vps برای این کارها کم گیر میاد ، قبلا تو Wht چند افر بود.
اين كولرهاي sellme هم فروش شون بد نيست
پورسانتش هم كه خوبه
دارم کد هاش رو میزارم ببینم فروشی میشه یا نه ... شما فروش داشتی ؟
اره فروش منم از این کولره و شلوار سندبادی خوبه.البته این به شرطی که زیاد خز نشهدارم کد هاش رو میزارم ببینم فروشی میشه یا نه ... شما فروش داشتی ؟
ي سه تا فروش داشتم ( يكي اسمش رو الكي وارد كرده كه فك كنم سركاري باشه ولي بعد 24 ساعت هنوز معلقه )
البته من تبليغ اون شلوار رو گذاشتم ولي چون قالب شماره يك سيستم طوري هست كه محصولات ديگه رو به صورت اسلايدر نشون ميده كولر هم فروش رفته
سيستم شون فك كنم مشكل پيدا كرده چون قيمت كولر رو ميزنه 30 تومن
30 toman
erfan Fatahi: pish pardakhte
erfan Fatahi: baghiey ro mdie mamor post
erfan Fatahi: ye ja ham mitone pardkaht kone
اینم پاسخ
30 تومن پیش پرداخت هست !
بقیه اش پرداخت در محل اوکی میشه.
خب اينجوري كه مشتري به اشتباه مي افته و تعداد برگشتي ها ميره بالا !
الان بخواي سفارش بدي ميزنه قيمت كل 30 تومن (مگه اينكه تلفني قضيه رو به مشتري بگن كه اينجوري انصرافي ها ميره بالا)
خب اينجوري كه مشتري به اشتباه مي افته و تعداد برگشتي ها ميره بالا !
الان بخواي سفارش بدي ميزنه قيمت كل 30 تومن (مگه اينكه تلفني قضيه رو به مشتري بگن كه اينجوري انصرافي ها ميره بالا)
الکسا برای شما هم گیر کرده دوباره؟
حدود 3 روزه آپدیت نشده
خوب تلفنی اطلاع داده میشه دیگه :دی
کلا تمام زورمون رو ما میزنیم حتی سفارشات سرکاری رو هم نقدی کنیم :دی
شما نگران نباشید
با توضیحات کاملی که بهشون داده یمشه همه خرید میکنن چون یه پنکه پیزوری الان قیمتش 160 تومنه !! این رو ما زیر قیمت بازار زدیم کل سودش هم دادیم به بازاریاب که بچه ها فعال باشن
امشب وقت کنم لیست بازاریابای فعال رو میزنم
1 شهریور تبلت جایزه میدیم بهشون
آقا فک کنم به فنا رفتی.
احتمال زیاد ازت شکایت کردن.
دانولد فیلم آهنگ داشتی؟
به نظرتون تو پیجای چیزبوک هم فروش داره ؟تمام خط های شرکت مشغوله
پشتیبانی انلاین هم جوابگوی خریداران هست و توضیحات کامل میدن
از بچه های این انجمن امروز که گروه یاهو دارن بالای 30 تا سفارش کولر داشتن هر کدوم
کافیه ترس و دلهرتون بزارین کنار
شما روش کار کنید، نقد کردن سفارشات رو به ما بسپارید
نه داداش اصلا نه فیلم گذاشتم نه آهنگ
فقط عکس بود (سایت تفریحی)
سايت رو من ديده بودم / چيز خاصي نداشت كه
تو ساماندهي ثبت بودي ؟؟
من از دیشب تا الان2از همین کولره فروختم و5تومان پاپ اپ هم تو ایران پاپ برای شلوار سندبادی سفارش دادم تا الان6ازش فروختم.امیدوارم همینجوری فروش پیش برهتمام خط های شرکت مشغوله پشتیبانی انلاین هم جوابگوی خریداران هست و توضیحات کامل میدناز بچه های این انجمن امروز که گروه یاهو دارن بالای 30 تا سفارش کولر داشتن هر کدومکافیه ترس و دلهرتون بزارین کنار شما روش کار کنید، نقد کردن سفارشات رو به ما بسپارید