هزار تا همش؟ :| مال من 80-90 هزارتا ایندکس داشت : ))))
نه هزارتا که هیچ مشکلی نداره، نیازی به حذف از وبمستر تولز هم نیست، سایت جدید رو بیار بالا، ری دایرکت بزار که صفحات 404 منتقل بشن به یک صفحه که چندتا لینک آخرین مطالبت بیاد گوگل خودش سریع ایندکس هارو حذف میکنه و تعداد 1-2 هزار هم مشکلی ایجاد نمیکنه :دی
شما درست میگی این گزینه کمی سرعت رو پایین میاره دلیلش هم اینه که رو داده ها رمز گذاری میکنه از گوگل کروم استفاده کن اما سعی نکن گزینه رو غیر فعال کنی در مورد صفحه هم از لیست دوستان که تو خود صفحه هم نشون میده باید دوستانت رو فراخوانی کنی تا بیان لایک کننعزیز سایت خیلی کند وا میشه و بعضی مواقع جاوا درست عمل نمیکنه مثلا میخوام یکی رو اد کنم هرچقدر روش کلیک میکنم انگار نه انگار باید کل صفحه رو رفرش کنم .و یه سوال دیگه شرمنده به خدا مثلا من اگه یک صفحه درست کنم در قسمت هنرمندان بعد چه طوری میتونند دوستان من رو اد کنند ؟!!
خبر باهم فرق می کنن ... خیلی هم فرق می کنن ..........
توسط بازدید کننده ها از کد و یا افزونه اشتراک گذاری مطلب در شبکه های اجتماعی استفاده کنید توسط خودتون هم برای سایت مورد نظر در شبکه های اجتماعی صفحه بسازید و برای ارسال مطلب در شبکه اجتماعی چند خط از مطلب مورد نظر رو بنویسید بعد لینک مطلب مورد نظر رو زیر مطلب بزارید تا هم توسط گوگل دنبال بشن و هم توسط کسانی که صفحه رو دنبال میکنناگر ممکنه هم توسط خودم راهنمایی بفرمایید. هم توسط بازدیدکنندگان سایتبا سپاس
بچه ها سایتم فید نداره! به نظرتون براش بسازم؟؟!
خیلی تاثیر داره؟!
بچه ها سایتم فید نداره! به نظرتون براش بسازم؟؟!
خیلی تاثیر داره؟!
استفاده از فید توی کاربران فارسی خیلی کمه مخصوصا سایت های تفریحی
گوگل و ... هم بیشتر از طریق سایت مپ چک میکنن
ولی درکل فعالش کنی بد نیست
سئوکار گرفتی برای سایتت؟ :دی
آمار روزای قبله . چند روزه ورودی نمیشماره...
سلام دوستان
یه سوال در حال حاضر کدوم سیستم همکاری در فروش خوب هست از لحاظ قیمت کیفیت و ارسال؟
دیروز پست گذاشتم , بعد از 2 ساعت هنوز ایندکس نشده بو د, امروز گذاشتم یک ربعه ایندکس شد :|ینی له له این رفتارای گوگلم :|
پست زدم 2 روز پیش توی یکی از سایتا، حدود 12 هزارتا ورودی گرفته بود، یه پستم دهن خودمو سرویس کردم از بس عالی روش کار کردم خودشو کشت به زور 2000 تا گرفت : ))))
الان نمیدونم بخندم یا گریه کنم :دی