• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

✅ بحث و گفتگو بین وبمسترها

Web-Master

Registered User
لایک‌ها
8,483
اوف رفتم تو گوگل سرچ کردم شایان شلیله و مشروب اصن از جمله شعر ترین مطالبی بود تا حالا دیده بودم :|
به عمق وجود یک سری بلاگر خاله زنک و ... پی بردم :|

R_e_z_a

Registered User
لایک‌ها
1,803
من میخوام ساب دامین up.site.com رو تو سی پنل هاست دانلودم به صورت اد دامین اد کنم
ولی همش ارور
Using nameservers with the following IPs: 170.0.0.0,170.0.0.0 Sorry, the domain is already pointed to an IP address that does not appear to use DNS servers associated with this server. Please transfer the domain to this servers nameservers or have your administrator add one of its nameservers to /etc/ips.remotedns and make the proper A entries on that remote nameserver.
پ ن : ای پی ها رو ویرایش کردم

دی ان اس ها ها رو یه بار و یه بارم ای پی ها رو برای up.site.com تغییر دادم ( ای پی و دی ان اس هاست دانلود )دو روزم گذشته ولی مشکلم حل نشد قبلا اینکارو کرده بودم حالا نمیدونم محدودیت گذاشتن؟

ms368

Registered User
لایک‌ها
8,740
بچه ها
وبگذر آما گوگل رو درست میشماره ؟

1 ساعت پیش دقیقا 468 تا گوگل بود ، الانم همونقدره با این تفاوت که توی صفحه " بازدید صفحات و ورودی " همه ورودی های گوگل با 1 ساعت پیش متفاوته

آمارگیری که گوگل رو درست نشون بده چی داریم ؟

گوگل آنالیز میشه نصب کرد ؟

javadth

کاربر فعال پرشین تولز، همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
15,991
پس بالاخره سایت شیطانی و ترویج فحشای parstools.com هم فیلتر شد خیالمان راحت شد

اخبار امشب را به سمع و نظرتان می رسانیم

قیمت هر سکه طلا امروز دربازار با 60میلیون تومان کاهش به یک میلیارد و چهل میلیون تومان رسید .

به علت اتمام ذخایر نفت و گاز دولت در اطلاعیه ای از مردم عزیز ایران خواست امسال در مصرف ذغال جداً صرفه جویی نمایند.

ایران خودرو: هفتاد و نهمین مدل پژو با نام پژوایکس دی پی وی آماده عرضه به بازار است که نسبت به مدل قبلی تحول زیادی داشته. طول آنتن آن 10 سانتی متر افزایش داشته چراغ ترمز ان هم پررنگ تر شده و فقط 45 میلیون تومان گران تر است

با مسدود شدن سایت قرآن دات کام تعداد سایتهایی که هنوز فیلتر نشده اند به سه عدد رسید.

دولت موفق شد نرخ تورم را کاهش دهد و آن را از 63% به 62.5 درصد برساند.

یکصد و شصت وسومین قطعنامه شورای امنیت در مورد فعالیتهای هسته ای ایران به تصویب رسید. در عین حال رئیس آژانس هسته ای اعلام کرد علیرغم هشتصد و سی ودومین گزارش ایران در مورد فعالیتهای هسته ای هنوز ابهاماتی در این زمینه وجود دارد که امیدواریم به زودی برطرف شود

مدیر عامل سایپا: با تکیه به دانش بومی تانک و تراکتور پراید با چهره ای جدیدرا طراحی کردیم.

یکی از نمایندگان مجلس خواهان کاهش سن ازدواج شد. وی گفت دولت با تدابیر صحیح و اصولی سعی دارد متوسط سن ازدواج دختران را از 50 سال به 45 سال کاهش دهد.

رئیس سازمان حمایت ازحقوق مردان خواهان نقش و مشارکت بیشتر از سوی مردان در فعالیتهای اجتماعی شد وی گفت در **** طبیعت اصولا مرد نیز مانند زن حق مشارکت در فعالیتهای اجتماعی و سیاسی را دارد

شورای نگهبان 2999 نفر از 3000 کاندیداهای اصلاح طلب نمایندگی مجلس را رد صلاحیت کرد

به علت برخی مشکلات و نواقص، چشم انداز 20 ساله باز هم تمدید شد

قیمت هر کیلو مرغ به هفت میلیون تومان رسید. جالب است بدانید در 20 سال قبل مردم با هفت میلیون میتوانستند یک اتومبیل بخرند.

