• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

✅ بحث و گفتگو بین وبمسترها

mohsenshahbazi

همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
3,825

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,178

tohin

Registered User
لایک‌ها
27
کسی میدونه ایمیله پشتیبانیه یاهو چیه؟
شمارشو دارم ولی انگلیسی میگه نمیفهمم باز ایمیل ادم از دیکشنری استفاده میکنه فوریه ببخشید جاش نیست ولی مجبورم

payam-nice

Registered User
لایک‌ها
3,274
کسی میدونه ایمیله پشتیبانیه یاهو چیه؟
شمارشو دارم ولی انگلیسی میگه نمیفهمم باز ایمیل ادم از دیکشنری استفاده میکنه فوریه ببخشید جاش نیست ولی مجبورم
من هم نیاز دارم

mohsenshahbazi

همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
3,825
ممنون ، نمونه کار ندارن؟
والا تو انجمن تاپیک داشت . من همونجا نمونه کاراشو دیدم . اما الان سرچ کردم پیداش نکردم . ایمیل بزنید نمونه کار میده بهتون .

Web-Master

Registered User
لایک‌ها
8,483
هرکس قالب رو میخواد پ.خ بزنه
قطعا قالب با این سئو عالی و اختصاصی مبلغ خودش رو داره :)

hosseinyz

Registered User
لایک‌ها
10
دوستانی که سایتشون درگاه داره این رو بدونید جدیدا زرین پال خیلی طول میده وجه رو واریز کنه. من که ۳۰ ام در خواست دادم الان ۶ آبان هست هنوز نریختند . ۱ و ۲ آبان هم درخواست خروج داشتم هنوز به حسابم نزدند . تراکنش های قبلی رو هم همینطور کلا یک ماهی میشه که خیلی طول میکشه تا پولتون رو واریز کنند. کسی چیز بهتری نسبت به زرین پال از نظر امنیت و تعهد سراغ داره ؟
این درگاه های مثل زرین پال و .. فقط تعهد و از مشتری میگیرن خودشون خیلی راحت همه چیز رو می پیچونند .
------

این رو هم اضافه کنم سیستم پاسخگوییشون قبلا پنج دقیقه از تیکت نمیگذشت جواب میدادن . چند روز پیشا بود یک تیکت زدم دقیق ۳ روز بعد جواب دادم . تازه کلی زیرش خواهش و التماس می کردم که آقا توروخدا زود جواب بدید.

بالا