بدون نیاز به زدن کپچا؟!
چشمدیگه بک لینک فایده ی قبلا رو نداره فقط باید مطالب سایتت کاربر پسند باشه دیگه اسپمر مرد دیگه دنبال این برنامه های اسپمر نباشید
اشتباه میکنی عزیز. هنوز بک لینک تاثیر زیادی داره.دیگه بک لینک فایده ی قبلا رو نداره فقط باید مطالب سایتت کاربر پسند باشه دیگه اسپمر مرد دیگه دنبال این برنامه های اسپمر نباشید
نه بابا ... من که تازه واردم ...مشکل از گوگل نیست شما خیلی واردی![]()
والا یه بار این روبات میهن سئو رو یه بنده خدا گذاشت هنوز داریم ته مونده هاشو میبینیماون 4تا فایل رو بزار ما هم دانلود کنیم
گوگل یشتر تحقیر بشه :دی
آره با احسان هماهنگ کردیم گفتیم ابراهیمو قافلگیر کنیم7 روز نبودم حالا اومدم میبینم پی تی خیلی تعغییر کردهو زیاد باحاش حال نکردم قبلیه باحالتر بود
محسن خریدارم پ خ کننه بابا ... من که تازه واردم ...
والا یه بار این روبات میهن سئو رو یه بنده خدا گذاشت هنوز داریم ته مونده هاشو میبینیم![]()
شهرمون زلزله 6 ریشتری اومده بعد 7 روز از تو خیمه به عشق پی تی اومدم الانم خیلی غافلگیرم :دیآره با احسان هماهنگ کردیم گفتیم ابراهیمو قافلگیر کنیم![]()
آواتار باید کمتر از 5 کیلو بایت باشه
کجا؟شهرمون زلزله 6 ریشتری اومده بعد 7 روز از تو خیمه به عشق پی تی اومدم الانم خیلی غافلگیرم :دی
بلاخره تدبیریه که آقا احسان اندیشیده.متن txt حجمش بیشتر ازین میشه که![]()
بدجور گند میزنه به جستجوی خبرها تو گوگل ... یه کم باید کنترلش کنم بعد بدم اینور اونور ..محسن خریدارم پ خ کن
این پنل اس ام اس دیگه به کار ما نمیاد نمیشه کاریش کرد ؟فروختش یا چیزی؟
اسم شهرستانتونو نشنیده بودم به هر حال تسلیت میگم.