از 2 جا ندا آمد Python یاد بگیر
دوستان پروگرمر ، برای پایتون چه کامپایلری بگیرم ؟
پایتون خیلی قویه ولی درصد محبوبیت و قابلیت اجراش در سیستم ها و سرورهای مختلف کم هست . مثلا حسابداری رایگان امیر رو با پایتون نوشتن .
FreeAmir - Welcome
از 2 جا ندا آمد Python یاد بگیر
دوستان پروگرمر ، برای پایتون چه کامپایلری بگیرم ؟
قالب دانلودها عوض شده. به به
همگی رو گذاشتم آزاد شدن چک هم نکردم ببینم ثبت شدن یا نهتو ياهو فت و فراوون از اين موردا هست
آقا اون سري دامين هاي نايس بود برا فروش تموم شد عايا![]()
قالب دانلودها عوض شده. به به
بله ولي به قالب دانلود 0098 نميرسه كه![]()
كار فرهادينا هست.هميشه كاراشون بيست بوده
نه جدی خیلی قالبش قشنگ شده.
برادران ریپر دست به کار شین :goatee:
كار فرهادينا هست.هميشه كاراشون بيست بوده
به نظرم بهترين طراح تو ايران ايشون هستند.
بخاطر همین گفتم من 150 تا تگ میزنم مشکلی پیش نمیاره و ورودی میاد ولی اگر توی یه سایت سطح پایین بزنی نابود میشه، اینجور موارد مثل پل صراط میمونه :دی ممکنه هر لحظه ضربه بزنه بهت بخاطر همین میگم روی حد متعادلش پیش برید
سایت رو کم کم بیارید بالا، مطالب قوی اضافه کنید، 15-20 تا تگ بزنید و بک لینک نخرید و از روش های لینک بیلدینگ استفاده کنید ک پله پله سایت بره بالا نه یکباره بره بالا و یکباره بیاد پایین
نو ایندکس کردن تگ ها به درد شما نمیخوره، به درد کسی میخوره که راه و چاهش رو بدونه، شما سریعا سایتت رو نابود میکنی :دی
نوسان گوگل هم بخاطر همینه که شما چون خواستی موارد زیادی رو تست کنی هر سری ربات های گوگل یک حرکت جدید از شما دیدن، مطالب متفاوت، نوع مطلب گذاری متفاوت، تغییر زیاد توی کی ورد ها، کم و زیاد کردن تگ ها و ...
باید یا اون قدر صبر داشته باشی که همه موارد رو تست کنی و بهترین حرکت رو برای هر بخش انجام بدی (حداقل 3 سال زمان میبره :دی) یا هم از کسی کمک بگیری که اینهارو تست کرده باشه که اصلا هم منظورم خودم نیست : ))))
دوستان و وبمسترانی که از نت افراز سرویس دارن لطفا بگن که پلان نقره ای برای بالا آوردن 3 تا سایت ورد پرسی مناسبه یا نه؟
اگر بشه از پارس پک و پارس دو بیارم اینور
ممنون
دوستان و وبمسترانی که از نت افراز سرویس دارن لطفا بگن که پلان نقره ای برای بالا آوردن 3 تا سایت ورد پرسی مناسبه یا نه؟
اگر بشه از پارس پک و پارس دو بیارم اینور
ممنون
دوستان درآمد سایت های چت روم از چه راهی هست ؟ ارزش داره وارد بشیم ؟
گرفتن پاپ آپ و پلن های تبلیغاتی ...
خیلی گیر میدن به این سایت ها + احتمال فیلتر شدن زیاده و یکی میخواد 24 ساعته نظارت کنه و ...
سوراخ لایه ازون رو دوختن ؟کدوم .... بود میگفت کره زمین درحال گرم شدن است :hmm:
![]()