیکنم و خب شما تجربه کردی) . هر موقع جلوی ضرر رو بگیری منفعت کردی . میتونی وقت تغییرات اونو بزاری روی یه طرح دیگه .

بالا