ins2012
Registered User
- نوشتهها
- 297
- لایکها
- 57
سلام من فقط رنک 6 و 7 میخوام لطفا قیمت 3 ماهه ارسال کنید
سلام ارسال شد .
سلام من فقط رنک 6 و 7 میخوام لطفا قیمت 3 ماهه ارسال کنید
فرستاده شد .سلام
قیمت آخر پلن 1 رو پ.خ کنید.
و پلن 1 رو میتونید تعدادیش برای یک کلمه و تعداد دیگه اش رو برای یک کلمه دیگه قرار بدین؟؟؟
دوست عزیز اون سایت هایی که شما چک کردین پلن یک هست که اکثرا وبلاگ هستن و از افرادی که تجربه دارند بپرسین تو کلماتی که زیاد کلیدی نیستند تاثیر داره مثل "فروشگاه لوازم خانگی" ولی بیشترین تاثیرشون در بهتر ایندکس شدن مطالب هست .سلام دوست خوبم
پست اول پلن یک رو چک کردم تمامشون pr quality : very low بودن
مطمئنید تاثیر داره؟
اگر داره بگیریم....
همه سایت ها دقیقا کدام پلن هست و هزینه اش چقدر میشه و شامل چه سایت ها و رنک هایی است؟دوست عزیز اون سایت هایی که شما چک کردین پلن یک هست که اکثرا وبلاگ هستن و از افرادی که تجربه دارند بپرسین تو کلماتی که زیاد کلیدی نیستند تاثیر داره مثل "فروشگاه لوازم خانگی" ولی بیشترین تاثیرشون در بهتر ایندکس شدن مطالب هست .
اگه به دنبال تاثیر بیشتر در کلمات کلیدی خاص هستین پیشنهاد ما به شما بک لینک از تمامی سایت ها هست که 100% تاثیر زیادی در افزایش رتبه گوگل داره .
سوال دیگه داشتین لطفا پ . خ بدین .
پاسخ ایشون داده شد .همه سایت ها دقیقا کدام پلن هست و هزینه اش چقدر میشه و شامل چه سایت ها و رنک هایی است؟
سلامپاسخ ایشون داده شد .
sincerely
دوست عزیز به نظر شما دامین رنک دار چه طوری ساخته میشه تو 1ماه دومین رنک دار شما میتونی داشته باشی !!!!اینا که همشون دامین های حذف شده هستن !!! مطمئنی تاثیر داره ؟ دامین حذف شده بجز آسیب چیز دیگری نداره .
دوست عزیز به نظر شما دامین رنک دار چه طوری ساخته میشه تو 1ماه دومین رنک دار شما میتونی داشته باشی !!!!
حداقل 1سال طول میکشه و بعد از یک سال اگه تمدید نشه معلومه که حذف میشه و میشه دامین رنک دار حذف شده ...
خوب از نظر سئو هم پس تاثیر خوبی ندارن درسته ؟ چون حذف شده هستند ؟
عرض ادب
آیا نمونه ای برای
دانلود فیلم
دانلود آهنگ
دارید؟
به نظر شما چه مدت برای اومدن به صفحه اول گوگل لازمه ؟ آیا بک لینک های شما کافیه؟ برای اومدن صفحه اول گوگل؟
با تخفیف تعرفه لینک بیلدینک داخل همه سایت ها و بک لینک به صورت سه ماهه رو بفرمایید
ممنون