k-boy
Registered User
فعلا دوتایی فوتبالدستی , نون بیارکباب ببر , قایم موشک یا از اینجور بازیا بکنین تا باسه پی اس تیریتون بازی پیدا شهچه کنیم دیگه![]()
فعلا دوتایی فوتبالدستی , نون بیارکباب ببر , قایم موشک یا از اینجور بازیا بکنین تا باسه پی اس تیریتون بازی پیدا شهچه کنیم دیگه![]()
قابل توجه مدیران گروه های یاهو:می خواین به گروه تون ایمیل با قالب قشنگ بفرستید(دی: )، به کاشونیا پی ام بدید پس..تست امضاء
الان سبز میشم!![]()
چطوری سبز شدی؟الان سبز میشم!![]()
تست امضاء
نمونه قالبقابل توجه مدیران گروه های یاهو:می خواین به گروه تون ایمیل با قالب قشنگ بفرستید(دی: )،پی ام بدید پس..
دوستان صاحب فن یه بنده خدایی یه کاری به ما سپرده که منبع لازم داره
قضیه از این قراره که این بنده خدا یه سایت آگهی زده می خواد واسه هر آگهی یه سری توضیحات به قول خودش یونیک بذاره کنارش! مثلا الان گیر اصلیش رو مهاجرت و تور فرانسه و دبی و هلند و آمریکا و... است...از من خواست برم سرچ کنم براش مطلب در مورد جاذبه های گردشگری و هتل های اون کشورها پیدا کرده و ترجمه کنم
بهش گفتم خب چه کاریه پسر خوب برو از ویکی پدیا کپی کن، گفت نه رو سئو تاثیر داره و از این حرفا...الان من دنبال یه منبع انگلیسی خوب واسه گردشگری می گردم، لطف می کنید اگر پیشنهاد بدید
نوشته فروشنده معتبر الزاما درست کار نیست...یعنی رسما کشک:lol:رو این علامت سوالی که بالای آواتارم زده کلیک کن. کارت ملی می خواد به forum at pt
قضیه چیه فقط ثیمت نابوار میشه کلیک کرد:blink: