ufont
کاربر حرفه ای گرافیک و انیمیشن
بهترین همکاری در فروش ( متمن ، غابل اتماد ، امین ، راصتگو،با سداغط،درصتکار) کدومه ؟
بهترین از نظر من تک شاپبهترین همکاری در فروش ( متمن ، غابل اتماد ، امین ، راصتگو،با سداغط،درصتکار) کدومه ؟
من تا حالا همکاری در فروش کار نکردم این محصولات بنظرت پرفروش هستن ؟بهترین از نظر من تک شاپ
مطمئن قابل اعتماد امین راستگو با صداقت و درستکار از نظر من دایان و پایگان
راستی این فروتل حد نصاب واریزش چقدره ؟ ما حسابمون 80 تومن چند وقته پرداخت نداره اصلا
چیز شکن چیهکسی چیز شکن رایگان سراع داره؟؟؟؟
کریو دارم. اونو برا کسه دیگه می خوام!!چیز شکن چیه
برو ی -ک ری و - بخر خودتو راحت کن![]()
پ.ن: سایفون دوباره راه افتاده!!!:general304::general304::general304::general304:
من برا pc رو تست کردم!! https://s3.amazonaws.com/2bmh-cisb-58r3/psiphon3.exeلینک دانلودش رو برای اندروید داری؟
من برا pc رو تست کردم!! https://s3.amazonaws.com/2bmh-cisb-58r3/psiphon3.exe
اندروید رو تست نکردم...
گفتش برای کامپیوتر تست کرده!فایل exe روی اندروید؟
یه کتاب بنویس "من و پی تی، پی تی و همه" :general509::general307::general307:دوستان عزیز میخوام شروع کنم 2 تا کتاب بنویسم به نظرتون فروش داشته باشه !!!!؟؟؟؟
یکی اسمش "وبمستران نمیمیرند" میزارم :general404:
اونیکی هم "پاپ آپی ها به بهشت نمیروند":general307:
نظرتون چیه شروع کنم :general711:
باعرض پوزش فیلم X بدون سانسور بوده و هیچ یک از شئونات اسلامی در آن رعایت نشده است.
پس از شما 2 خواهش دارم:1)سربرگی که بالای صفحه زده بودید مبنی بر سانسور آنرا تصیح کنید.
2)فیلم را از سایت خود هر چه زود تر حذف کنید تا آبروی کسان دیگر مثل من نرود.(از این به بعد به فیلم هایی که در سایت میگذارید دقت کنید)
با تشکر
:general208:
حقم داره ها
+
معلومه ازون ریپورترهاست![]()
آره خیلی بده ، بخصوص جلو پدر و ماردت باشی (مادر من زنه شلوار ساق کوتاه داره میگه اینا چیه:دی ) دیگه اگر کارهای خاک برسی کنن ، باید با لپ تاپ سر کوچه بشینم:general306:
رفقا این چی هست؟
سایتم روی میهن وب هاست میزبانی میشه:
Dear Site Admin,
A host, 31.199.163.40, has been locked out of the WordPress site at http://tarfandbaz.ir due to,
A host, 31.199.163.40, has been locked out of the WordPress site at http://tarfandbaz.ir due to too many bad login attempts.
The host has been locked out until 2014-03-31 02:23:40 .
*This email was generated automatically by iThemes Security. To change your email preferences please visit the plugin settings..
فک کنم استفاده زیاد از منابع سرور هست؟
رنگبندی و لوگو مناسبه فقط به نظرم برا فونت های بغل از B Yekan استفاده کنی بهتر میشه ...
اس ام اس های تبلیغاتی که فت و فراوونه حسن روحانی هم 5 -6 باری اس داده :دی
نوروزی سرشار از شادی و امید را برایتان آرزومندم. حسن روحانی رییس جمهور Rouhani
@miladgraph
@Web-Master
هههه روحانی به شما فقط sms داده؟؟؟!؟!؟!!؟؟! خودش به من زنگ زد و تلفنی عید رو بهم تبریک گفت
:general711:
آیپی های مخابرات اکثراً بلاک هستتیکت هم زدم ، گفتن سایتتون در دسترس هست و مشکل از نتتونه ، دیشب هم دیجیکالا برام باز نمیشد فکر کنم مشکل از مخابراته
توی این سایت چک کنموقع ادون دامین به این مشکل میخورم:
![]()
دی ان اس ها هم درست زدم تو پنل دامنه
این قالب ها توی خود پشتیبانیش هست اما ویرایشش سخته لامصبقالب پرستاشاپ خوب و ساده سراغ ندارید؟ (رایگان هم باشه چه بهتر)
برای امر خیر؟ :general707:بهترین همکاری در فروش ( متمن ، غابل اتماد ، امین ، راصتگو،با سداغط،درصتکار) کدومه ؟
من کپ کردم :general105:پ.ن: یه فامیلی دارم بهم زنگ زده میگه یه خواستگار اومده برای دخترم میخوام ببینی سایت داره کارش اینترنتیه میخوام ببینم سایتش چقدر رقیب داره،چندمه، درآمدش حلاله....:general707::general707::general707:
کلی تخفیف میخوره:دیدوستان یه سایتی معرفی کنین که برای ثبت کلی دامین کلی هم تخفیف بده
حالا یذره هم تخفیف داد حسابه
چندتا دامین میخواستم ثبت کنم.....
مرسی
سمفونی رو صدای آمشامپو ساپورت میکنه از کار نیفتاده که داره قشنگ میخونه...:general707:کریو دارم. اونو برا کسه دیگه می خوام!!
پ.ن: سایفون دوباره راه افتاده!!!:general304::general304::general304::general304:
لینک دانلودش رو برای اندروید داری؟
یه کتاب بنویس "من و پی تی، پی تی و همه" :general509::general307::general307:
1 نفر نبودن 2 نفر بودنقبل عید یکی از بچه های تاپیک بود ، دنبال درگاه بانک ملت بود ، چندتا سوال داشتیم.
برای درگاه به نماد هم گیر دادن ، کلا چقدر کارت طول کشید ، گرفتن درگاه ؟
زود قضاوت نکن پنالتی نشدی تا 17 صبر کن (تعطیلات)کسی اینجا سابقه پنالتی شدن داره؟؟
فی سبیل الاه یه راهنمایی کنه :\ داریم نابود میشیم :|
شهر های بزرگ یک چیزی حالی شون هست ، بدبختی اینه شهرهای کوچیک باید چند روز وقت بزاری به صاحب شعبه بفهمونی ، فرق درگاه و اینترنت بانک چیه :|1 نفر نبودن 2 نفر بودن
یکی گفت 2 روزه گرفت اون یکی هم چند ماهه!!!
کلا بستگی به شعبه ای داره که می خوای بهش مراجعه کنی.
اون آقایی که 2 روزه گرفت فکر کنم شعبه کرج رفته بود.