حالا قبلا ما یه قسمت سابسکریبشن داشتیم .. حالا هرجا پست میندازیم یکی ریپلای کنه این میخواد تو چش ما کنه که یکی جواب داده !
صرفا جهت اذيت كردن نقل قول كردم :دي
پ ن : الان همه بخش ها بهم ريخته اس جون ميده اسپم كني :دي
حالا قبلا ما یه قسمت سابسکریبشن داشتیم .. حالا هرجا پست میندازیم یکی ریپلای کنه این میخواد تو چش ما کنه که یکی جواب داده !
خیلی بیشتر از به هم ریختهصرفا جهت اذيت كردن نقل قول كردم :دي
پ ن : الان همه بخش ها بهم ريخته اس جون ميده اسپم كني :دي
وی بی ایران دارهآره خیلی خوبه ، برای تاپیک ها هم رفرش اتوماتیک بذارن خیلی بهتر هم میشه
خیلی بیشتر از به هم ریخته
پ.ن: اسمایلی هاشو نگاه![]()
آره با اون بخش اسمایل های سایتت از مدتها پیش آشنایی دارم و استفاده میکنم :دیمن ديگه رعايت جمع رو كردم چيز ديگه اي به كار نبردم![]()
پ ن : براي اسمايل هاي جذاب و بروز به اينجا برو : http://mihanv.com/smiley/ (تا بهم ريخته هس يكم تبليغات كنم :دي )
آره با اون بخش اسمایل های سایتت از مدتها پیش آشنایی دارم و استفاده میکنم :دی
اه اه !
سفیدم شد رنگ !
اصلا با چپ بودن پرشین تولز خیلی حال میکردم .
راستی یادم بحث و گفتگو تا 5000 و خورده ای رفته بود . چه بلایی نازل شده ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
تعداد نمایش پست ها تو صفحات فکر کنم بیشتر شده برای همیناه اه !
سفیدم شد رنگ !
اصلا با چپ بودن پرشین تولز خیلی حال میکردم .
راستی یادم بحث و گفتگو تا 5000 و خورده ای رفته بود . چه بلایی نازل شده ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ميخوام تغيير اسكريپت بدم xenforo كنمش =))
آره مخصوصا اینکه لینکهای امضاها رو نوفالو کرده سئوش خراب شده :دیتعداد نمایش پست ها تو صفحات فکر کنم بیشتر شده برای همین
پ.ن: سئو پی تی فکر کنم به فنا بره با این تغییراتی که تو لینک ها داده شده![]()
یه مدت خود من دنبالش بودم ولی پشتیبانی فارسی نداره vb دیتابیس سنگینی داره برای سایت های تفریحی و بزرگ دردسر ساز میشه الان سر یه دیتابیس از این هاست به اون هاست اواره اماز اين پس هركس بخواد انجمن بزنه دنبال لايسنس xenforo ميگرده![]()
این جدید که کنار پستا سمت چپ زده رو تاحالا جدی میخوندم! مونده بودم مگه شوخیم داریم؟![]()