• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

✅ بحث و گفتگو بین وبمسترها

pourya74

Registered User
لایک‌ها
384
نه بنظر منم کار درستی نیست. لینک مستقیم تو خارج خیلی مشکل ساز میشه. تنها حرف سایت های وارز اینه که ما هیچ اطلاعاتی تو هاستمون نداریم. فقط اخبار ریلیز هارو میذاریم و به ما مربوط نیست.
پ.ن: آخه خارجیا که ریپورت نمیدن فایل هارو به دیتاسنتر. یعنی شرکت سازنده فیلم تو سایت های ایرانی دنبال لینک و ریپورت نمیگرده.

اون بنده خدا که سایت به زبان انگلیسی راه نمیندازه ، اگه که اونطوری بود من اصلا نظر نمیدادم چون به زبان انگلیسی تا حالا سایت نزدم .
من زمانی سایت فیلم داشتم اینم تیکه ای از تجربه های ما بود که گفتیم و چیز هایی هست که تجربه کردیم !
هاست وارز هم بخواد نباشه که سنگ رو سنگ بند نمیشه ، بالاخره یه جایی باید باشه که اینجور سایت ها رو میزبانی کنه

rezapr2

Registered User
لایک‌ها
248
خب من هم همین ها رو دارم میگم ، شما نیو یوزر اومدید اینجا دارید حرف من که تجربه کردم و میدونم چی به چیه رو نقض میکنید .
اینهمه سایت فیلم تو ایران هست کدومشون به مشکل خوردند از این لحاظ که اوشون بخواد دومین نفر باشه ؟ چرا یک نفر رو که میخواد کار کنه دلسرد میکنید ؟

حدس میزنم مدیر سایت Vayfilm باشی درسته ؟
مگه تاریخ عضویت توی پی تی شده ملاک تجربه؟؟؟؟:blink:
عجب چیزایی که نمیبینیم اینجا ما :lol::lol:

Unique Son

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
34
نه بنظر منم کار درستی نیست. لینک مستقیم تو خارج خیلی مشکل ساز میشه. تنها حرف سایت های وارز اینه که ما هیچ اطلاعاتی تو هاستمون نداریم. فقط اخبار ریلیز هارو میذاریم و به ما مربوط نیست.
پ.ن: آخه خارجیا که ریپورت نمیدن فایل هارو به دیتاسنتر. یعنی شرکت سازنده فیلم تو سایت های ایرانی دنبال لینک و ریپورت نمیگرده.

دقیقا + همش ضرر هست.

ضمنا اصلا عمده درآمد ما از اینطور سایت ها، درآمدی هست که از آپلودسنترها داریم، خارج چیزی به اسم لینک مستقیم وجود نداره، کسی ارائه نمیده که؛ همه غیر مستقیم و از آپلودسنترها هست.

اون بنده خدا که سایت به زبان انگلیسی راه نمیندازه ، اگه که اونطوری بود من اصلا نظر نمیدادم چون به زبان انگلیسی تا حالا سایت نزدم .

خارجیس داداشم، پستشو بخون.

مخلصیم، دادا بیا یاهو :)

pourya74

Registered User
لایک‌ها
384
فرق داره داداشم + پستشون رو هم برات گذاشتم، میخواد برای خارجی ها بزنه، برای همین هم گوگل اد میخواد و ... .

اونطور باشه هم مشکلی نیست چون دیتاسنتری هم که گفتم وارزه ، یعنی ابیوزش بیاد کاری ندارند .

پ.ن : اصلا کسی سایت فیلم خارجی با لینک مستقیم زده تا حالا ؟

pourya74

Registered User
لایک‌ها
384

من گفتم شاید ایشون اونی باشه که گفتم ، و مولتی یوزر باشه . وگرنه ربطی به این نداره اصلا :lol::lol:

Unique Son

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
34
اونطور باشه هم مشکلی نیست چون دیتاسنتری هم که گفتم وارزه ، یعنی ابیوزش بیاد کاری ندارند .

پ.ن : اصلا کسی سایت فیلم خارجی با لینک مستقیم زده تا حالا ؟

فرق داره عزیز، من خودم 2 بار ساسپند شدم، یه بار هم فنای عظما ؛ واسه خارجی کار کردن، ریسکش هزار برابره. باز خوبه قبول کردی میخواد واسه خارجی بزنه.

