سلام
توی دو تا کلمه تقریبا مشابه پیج 8 و 11 هستیم ... میخوایم حداقل تا پیج 3 هر دو کلمه پیشرفت کنه ...
چه تضمینی میدید؟
کدوم پکیج بهتره؟
لطفا پخ بدید ... ممنون
در همه سایتها ، پست دائمی لینکدار میخوام به صورت دائمی قیمت ؟
سلام
میخواستم احتمالا زحمت یکی از پلن ها رو بتون بدم فقط قبلش یه سوال داشتم
به غیر از PA و DA معیار های دیگه ای هم مثل الکسا جهانی و کشوری ، عمر دامین ، مرتبط بودن موضوع سایت یا زبان سایت هم تا جایی که من خوندم خیلی مهمه
با این وجود شما چه توصیه می کنید ؟ بدون در نظر گرفتن این موارد هم به نتیجه قابل قبول میرسیم ؟
سلام
بله مهمترین عامل رنک سایت بوده و همینطور DA و PA
زبان سایت ها اگه بک لینک های سایتتون از زبان های متفاوت باشه درواقع بهتره چون سایت شما بین المللی تر میشه و اونایی که حرفه ای هستند میدونند بهتره بک لینک از کشورهای مختلف باشه همینطور از پسوندهای CO, US , UK , EDU , GOV
الکسا هم فقط به بازدید سایت ربط داره ممکنه یک سایت سازمانی باشه که خیلی مهمه اما بازدیدکننه خیلی زیادی نداشته باشه مثلا این دوتا سایت مقایسه کنید : harvard.com و ganool.com
مطمئنا بک لینک از سایت اولی harvard.com خیلی بهتر هست با وجود اینکه الکسا بیشتری دارد .
ممنون از راهنماییتون
فقط واقعیتش سوالی که تو ذهنمه اینه که من بدون اینکه بابت سئو جایی هزینه ای کنم رتبه جهانیم تو الکسا تقریبا 4 میلیونه (تازه سایت رو زدم)
ولی هر کدوم از سایت هاتون رو میبینم الکساشون بالاتر از منه، احیانا بک لینک گرفتن تو این وضعیت اثر سو نداره ؟
چون به هر حال یکی از معیارهای اصلی بازدیده که حداقل باید تو یه رنج قابل قبولی باشه که نشون بده سایت هنوز سرپاست
دوست عزیز شرایط وقیمت اسه درج در سایت های رنک 6 اعلام کنید