دو روزه دارم قالب ادیت میکنم , الان که تموم شده حال ندارم اپلود کنم :|
واقها چرا اینطور هست ؟ خود من 8 روز وقت گذاشتم قالب ترجمه کردم اسکریپت کانفیگ کردم تا سایت بزنم بعد که به مطلب گذاشتن رسیدم دیگه اصلا حوصله نکردم :|
این اخلاقا منم دارم
واقها چرا اینطور هست ؟ خود من 8 روز وقت گذاشتم قالب ترجمه کردم اسکریپت کانفیگ کردم تا سایت بزنم بعد که به مطلب گذاشتن رسیدم دیگه اصلا حوصله نکردم :|
الان داری با سوال راهنمایی میکنی ؟
این اخلاقا منم دارم![]()
دوستان چند دقیقه پیش یه ایمیلی واسم اومد:
I found just what I was needed, and it was enitrtaineng!
فرستنده: Laralijeffg@skialpine.comvia wh1.alfa-host.com
آلفا هاست هم هاست یکی از سایتامه... اول فکر کردم سایتو هک کرده اما خبری نبود... چیه به نظرتون؟
نه ولک، با تبادل لینک، بیشتر از این توضیح نخواه که شگردمون رو میشه، خیلی ضایع هست : )))
انشاالله در دولت تدبیر و امید این مشکلات هم برطرف خواهد شد
عمر اگر برطرف بشه! :|
نه ولک، با تبادل لینک، بیشتر از این توضیح نخواه که شگردمون رو میشه، خیلی ضایع هست : )))
انشاالله در دولت تدبیر و امید این مشکلات هم برطرف خواهد شد
یکی از بدیهایی تنها کار کردنه.واقها چرا اینطور هست ؟ خود من 8 روز وقت گذاشتم قالب ترجمه کردم اسکریپت کانفیگ کردم تا سایت بزنم بعد که به مطلب گذاشتن رسیدم دیگه اصلا حوصله نکردم :|
دومین ir جدید که ثبت میشه حتما باید تایید بشه تا بشه به هاست وصل کرد؟
دومین ir جدید که ثبت میشه حتما باید تایید بشه تا بشه به هاست وصل کرد؟
یکی از بدیهایی تنها کار کردنه.
یه نویسنده هست , میگم بیا تو سایتم پست بده هرچقد بخوای میدم میگه نه , من همینجوری برای دلخوشی کار میکنم :|آره تا وقتی تایید نشه به هاست وصل نیمشه
دقیقا، الان من و نویسندم همیشه کل کل داریم : ))))
این داره فارسی میشه ، چند قیمت بزارم ؟
لطفا همه نظر بدید مهمه. ممنون
این داره فارسی میشه ، چند قیمت بزارم ؟
لطفا همه نظر بدید مهمه. ممنون
اینو حاج مهرداد معرفی کرد :| یعنی اینم خوب نیست ؟
آقا یه قالب خوب معرفی کنید فارسی کنم :|
یکی از دلیل هایی که من سعی میکنم شراکتی سایت بزنم همین مورد هست ! وقتی خودم تنهایی بخوام سایت رو بالا بیارم چون 100% مال خودم هست خودم رو میزنم به راحتی و میگم امروز نشد فردا , فردا نشد پس فردا و ... :دی ولی وقتی سایت شراکتی زده بشه آدم باید مسئولیت هایی که داره رو درست انجام بده تا حداقل صدای اون یکی در نیادیکی از بدیهایی تنها کار کردنه.