Ali-Ahmari
Registered User
- نوشتهها
- 3,285
- لایکها
- 4,882
چطوری میخای بدون زنجیر چرخ بری؟من میخوام بدون زنجیر برم خیلی سرعتش اینجوری بیشتره ولی میترسم بگیرنم جریمه بشم :|
نظر من روی زنفرو هست.
چطوری میخای بدون زنجیر چرخ بری؟من میخوام بدون زنجیر برم خیلی سرعتش اینجوری بیشتره ولی میترسم بگیرنم جریمه بشم :|
نظر من روی زنفرو هست.
منظور از زود خالی کردن چیست یعنی چند ساعت دوام می اوردیکی از آشنایان یک تبلت چینی خریده است به قیمت 400 هزار تومان. هم فیلم میبیند هم بازی میکند هم وبگردی. هیچ مشکلی ندارد فقط باتری آن زود خالی میشود.
تا 500 تومان هم باید در سایت ها بگردید تا بتوانید یک تبلت پیدا کنید من چیزی در ذهنم نیست.
انصافا ترولساز خوبی هستی.
چند ماهی میشه این آی اس پی ما قاطی کرده پورت https بازه. با سرعت نور لود میشه.چطوری میخای بدون زنجیر چرخ بری؟
برای وبگردی میانگین 3 ساعت دوام میاورد.منظور از زود خالی کردن چیست یعنی چند ساعت دوام می اورد
ایا دو ساعت الی سه ساعت می تواند پشت سر هم دوام بیارد
برای وبگردی یا کتاب خوانی
پیرکاردین+دیمویک سوال دیگر
تبلتی می خواهم برای یکی از دوستان
طرف زیاد اهل فیلم و بازی نیست. ولی مقداری کتاب می خواند و تو نت هست
حالا یک تبلت خوب در حد 220 تومان الی 300 تومان که سیم کارت خور هم باشه چیه که کار واقعا بکنه
نه اینکه اصلا به درد نخوره اصلا
20ت بده! وقتی تصفیه نمیکنه...ابر کلیک زده برای هر آی پی 6 تومن میده! ینی دوتا پاپاپ 12 تومن؟ دوستان امتحان کنین خبر بدید :دی
بهتره پاک نکنی. عنوانشو عوض کنی ولی ادرس همون قبلی باشه. ولی من خودم شخصا همین ند روز پیش کلان دسته ها رو پاک کردم دوباره از نو زدمبچه ها می خوام ادرس یه دسته رو عوض کنم
چیکار کنم کمترین اسیب رو ببینم از طرف گوگل ؟
20ت بده! وقتی تصفیه نمیکنه...
بهتره پاک نکنی. عنوانشو عوض کنی ولی ادرس همون قبلی باشه. ولی من خودم شخصا همین ند روز پیش کلان دسته ها رو پاک کردم دوباره از نو زدممیدونم بده. ولی از دسته هام راضی نبودم تاسیس سایتم هم 20 روزه میگزره
بی صاحابه ترول کده!!!@ صاحاب ترولکده :دی
اسکریپت ساخت ترول آنلاینو گذاشتی رو سایت دوشواری نداشته برات؟
خیلیم عالیه یکه!!
10 تومن منو ندادابر کلیک تا الان پولی کسی رو نخورده
در ضمن برای هر IP 6 تومن هستش که جمعا میشه 6 تومن نه 12 تومن
یعنی قبلا برداشت داشتی ؟ تا جایی که میدونم کلا فروم . اپلود . شبکه اجتماعی رو باهاشون کار نمیکنن ! حالا که پرداخت کردن خداتو شکر کن دی:10 تومن منو نداد
تغییر نده تفاوتی نمیکنهارزش داره پیوندای یکتارو عوض کنم و .html بندازم تهش؟ سایت بعد از چند مدت از گا برمیگرده؟