• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

✿✿✿ انــواع پیتــــزا ✿✿✿

#God Of War#

Registered User
تاریخ عضویت
24 سپتامبر 2010
نوشته‌ها
134
لایک‌ها
73
محل سکونت
N/A
پیتزا تنوری با مرغ


مواد لازم

۳۴۰ گرم فیله مرغ خرد شده به صورت نوارهای باریك
۲، قاشق سوپخوری ماست
۱، قاشق سوپخوری پودر كاری
نصف پیمانه ماست (اضافی)
یك سوم پیمانه ترشی انبه تند (در صوت تمایل)
۱، عدد پیاز متوسط خلال شده
۱، عدد كدوی سبز
۲، قاشق سوپخوری روغن مایع
۲، حبه سیر
۱، پیمانه پنیر پیتزای رنده شده
۵۰، گرم بادام هندی (در صورت تمایل)
۲، عدد خمیر پیتزای آماده به قطر ۲۲ سانتی متر

طرز تهیه

ماست و كاری را در ظرفی مخلوط كنید و سپس مرغ را به آن اضافه و مخلوط كنید. روی ظرف را بپوشانید و بگذارید ۳ ساعت در یخچال بماند.ماست اضافی را در صورت تمایل با ترشی انبه مخلوط كنید. كدو را با یك پوست كن از طول به صورت لایه های نازك ببرید.روغن را در تابه نچسبی داغ كنید و سیر و پیاز را در آن تفت دهید تا پیاز نرم شود. خمیر پیتزاها را در سینی فر كه از قبل كمی چرب كرده اید قرار دهید. مخلوط ماست و ترشی را روی آنها بریزید و سطح خمیرها را با لایه ای از آن بپوشانید. به همین ترتیب مخلوط پیاز و سیر را روی خمیرها بریزید. سپس پنیر پیتزا را روی پیتزاها بپاشید. مخلوط مرغ را به تساوی روی پیتزاها بریزید و در آخر كدو را به تساوی روی پیتزاها بریزید. اگر از بادام هندی استفاده می كنید بادام را روی پیتزاها ریخته و آنها را در فر داغ قراردهید تا حدود ۱۵ تا ۲۰ دقیقه در فر بمانند. پس از پخت خمیر و گوشت مرغ پیتزاها را خارج كرده و سرو نمایید.

انواع پیتزا
 

#God Of War#

Registered User
تاریخ عضویت
24 سپتامبر 2010
نوشته‌ها
134
لایک‌ها
73
محل سکونت
N/A
پیتزای مكزیكی

