الان 20 دقیقس سیم گرافیکم خراب شده همه چی رو ابی اسمونی میبینم
من چقدر خوشحالم همه چی ارومه
من جواب دادم ، حیف اون 3 دیقم :دی فکر کنم بنم کنن.پخ اومده: لطفا سه دقیقه از وقتتون رو به مدیر شاپ کیپر قرض بدید!
اولش فکر کردم باز میخواد یه تهدید دیگه ای بکنه. مثلا شما بن می شوید یا نام کاربری شما حذف خواهد شد :دی
یواش یواش دیگهمحدودیت امضا چقدر شده ؟
اسپویلر داره ادیتور ؟
ایشالله زمانی که 1000 تا لایک میخوره برسی ، بعدممنون
باکس ها رو خودمم فکر میکردم بزرگه ولی یه مقدار دقت کنید اندازش خیلی مناسبه! مثلا اومدیم یه سوال 1000 تا لایک خورد، اگه کادر کوچیک باشه میزنه بیرون
فونت کدوم قسمت ؟
سئو هم بالاتر گفتم فعلا زیاد آشنا نیستم قالبش خیلی عجیبه از دروپال هم بدتره
صفحه ی سوال کدومه ؟
دکمه ها هم چشم!
___
قالب پی تی کم کم داره درست میشه، دکمه های تشکر و... رو عوض کردن.
___
مهران مدیری هم دیوانست ، من دیگه حرفی ندارم![]()
ما نیزپلاسیدم اینجارو
اگه قراره مثل shopkeeper (لعنت الوبمستر علیه) باشه نه![]()
لطف میکنی بگی چه سیستم مدیریت محتوایی؟آقا ما یه قالب خیلی شیک و باحال پیدا کردیم و نصب کردیم که خداوکیلی مخصوصی سایتم ساخته شده بود ( پزشکی٬ البته پرمیوم بود و از یه سایت خارجی دانلود کردم که از شانس RTL بود )
بعد یه اتفاق خیلی مسخره افتاد
پست های جدید و اختصاصی که میزدم هیچ کدوم ایندکس نمیشد و من مجبور بودم هر با فچ بکنم تا ایندکس شه
امروز با chkme تست کردم دیدم سئو سایت رو زده ۲۵ درصد
یعنی ممکنه از اون باشه ؟
کسی قالب توپ رایگان سراغ داره برای من ( تفریحی هم باشه مشکلی نیست چون جورش میکنم با سایت )
جنس بد بخرن مقصر فروشنده هستایده ی خوبیه ولی دردسرش زیاده، مردم یه جنس بد بخرن میفته گردن مدیر سایت.
اين همه جوان جان بر كف براي مديريت :ديدر کل مدیر زیاد می خواد. همین پرشین تولز بخش فروشگاه دامین ها مدیریتش خیلی سخته.
اگه ناموسی نباشه ، نه !ترول تو سایت بزاریم ف ی ل ت ر میشه ؟
لول ... چهار روز دیگه که شلوغ شد این یوزرا قیمتی میشهبه آقا محسن هم عضو شد :دی
عجب یوزرنیمی
امکان ورود با اکانت فیسبوک به سایت اضافه شد. گوگل ، openid و.. هم به زودی اضافه میشه.
دوستان اگه سوال برنامه نویسی دارید بپرسید اعضا جواب میدن![]()
خوبه. از دست این شاپکیپر راحت میشیم. هر وقت راه انداختیش یوزر M+J با دسترسی ادمین برام کنار بزار :دی با تشکردوستان نظرشون چيه ShopTalk dot ir رو با xenforo بياريم بالا ؟ :دي
خوبه یکی ما رو درک کرد :دیدر کل مدیر زیاد می خواد. همین پرشین تولز بخش فروشگاه دامین ها مدیریتش خیلی سخته.