حمید ؟ کدوم حمید ؟!
bazicenter مال شما بود ؟
یا من اشتباه گرفتم :دی
حمید ؟ کدوم حمید ؟!
تو سایدبار ابزارک هست
منظورم این هست که می خوام خودکار به روز بشه
منم پایه هستم.
دوستانی که سایتشون درگاه داره این رو بدونید جدیدا زرین پال خیلی طول میده وجه رو واریز کنه. من که ۳۰ ام در خواست دادم الان ۶ آبان هست هنوز نریختند . ۱ و ۲ آبان هم درخواست خروج داشتم هنوز به حسابم نزدند . تراکنش های قبلی رو هم همینطور کلا یک ماهی میشه که خیلی طول میکشه تا پولتون رو واریز کنند. کسی چیز بهتری نسبت به زرین پال از نظر امنیت و تعهد سراغ داره ؟
این درگاه های مثل زرین پال و .. فقط تعهد و از مشتری میگیرن خودشون خیلی راحت همه چیز رو می پیچونند .
------
این رو هم اضافه کنم سیستم پاسخگوییشون قبلا پنج دقیقه از تیکت نمیگذشت جواب میدادن . چند روز پیشا بود یک تیکت زدم دقیق ۳ روز بعد جواب دادم . تازه کلی زیرش خواهش و التماس می کردم که آقا توروخدا زود جواب بدید.
اوکی ما الان یه گروه دونفره هستیم ولی برای داغ شدن لینک ها باید خیلی بیشتر باشیم![]()
شما دعوت نامه میفروشی ؟اوکی ما الان یه گروه دونفره هستیم ولی برای داغ شدن لینک ها باید خیلی بیشتر باشیم![]()
دوستانی که سایتشون درگاه داره این رو بدونید جدیدا زرین پال خیلی طول میده وجه رو واریز کنه. من که ۳۰ ام در خواست دادم الان ۶ آبان هست هنوز نریختند . ۱ و ۲ آبان هم درخواست خروج داشتم هنوز به حسابم نزدند . تراکنش های قبلی رو هم همینطور کلا یک ماهی میشه که خیلی طول میکشه تا پولتون رو واریز کنند. کسی چیز بهتری نسبت به زرین پال از نظر امنیت و تعهد سراغ داره ؟
این درگاه های مثل زرین پال و .. فقط تعهد و از مشتری میگیرن خودشون خیلی راحت همه چیز رو می پیچونند .
------
این رو هم اضافه کنم سیستم پاسخگوییشون قبلا پنج دقیقه از تیکت نمیگذشت جواب میدادن . چند روز پیشا بود یک تیکت زدم دقیق ۳ روز بعد جواب دادم . تازه کلی زیرش خواهش و التماس می کردم که آقا توروخدا زود جواب بدید.
کلا زرین پال داغونه, ما رو یه سایت استفاده کردیم همه مشتری ها پرداختشون ناموفق شده. فقط به دلیل اینکه وقتی پرداخت رو انجام می دن رو دکمه بازگشت به سایت نمی زنن. جالب اینجاست که می نویسه پرداخت با موفقیت انجام شده!
کلی از مشتریام اینطوری پریدن!!!!
اگر ه من دعوتنامه بدین منم پایه ام![]()
خب ندارم که میگم دیگهمن هم هستم
محسن برای دعوت نامه اگر نداری تماس بگیر با من
اگر نداری؟
ثبت نامش خیلی سخت شده
خب ندارم که میگم دیگه
ولی نمیدونم قوانینش چه جوریه ؟ بده برم ببینم چه جوریه![]()
برای منم یکی بفرست بالاترین
من 2 تا اکانت داشتم!
به دلیل ارسال پست های خلاف قوانین ( جوری که کلیک بخوره) بن شد !
محسن فرستادم به جی میل
دکتر جان همین یکی بود. به امید خدا دفعات بعد
محسن فرستادم به جی میل
دکتر جان همین یکی بود. به امید خدا دفعات بعد
bazicenter مال شما بود ؟
یا من اشتباه گرفتم :دی