Fereydoon74
Registered User
من اولی رو میکنم دیگه خسته میشم سر دومی نمیرم :دیبرچسب هارو حتما پر کن چون اگه مشکلی برای افزونه پیش بیاد سایت به فنا نره
هر دو مورد رو که دیگه پر کنی چه بهتر:دی
من اولی رو میکنم دیگه خسته میشم سر دومی نمیرم :دیبرچسب هارو حتما پر کن چون اگه مشکلی برای افزونه پیش بیاد سایت به فنا نره
هر دو مورد رو که دیگه پر کنی چه بهتر:دی
اولیو پر کن دومیو کپی پیست کن دیگهمن اولی رو میکنم دیگه خسته میشم سر دومی نمیرم :دی
هردو رو پر کنیم تاثیر بهتری داره؟اولیو پر کن دومیو کپی پیست کن دیگه
پ.ن: پنل دایان بالا میاد؟
noodp: با استفاده از این تگ به موتور جستجوی گوگل گفته میشود اگر وب سایت دارای توضیح و عنوان در وب دایرکتوری گوگل است آن را نادیده بگیرد و از عنوان همان صفحه استفاده کند.این دوتا رباط کارشون چیه؟
NOODP
NOYDIR
نمیدونم , من واسه سئورو پر نمیکنم!هردو رو پر کنیم تاثیر بهتری داره؟
پ.ن: اره بالا میاد
منم تا حالا نکردمش فقط میخواستم ببینم خوبه بکنیم یا نه. بازم نمیکنمشنمیدونم , من واسه سئورو پر نمیکنم!
بستگی به سایتت داره دیگه از چند دقیقه تا چند روز شایددوستان حدودا چقد طول میکشه یه پست تو گوگل ایندکس بشه
دیروز پست گذاشتم هنور ایندکس نشده![]()
ایدکس شدن پستا زمان مشخصی نداره!دوستان حدودا چقد طول میکشه یه پست تو گوگل ایندکس بشه
دیروز پست گذاشتم هنور ایندکس نشده![]()
دقیقا چیکار باید بکنم ؟؟؟؟ایدکس شدن پستا زمان مشخصی نداره!
مثلا 5 تا پست وارد میکنم یه وقت میبینی اولیو دومیو سومی تو 5 دقیقه ایندکس میشن ولی دوتای دیگه 5,6 ساعت طول میکشه ایندکس بشه! یه وقتم هست همش تو نیم ساعت ایندکس میشن! ولی اگه میخوای همون موقع پستت ایندکس بشه هر پستو جدا تو گوگل فچ کن.
خوبه. حتی بهتر از نت افرازنظرتون در مورد ابتین وب چیه؟
فیلترینگ خیلی سریع تر شدهچرا جدیدا ملت دارن سایتای فیلم و سریالشون رو می فروشن ؟؟؟ نکنه خبریه ؟
من بیشتر سایتهایی منظورمه که احتمال فیلترشدنشون هم کمه مثل پلانها و ته سانگ و آی آر ملودی (صفحه فروش هر سه سایت رو تو پی تی دیدم !!! )فیلترینگ خیلی سریع تر شده
گیر میدن
می خوان با یه اسم دیگه یه سایت دیگه بالا بیارن بعد دوباره بفروشن
نمیدونم برو از خودشون بپرسمن بیشتر سایتهای منظورمه که احتمال فیلترشدنشون هم کمه مثل پلانها و ته سانگ و آی آر ملودی (صفحه فروش هر سه سایت رو تو پی تی دیدم !!! )
فیلترینگ هم تا الان به خود من برای فیلمای ایرانی گیر نداده !!! فقط یه مورد بوده اونم سریال شوخی کردم![]()
برو داخل گوگل وبمستر بخش crawl روی fetch as google کلیک کن , لینکو وارد کن بزن فچ. بعد دوتا گزینه میاد , گزینه اولو (url) انخاب کن و سابمیتو بزن...دقیقا چیکار باید بکنم ؟؟؟؟
دقت کردی پلانها چقدر سریع رشد کرده ؟من بیشتر سایتهایی منظورمه که احتمال فیلترشدنشون هم کمه مثل پلانها و ته سانگ و آی آر ملودی (صفحه فروش هر سه سایت رو تو پی تی دیدم !!! )
فیلترینگ هم تا الان به خود من برای فیلمای ایرانی گیر نداده !!! فقط یه مورد بوده اونم سریال شوخی کردم![]()