روسای جمهوری اسلامی انگلیس و جمهوری اسلامی آلمان از عمل نشدن و عدم اجرای صحیح اسلام در ایران ابراز نگرانی کردند.

امسال مراسم سالروز پیروزی انقلاب از 4 ماه به 5 ماه افزایش می یابد

هفتاد درصد مردم زیر خط فقر زندگی میکنند این در حالی است که این آمار نسبت به سال قبل کاهش خوبی را نشان

می دهد

از این به بعد صداوسیما برای انتخاب مجریان زن مسابقه ملکه زیبایی بر گزار می کند.

نیروگاه اتمی بوشهر به زودی به بهره برداری می رسد

شرکت ایرباس طی شکایتی به سازمان ملل خواستار آزاد سازی هواپیماهایش از دست ایران شد و خاطر نشان کرد که این هواپیماها 70 سال پیش از رده خارج شده است .

M+J

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
4,011
یه بار رفتم خونه یه بنده خدایی ویندوز عوض کنم

دختره بهم گفت اگه میشه مای کامپیوتر رو هم نصب کنید !

گفتم اونجوری هزینتون بیشتر میشه ها!

گفت :چاره ای نیس!

هیچی دیگه ، پول تك تك آیكونا رو جداگونه ازش گرفتم :|

:))))))))

madman2011

Registered User
لایک‌ها
2,725
اوف رفتم تو گوگل سرچ کردم شایان شلیله و مشروب اصن از جمله شعر ترین مطالبی بود تا حالا دیده بودم :|
به عمق وجود یک سری بلاگر خاله زنک و ... پی بردم :|

صبح رو شروع می کنیم با یه جمله ی فوق العاده مفهومی!
biggrinsmiley.gif

هرچه میریم جلوتر..انگار میریم عقبتر..!..نمیدونم داریم برعکس میریم...یا کنترل دست یکی دیگست که عقب ..جلو ..میکنه..!!

سلام بر برادران هميشه آنلاين پي تي

يه مشورت تخصصي دارم

اين سايت toofun.ir

45 مشتري داره
من گفتم 50 ؟؟

كوتاه بيام يا نه ؟؟

(دامنه يه ساله - رنك گوگل نداره - آلسكا بالا 1م 700 هزاره - مطالب 80تا - هاست دو گيگ و ترافيك نامحدود سه ماهه - هزينه سايت ماهي 6 تومن - بازديد روزي 500تا )

Web-Master

Registered User
لایک‌ها
8,483

يه مشورت تخصصي دارم

اين سايت toofun.ir

45 مشتري داره
من گفتم 50 ؟؟

كوتاه بيام يا نه ؟؟

(دامنه يه ساله - رنك گوگل نداره - آلسكا بالا 1م 700 هزاره - مطالب 80تا - هاست دو گيگ و ترافيك نامحدود سه ماهه - هزينه سايت ماهي 6 تومن - بازديد روزي 500تا )

5 تومن پول 1 بار کله پزی رفتنه :دی
آره چونه نزن بده بره

ebi-narin

Registered User
لایک‌ها
2,791

يه مشورت تخصصي دارم

اين سايت toofun.ir

45 مشتري داره
من گفتم 50 ؟؟

كوتاه بيام يا نه ؟؟

5 تومن فکر نکنم چیزی باشه

madman2011

Registered User
لایک‌ها
2,725
همون 45 خوبه. فقط این قالبشو زیپ کن بده من تنکس
biggrinsmiley.gif

اين همون قالب شادزيست هست يه سرچ كني ((قالب سايت شادزيست)) لينكش هست

ولي اگه همين همينو مي خواي تقديمش كنم

5 تومن پول 1 بار کله پزی رفتنه :دی
آره چونه نزن بده بره

5تومن شارژ ايرانسل دور روز من ميشه
5تومن دو كيلو پياز ميشه
5 تومن پول يه دامنه اي آر (البته 1300 مي مونه)

5 تومن فکر نکنم چیزی باشه

ولي دور از شوخي واسه اينكه دامنه باحالي هست و دودل هستم سر 5 تومن گير دادم

nima_00989166

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
16,509
میگم با این اوضاع گرونی دلار.. نطرتون چیه ..توی اینترنت خارجی فعالیت کنیم و درآمدمون بر حسب دلار باشه؟!!!

amir_aloneboy77

Registered User
لایک‌ها
1,362
بالا