kooolak
Registered User
- نوشتهها
- 739
- لایکها
- 559
واسه منم میاد - فکر کنم بخاطر لوگین با فیس بوک هست
یه نکته برای راهنمایی هم من اضافه میکنم
اول قطرش رو اندازه میگیری بعد در شعاع ضرب میکنی و آخر سر تقسیم بر تعداد میکنی
2 - 6 ipb
من اصلا با xenforo تا قبل اينكه پي تي عوض كنه كار نكرده بودم
ولي اين چند روزه به عنوان كاربر خيلي خوشم اومد از xenforo :دي
ولي ipb هم خيلي خوبه , با ipb كار كردم به وردپرس وصل كردم ... خيلي شيك و حاضر و آماده است !
اینا همون کسایی اند که سر کلاس به نکته های مهم توجه نمی کنند! :دیاین همه پست مفید ارسال میکنیم ازمون قدردانی نمیشه. هر انجمن دیگه ای بود تاحالا مدیر شده بودیم
:دی
دومين هاتونو بديد ايشون ارزش گذاري كنن :ديKharideRahat.ir خرید راحت! 10,000,000 تومان
چرا اینقدر مسیر امتیاز دادن طولانیه
ایمیل بدی بعد از تو ایمیل بری تایید کنی
حالا جاییزش چی هست ؟؟؟
بزرگترین اعتباری که میتونی به دست بیاری رضایت کاربرا و بازدید کننده های سایتت هست
اگر اونا رضایت داشته باشن خود به خود رای هم میگیری !
بهتون رای دادم ... چون دیدم واقعا زحمت می کشید ...2 مرحلس دیگه
خیلی ممنون که رای دادید.
هزینه ارسال رو با پست پیشتاز رایگان کردم
دوستان تا نظرم عوض نشده بشتابید, هزینه ارسال رایگان
بله با رضایت مشتری کاملا موافقم برای همین همیشه برای مشتریام کلی هدیه می فرستم حتی اگر مبلغ خریدشون زیر 10 تومن باشه.
برای اضافه کردن محصول پیچیده تو ووکامرس می شه منو راهنمایی کنید؟ بعضی از محصولات با متریالهای مختلف هستش برای همین قیمتشون متفاوت می شه, اما وقتی 2 تا حالت رو اضافه می کنم قیمت رو دیگه نشون نمی ده.
می خواستم اگر بشه قدم به قدم راهنمایی کنید, ممنون.
من یک محصول رو انتخاب کردم و خودم به تعداد بالا اوکی کردم
الان هم همه سفارشا جمع میشه و فقط هفته ای 1 بار اونم 4 شنبه میرم پست و میفرستم چیزی حدود روزانه 150 تومن هم درآمد داره
خواستم بگم کار کردن برای خودت هرچی هم باشه بهتر از کار برای دیگرونه :-؟؟
مثلا خودم رشته ام مترجمی زبانه! :دی
اینم متن که دست دوستان رو می بوسه :دی
" dear .....
در سایت کنفرانس ثبت نام نمودم. چیزی که در سایت edas.info نوشته شده است که کنفرانس در تاریخ 6 سپتامبر برگزار می شود.
و ددلاین ثابمیت کردن مقاله تا 1 آگوست هستش:
آیا تاریخ 1 آگوست که در سایت زده شده است صحیح می باشد؟ یعنی داوری مقالات کمتر از یک ماه طول خواهد کشید؟
سپاس
"""""""""""""""""""""
توصیه می کنم سمتش نری
بزرگترین توهم وبمستری من این بود که کیورد "اس ام اس جدید" هیت خوبی میده
بهتون رای دادم ... چون دیدم واقعا زحمت می کشید ...
واقعا ممنونم
چقدر وبسمتر محترم اینجا داریم, اصلا فکر نمی کردم کسی به سایتم رای بده![]()
2
بله با رضایت مشتری کاملا موافقم برای همین همیشه برای مشتریام کلی هدیه می فرستم حتی اگر مبلغ خریدشون زیر 10 تومن باشه.
برای اضافه کردن محصول پیچیده تو ووکامرس می شه منو راهنمایی کنید؟ بعضی از محصولات با متریالهای مختلف هستش برای همین قیمتشون متفاوت می شه, اما وقتی 2 تا حالت رو اضافه می کنم قیمت رو دیگه نشون نمی ده.
می خواستم اگر بشه قدم به قدم راهنمایی کنید, ممنون.
احسنت به شما, منم اگر یه سایت پربازدید داشتم محصولاتم خوب فروش می رفت.
راستی هزینه پست ثابت تو سایت شما چقدره؟ بنظرتون زیورآلات خوب فروش می ره؟
مثلا خودم رشته ام مترجمی زبانه! :دی
اینم متن که دست دوستان رو می بوسه :دی
" dear .....
در سایت کنفرانس ثبت نام نمودم. چیزی که در سایت edas.info نوشته شده است که کنفرانس در تاریخ 6 سپتامبر برگزار می شود.
و ددلاین ثابمیت کردن مقاله تا 1 آگوست هستش:
آیا تاریخ 1 آگوست که در سایت زده شده است صحیح می باشد؟ یعنی داوری مقالات کمتر از یک ماه طول خواهد کشید؟
سپاس
ذهن ما رو هم به انحراف کشوندی :دی تا حالا از این زاویه بهش نگاه نکرده بودم.این یا خیلی بد درست شده یا ذهن ماها خرابه :دی![]()
داداش دمت گرم . خیلی آقاییاین رو همین جوری نوشتم .
Hi BabeThanks.
I registerd at the conference site ,What is written on the edas.info site , It's conference start at September 6
and Article daed line submit Until August 1.
?The 1 August date on website , is that True ? Which mean article decision will take less than a month
احسنت میشه به روسی هم ترجمش کنی؟ :دیاین رو همین جوری نوشتم .
Hi BabeThanks.
I registerd at the conference site ,What is written on the edas.info site , It's conference start at September 6
and Article daed line submit Until August 1.
?The 1 August date on website , is that True ? Which mean article decision will take less than a month
احسنت میشه به روسی هم ترجمش کنی؟ :دی
فقط آخرش بنویسید
Regards فکر کنم بهتر باشه![]()