payam-nice
Registered User
The message you have entered is too short. Please lengthen your message to at least 6 characters.
نصف صفحه تایپ کرده بودم این ارور رو داد :grrr:
من سر دامنه ipple یه صفحه تایپ کردم وقتی ارسال رو زدم logout شدم .:hmm: با سر رفتم تو دیوارThe message you have entered is too short. Please lengthen your message to at least 6 characters.
کدوم برنامه :lol:این دومین جون می ده واسه اون برنامه هه که کلیپ می سازهبیشتر از این نمی شه گفت![]()
![]()
وبمستری که از یه بن شدن به خاطر آپ کردن بترسه وبمستر نیست !up رو تو این تاپیک اعلام نکنید, چندتا از بچه ها بن شدن, تو pm حرف بزنید.
6666 برای همین بن شده.
از ترس شون فرار کردن :دیسایت بارن مووی با این همه سابقه درامد بازدید کاربرو.... الان یک هفته ای هست از دسترس خارج شده و خبری نیست ازش؟
کسی خبر داره چه بلایی بر سرشون نازل شده؟
http://www.baranmovie20.ir
خب بگم که نمی شهکدوم برنامه :lol:
داداش حس دانلود ندارم با این سرعت ! از همون *** مستقیم نگاه کنم کافی هستخب بگم که نمی شهولی چون تویی می گم ها . تو یوتوب بزن پیک شادی یه کلیپ ش رو ببین تا صبح می خندی
خواستی لینک رو برات پیام می دم
شما دیگه چرا . مگه سمت های شما هم خرابه ؟داداش حس دانلود ندارم با این سرعت ! از همون *** مستقیم نگاه کنم کافی هست
کجا؟!![]()
تازه میخواستم یه دامین باحال بهت پیشنهاد بدم![]()
![]()
آخه چرا نیک دامنه 2 حرفی ثبت نمیکنه؟! دوتا خدمات میدن یه جلد قانون اساسی کنارش میزارن!
بچه ها نسخه جدید اینترنت دانلود منیجر را می خوام
لینک دانلود دارید؟ کرک شده ها
یعنی چی کار می کنید؟![]()