mehdi.karami
Registered User
اما سرعت خیلی خوب شده
بیشتر کاربردها هم اجاکس شده
کلا خیلی چیزها بهتر شدن
بیشتر کاربردها هم اجاکس شده
کلا خیلی چیزها بهتر شدن
نه داداشم
اونو که ثبت کردم.و در خواست رفع فیلتر دادم.
بعدش گفتم بیام این ترول کده رو هم ثبت کنم که مثلا اگه موشکل داشت قبل فیلتر اطلاع بدن!!
ولی فرداش دیدم فیلتر شدم بدون هیچ اخطاری!!!!
$c_date = $row[coming_date];
$c_date = split('-',$c_date);
$c_month = monthname($c_date[1]);
$c_year = farsi_digit(substr($c_date[0],2));
$coming = "<p style='float:right; color:#ea4d00; font-size:10px;'><strong style=' font-size:12px;'>$c_month $c_year </strong>(Spread on the site)</p>";
آره فک کنم تا فردا کامل فیلتر بشم!!الان برات تست کردم، با آسیاتک که فیلتری.
برو فقط یه هفته دووم آوردی به منم بگو!!!میگن ای تی چت ورژن جددیش باگهای امنیتیش برطرف شده!
موندم بر سر دو راهی که برم تو کار چت روم یا نه!![]()
آره فک کنم تا فردا کامل فیلتر بشم!!
دوستانی که تجربه فیلتر شدن رو دارن راهنمایی بفرمایند!
برو فقط یه هفته دووم آوردی به منم بگو!!!
دامنه قبلیم barghchat.ir بودش.
الان این barghchat.ir رو ببین {رمزش (1,111)} این ناقص هستش البته.1- من یه دامین رو میخواستم از فیلتر دربیارم تقریبا سه هفته طول کشید! حالا شاید برای شما کمتر بشه.
2- شانس قبلا سه نفر بودیم ، دو نفر جدا شدند.. الان منم دست تنهام و این چند روز هم بیکارم بدجور وسوسه شدم! :دی
خیلی وقته که اومده...وردپرس 3.8 فارسی اومد...
اون 3.8 خالی بود این 3.8 فارسی هست. هرچند که همون قبلی هم فارسی بود :دیخیلی وقته که اومده...
به نظرتون برای سایت سوال و جواب کدوم حالت بهتره.
category
category & tags
tags
نظر خودم 3
کدهای قالب رو هم موقع ویرایش کردن راست چین نشون میده :|انگلیسی بود. از ترجمه ورژن 3.7.1 استفاده میکرد.
الان 3.8 کامل ترجمه شده.
XenForo بی ارتباط به وی بی نبوده و نیست :: http://en.wikipedia.org/wiki/XenForoآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآ
انجمن ها چه تغییراتی کرده چوطور از وی بی تغییر داده بدون پاک شدن ؟!!![]()
.دی ، من اصلا از فروم و ... سر در نمیارم هیچ وقت فروم نداشتم سوالم فکر کنم خیلی ضایع بودXenForo بی ارتباط به وی بی نبوده و نیست :: http://en.wikipedia.org/wiki/XenForo
انتقال دادن دیگه!آآآآآآآآآآآآآآآآآآآآ
انجمن ها چه تغییراتی کرده چوطور از وی بی تغییر داده بدون پاک شدن ؟!!![]()