ممنوندو گیفت کارت 10$ PSN خریداری شد.
با وجود اینکه یکی از پرداختهام مشکل داشت، ولی ایشون هر دو گیفت رو ارسال کردن.
بسیار محترم و قابل اعتماد.
درودسلام.
قبلا یکی از دوستان بودن که از آمازون کد می گرفتن ، یک ایمیل از آمازون برام میومد که کد داخل اون بود.
شما هم همینطور هست فروشتون یا کد بهم میدین ؟
و اینکه کد ها تاریخ انقضا دارن یا خیر ؟
ممنون.
خرید دیگه هم از آمازون داشته باشیم انجام میدین ؟ ( خرید کد ، مثلا کد بازی : https://www.amazon.com/Grand-Theft-Auto-V-PlayStation-4/dp/B00OM2CS66/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1502880720&sr=8-1&keywords=gta+v&th=1 )
کدها تا تاریخ جون 2022 هستن یعنی حدود 5 سال مهلت دارن
در مورد خرید دیگه هم والا انجام ندادم و اطلاعی در این مورد ندارم
بله واقعا ناراحت کنندس اینجوری پول نقد کردن، 30 که بله واضحه سودی نداره منم کارم جوریه که حواله تعداد میخرم دلار 3900هست واقعا قیمت هاتون عالیه، اما قطعا برای ما که خریداریم خوشحال کنندس هرچی تخفیف بیشتر میشه دیگه ، وگرنه 34 هم خرید داشتم چون تو تعداد کم به قول شما نشون نمیده حالا 2ت بالا پاییندرود
قیمت تکی 34 و تعداد 10 عدد 32 هر کدوم
یعنی 20 تومن فرقی نداره ؟ :O
متاسفانه هر روز دلار بالا پایین میشه وگرنه قیمت تا هر تکی 30 تومن و تعداد 28 تومن هم رسید و دوستان خرید کردن
من تاپیک رو نمیرسم به روز کنم شما داخل سایت رو برو مشخصه همیشه و هر ثانیه به روز میکنم ( در تلگرام هم میتونی قیمت رو بپرسی )
من درآمدم به دلاره مثلا یه پروژه کار میکنم و 5 هزار دلار میگیرم
نقد کردن این درآمد با واسطه دردسر و انواع مسدود شدن و هزاران دردسر دیگه داره
اینکه بشینی قیمت 30 بشه یا کمتر محاله و هیچوخت اتفاق نمیفته حتی با عقل هم جور در نمیاد چون من برم با واسطه دلارمو و درآمدمو تبدیل به ریال کنم هم سودش بیشتره !
چند شبی که قیمت رو 30 دادم به خاطر خرید چند تا از دوستان بود که تعداد بالا گرفتن ( یکی از کاربرها 400 تا 10 دلاری در یک شب گرفت )
حالا خرید چه ارتباطی با تخفیف و قیمت داره ؟ :
ببینید شما اگر تکی خرید کنید برای من نه تنها سود نداره بلکه ضرر هم هست کافیه قیمت دلار بازار رو حساب کنید تا دستتون بیاد بنده روی فروش تکی ضرر هم حتی میدم !
چون من وختی خرید میکنم حالا از آمازون یا سایت های دیگه وختی تکی خرید کنم همون قیمت هست
ولی وختی برای مثال 500 تا خرید کنم نزدیک 10 تا هم بهم هدیه میده و بعضی موقه ها حسابمو شارژ میکنه و انواع و اقسام تخفیف و هدایای دیگه !
خرید تکی ضرر داره برام ولی برای همینه که روی خرید تعداد بالا من تخفیف زیاد میدم چون یه بازی برد برد هست هم برای من هم برای شما
شما تکی بخوای بخری همینه ولی اگر دنبال تخفیف هستی باید تعداد بالا بگیری که منم بتونم تخفیف بدم ( چون از سایت خارجی خرید میزنم روی تعداد تخفیف میدن )
برای مثال الان بگو 50 تا میخوای من برات هرکدوم رو 31 بزنم همین الان هم با چند تا فروشگاه که تو تلگرام هستن روزانه بالای 100 تا خرید دارن قیمت 29 میدم بهشون
باشه من بررسی کنم ببینم اگر شد بخرم حتما برات میگیرمدقیقا مثل گیفت کارت هست، فقط این ها گیم کارت هستن ، یک کد مثل کد گیفت کارت بهتون میده .
اگر امکانش هست بفرمایید.
ممنون
دیگه تو ایران باشی این چیزا برات عادی میشه مخصوصا توی موضوع فعالیت من ( طراحی و برنامه نویسی )بله واقعا ناراحت کنندس اینجوری پول نقد کردن، 30 که بله واضحه سودی نداره منم کارم جوریه که حواله تعداد میخرم دلار 3900هست واقعا قیمت هاتون عالیه، اما قطعا برای ما که خریداریم خوشحال کنندس هرچی تخفیف بیشتر میشه دیگه ، وگرنه 34 هم خرید داشتم چون تو تعداد کم به قول شما نشون نمیده حالا 2ت بالا پایین
بازم میگم هم رفتارتون و پاسخ گوییتون عالیه هم سرویس هاتون که بنده شارژ و psn , gift خرید میکنم و همیشه عالی
به امید موفقیت بیشتر :X
برای بار دوم خرید کردم ده دلاری ایتونز بسیار عالیده دلار گيفت خريدم از ايشون اولم وارز كردم
مبلغ جهت خرید گیفت کارت واریز شده و منتظر پاسخ می باشم.