mehdi.karami
Registered User
هیچ کدام! چنتایی بزاری بهتره مثلا هر مطلب 10 تامن یه چند هزارتا پی اس دی بکگراند طراحی عکس دارم بنظرتون پکی بزارم برای دان یا دونه دونه ؟
هیچ کدام! چنتایی بزاری بهتره مثلا هر مطلب 10 تامن یه چند هزارتا پی اس دی بکگراند طراحی عکس دارم بنظرتون پکی بزارم برای دان یا دونه دونه ؟
گنج یافتم![]()
خب قرار نیست توضیحات یکی باشه!
همین الان با خبر شدیم این قالب +- 10000 خط css داره که بخوام راستچینش کنم باید یه روز کامل رو اختصاص بدم بهش.
دوستان کسی با این سایت rtl ساز کار کرده ؟ میدونم چطور right رو به left و left رو به right تبدیل میکنه (با سه تا ضرف :دی). ولی قضیه margin و padding رو چطور حل میکنه ؟ اگه میدونید توضیح بدید، برنامشو بنویسم![]()
تو سایت کارگروه تعيين مصاديق محتواي مجرمانه - Internet.ir برا رفع فیلتر مشکل دارم
این عجز و التماس رو چه جور باید انجام داد؟؟![]()
اقا چقدر پست می دین!!!
این پنالتی چیه؟
اقا چقدر پست می دین!!!
این پنالتی چیه؟
خطا در محوطه جریمه گوگل![]()
این سایت کارگروه تعيين مصاديق محتواي مجرمانه - Internet.ir با پسورد که حروف خاص داشته باشه موشکل داره :blink:چه مشکلی ؟
نگران نباش من برای یه کاری یه مدت دامنه های فیلتر شدرو چون صاحبش لازم نداشت میگرفتم و بعد حالا یا استفاده میکردم یا میفروختم
خیلی راحته
گوگل میگه مطلب کپی بزارید پنالتی میگرم!! شما برو سایت هایی مثل beytoote ببینید پنالتی که نگرفته هیچ بهش جام طلائی هم داده!!!بعدش این خطوط محوه جریمه اش از کجا تا کجاست؟![]()
بعدش این خطوط محوه جریمه اش از کجا تا کجاست؟![]()
گوگل میگه مطلب کپی بزارید پنالتی میگرم!! شما برو سایت هایی مثل beytoote ببینید پنالتی که نگرفته هیچ بهش جام طلائی هم داده!!!
یعنی وقتی اینطوری کنید...میاد رنک شما میاره پایین؟یا کلا دیگه تو سرچ نمیایید؟دو تا محدوده اصلی داره:
بک لینک مضر
پست کپی و اسپم
من بخاطر اولی پنالتی شدم. و رسماً به فنا رفتم.
هیچی معلوم نیست! حداقل برای سایت های فارسی ،یعنی وقتی اینطوری کنید...میاد رنک شما میاره پایین؟یا کلا دیگه تو سرچ نمیایید؟
یعنی وقتی اینطوری کنید...میاد رنک شما میاره پایین؟یا کلا دیگه تو سرچ نمیایید؟
اقا از این ساعتا سراغ دارین؟ مارکی مدلی چیزی :دی
تو قالب حاج مهدی بود
![]()
دنبال این ساعتایی بعد موقع دومین خریدن میگی 250 زیاده![]()