iranadsense
Registered User
ازسایت
checkpagerank.net
بقیه هم همین امارو نشون میدن. حالا این واقعاً ارزش داره؟
رایگانش نه زیاد اما پرمیومش خوبه
ازسایت
checkpagerank.net
بقیه هم همین امارو نشون میدن. حالا این واقعاً ارزش داره؟
دوستان چرا قیمتی که برای ثبت دامنه nic.ir می ده اینقدر اختلاف داره با بقیه ؟(برای ثبت .ir) یعنی چطوریاست واسطه ها ارزونترمی دن؟
ممنون داداش. حالا از خود نیک ثبت نام کردن بهتره یا نمایندگان؟(به جز فاکتور قیمت!)نيك براي اينكه ثبت از طريق نمايندگان رو رونق بده قيمت بالا زده كه كسي مستقيم ثبت نكنه
................
يك خبر به دوستان بدم : احتمال افزايش قيمت ثبت و تمديد دامنه هاي ملي تا دو ماه ديگر هست![]()
ممنون داداش. حالا از خود نیک ثبت نام کردن بهتره یا نمایندگان؟(به جز فاکتور قیمت!)
تنها فرق ثبت دامنه از طريق نماينده و نيك همون فاكتور قيمت هست
در هر دو حالت دامنه در پنل شما ثبت ميشه و شما مالك هستيد
ولی من .com از نت افزار ثبت کردم بعدش دیدم تو whois فقط اسمم هست! بقیه اش همش تبلیغ شرکت خودشونه! شماره تلفنو و اسمو و همه چی؟
حالا از کجا ثبت کنم به جز نیک؟
بعدش منظورتون از پنل شما همون شناسه ام تو نیکه؟
نیک جدیدا دات کام ثبت میکنه؟![]()
اشتباه لپی کردینتموم بحثو دنبال کنید:happy:
ولی من .com از نت افزار ثبت کردم بعدش دیدم تو whois فقط اسمم هست! بقیه اش همش تبلیغ شرکت خودشونه! شماره تلفنو و اسمو و همه چی؟
حالا از کجا ثبت کنم به جز نیک؟
بعدش منظورتون از پنل شما همون شناسه ام تو نیکه؟
ماست سون 8 تومن , ويندوز سون 2500
من چه قدر خوشحالمـــــــــــــــــــــــــــــــ :wacko:
اها ممنون.پس من که از طریق نمایندگی ها ثبت نام می کنم شناسه ام هم بهشون می دم و ....ما داريم راجع به دامنه هاي ir صحبت ميكنيم !
شما وقتي باري خودتون توي نيك يك حساب يا پنل ايجاد ميكنيد به شما يك شناسه ميده كه با استفاده از اون دامنه ها توي پنل شما ثبت بشن
براي دامنه هاي ديگر شرايط فرق داره ولي ميتونيد اطلاعات whois رو به نام خودتون بزنيد ...
يا مستقيم از name.com ثبت كنيد كه مثل دامنه هاي ir در پنل شخصي خودتون باشه
اقا پ.خ چک نمیکنی؟ قری؟ماست سون 8 تومن , ويندوز سون 2500
من چه قدر خوشحالمـــــــــــــــــــــــــــــــ :wacko:
اها ممنون.پس من که از طریق نمایندگی ها ثبت نام می کنم شناسه ام هم بهشون می دم و ....
چقدر شما دامنه دارین!! تاپیک امضاتون دیدم!
نگفتین یه نمایندگی ثبت دامنه را ؟
ويندوز اورجينال موجود هست شما خريداري ؟![]()
چرا ديدم.اقا پ.خ چک نمیکنی؟ قری؟![]()