نه، کسی نمیزنه چون بعد یه هفته باید جمعش کنه :دی

من گفتم شاید ایشون اونی باشه که گفتم ، و مولتی یوزر باشه . وگرنه ربطی به این نداره اصلا :lol::lol:

مولتی یوزر نیستم!

Hamidreza23

Registered User
لایک‌ها
4,509
وی پی اس رایگان برای آموزش لازم دارم. سایتی میشناسید که ارائه بده؟

pourya74

Registered User
لایک‌ها
384
فرق داره عزیز، من خودم 2 بار ساسپند شدم، یه بار هم فنای عظما ؛ واسه خارجی کار کردن، ریسکش هزار برابره. باز خوبه قبول کردی میخواد واسه خارجی بزنه.

نه، کسی نمیزنه چون بعد یه هفته باید جمعش کنه :دی

مولتی یوزر نیستم!

گفتم که من از خودشون پرسیده بودم ! حالا خیلیا هم هستند که از پس هزینه سرور وارز هلند بر نمیان میرن از جا دیگه ای میخرن .
من اون تکه نوشته اش رو ندیده بودم یعنی تو صفحات قبل بود .
چون پرسیدم از خود دیتاسنتر گفتم . ابیوز براشون میاد جوابی نمیدن .

Unique Son

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
34
گفتم که من از خودشون پرسیده بودم ! حالا خیلیا هم هستند که از پس هزینه سرور وارز هلند بر نمیان میرن از جا دیگه ای میخرن .
من اون تکه نوشته اش رو ندیده بودم یعنی تو صفحات قبل بود .
چون پرسیدم از خود دیتاسنتر گفتم . ابیوز براشون میاد جوابی نمیدن .

ما هر قدر بگیم، قبول نمیکنی. همون دیشب هم به دوستمون گفتم، بهترین کار اینه از خود لیزوب بپرسه اما بدون اگر اینطوری بود، آپلودسنترهایی مثل آپلودد و رپیدگیتور و ... دیگه اینطور سر ابیوز و DMCA حساس نبودند که اینطور سریع پاک کنند فایلت رو.

بگذریم دیگه، بحث زیاد کش پیدا کرد.

pourya74

Registered User
لایک‌ها
384
ما هر قدر بگیم، قبول نمیکنی. همون دیشب هم به دوستمون گفتم، بهترین کار اینه از خود لیزوب بپرسه اما بدون اگر اینطوری بود، آپلودسنترهایی مثل آپلودد و رپیدگیتور و ... دیگه اینطور سر ابیوز و DMCA حساس نبودند که اینطور سریع پاک کنند فایلت رو.

من که گفتم من نمیدانم و شما میدانید . اگه اون جا این حرف من رو جدی گرفته بودید الان اینهمه بیخودی اینجا پست نداده بودم و بودید !

آپلود سنتر یه چیز خیلی بزرگتر از سایت فیلمه ، هر چند هموناشم یه تعدادشون هستند که برای کاربر مشکلی ایجاد نمیکنن و زمان زیادی میتونند نگه دارند .

من خودم از آپلود بوی استفاده میکردم اصلا حذف نمیشد ( اکسپرس لیچ داشتم دم به دقیقه حذف میکردند ( حالا نگی باز داری قبول نمیکنی :lol::lol: این تجربه من بود :lol: ))

farshad-fr4

Registered User
لایک‌ها
743
وی پی اس رایگان برای آموزش لازم دارم. سایتی میشناسید که ارائه بده؟

javadth

کاربر فعال پرشین تولز، همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
15,991
دوستان چطوری توی ویوبولتن میشه یه بخش رو قفل کرد ولی تاپیک های اون بخش باز باشن و بشه بهشون پاسخ داد ولی نشه تاپیک جدید ایجاد کرد

pourya74

Registered User
لایک‌ها
384

zgg123

کاربر فعال عکس و عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
37,772
دوستان چطوری توی ویوبولتن میشه یه بخش رو قفل کرد ولی تاپیک های اون بخش باز باشن و بشه بهشون پاسخ داد ولی نشه تاپیک جدید ایجاد کرد

تنظیمات انجمن >》 مجوز های انجمن

sent from my 1200 using tapatalk . . .

ebiram1

Registered User
لایک‌ها
597
به نظرتون تا سایتو اووردم بالا براش بک لینک بخرم یا بزارم چند وقت بگذه؟

بالا