تهیه پیتزا در خانه علاوه بر مزایای هر غذای خانگی دیگر نسبت به همتای آن در رستوران ها این امكان را به شما می دهد كه مواد روی پیتزا را با سلیقه اعضای خانواده انتخاب كنید. خمیر پیتزا را كه در همه پیتزاها مشترك است می توانید خودتان درست كنید و یا از خمیرهای آماده مخصوص پیتزا استفاده كنید كه در سوپرماركت ها به فروش می رسد. ممكن است به جای این خمیرها از خمیر نان باگت یا بربری هم استفاده كنید. در اینجا ابتدا روش تهیه خمیر پیتزا و سپس روش طبخ چند نوع پیتزا را ملاحظه می كنید.
• خمیر پیتزا
مواد لازم:یك قاشق سوپخوری مایه خمیر خشك (۱۴ گرم)، نصف قاشق چایخوری شكر، دو سوم پیمانه یا ۱۶۰ میلی لیتر آب گرم، ۵/۱ پیمانه آرد سفید ساده (۲۲۵ گرم)، دو قاشق چایخوری روغن زیتون.مایه خمیر را با شكر در ظرف كوچكی مخلوط كنید و سپس آب گرم را به آن اضافه كنید، بگذارید این مخلوط ۱۰ دقیقه بماند. آرد را در ظرف بزرگتری الك كنید. مخلوط مایه خمیر را همراه با روغن زیتون اضافه كنید و مخلوط نمایید تا خمیر نسبتاً سفتی حاصل شود. خمیر را بر روی سطح صافی كه كمی آرد روی آن پاشیده اید بگذارید و حدود ۱۰ دقیقه ورز دهید تا نرم و كشدار شود. آن را در ظرف گودی كه كمی چرب كرده اید بگذارید و روی آن را پوشانده در محل گرمی قرار دهید. بگذارید خمیر نیم ساعت بماند تا ور آمده و دو برابر شود. مجدداً خمیر را روی سطح صافی كه كمی آرد روی آن پاشیده اید بگذارید و كمی دیگر ورز دهید. خمیر آماده استفاده است.
▪ پیتزای مکزیکی
مواد لازم:یك قاشق سوپخوری روغن مایع، یك عدد پیاز متوسط خرد شده، نیم كیلو گوشت چرخ كرده، یك دوم پیمانه سس گوجه فرنگی، یك قاشق سوپخوری آویشن تازه یا یك قاشق چایخوری پودر ارگانو، ۳۰۰ گرم كنسرو ذرت، نصف پیمانه آب، ۳۰۰ گرم لوبیا قرمز پخته، ۲ عدد خمیر پیتزای آماده گرد به قطر ۲۲ سانتی متر، یك عدد پیاز قرمز متوسط خلال شده برای روی پیتزا، یك پیمانه پنیر پیتزای رنده شده (۱۲۵ گرم)، كمی جعفری، چند عدد گوجه فرنگی ریز گیلاسی و كمی ماست چكیده برای روی پیتزا (در صورت تمایل). روغن را در تابه ای داغ كنید. پیاز را تفت دهید تا طلایی شود و گوشت را اضافه كنید و خوب سرخ كنید. سس گوجه فرنگی و پودر ارگانو یا برگ آویشن و آب را اضافه كنید و بگذارید بجوشد تا آب آن تبخیر شود. ذرت و لوبیا را اضافه كرده مخلوط كنید. این مخلوط را روی خمیرهای پیتزا كه در سینی فر چرب شده قرار داده اید بریزید. پنیر را همراه با خلال پیاز قرمز روی پیتزاها بریزید. این پیتزا با مقدار كمی پنیر تهیه شده است اما شما می توانید در صورت تمایل از مقدار بیشتری پنیر استفاده كنید. پیتزاها را به مدت حدود ۱۵ تا ۲۰ دقیقه در فر داغ بپزید و پس از پخت خمیر از فر خارج كرده در صورت تمایل با ماست چكیده، جعفری و گوجه فرنگی سرو نمایید.

انواع پیتزا
 

#God Of War#

Registered User
تاریخ عضویت
24 سپتامبر 2010
نوشته‌ها
134
لایک‌ها
73
محل سکونت
N/A
پیتزای گوشت و اسفناج

مواد لازم

۲۴۰ گرم گوشت فیله یا راسته گوسفندی
۵/۱ قاشق چایخوری ادویه
كمی نمك
نصف پیمانه ماست كم چربی
یك عدد پیاز متوسط
خلال شده، یك حبه سیر
۲۵۰ گرم اسفناج كمی خرد شده
یك قاشق سوپخوری آبلیمو
خمیر پیتزا
نصف پیمانه پنیر پیتزای رنده شده
نصف قاشق چایخوری زیره آسیاب شده
دو قاشق چایخوری آب
دو قاشق سوپخوری برگ گشنیز تازه
یك عدد خیار كوچك، ریز خرد شده
دو قاشق سوپخوری روغن مایع
یك عدد گوجه فرنگی كوچك، ریز خرد شده
یك قاشق سوپخوری بادام زمینی خرد شده

طرز تهیه
گوشت را به صورت نوارهای باریك خرد كنید. ادویه را با نیمی از ماست در ظرفی مخلوط كنید و كمی نمك اضافه كرد و گوشت را در آن بریزید. روی ظرف را بپوشانید و آن را به مدت ۱۰ دقیقه در یخچال بگذارید. روغن را در تابه نچسبی داغ كنید و گوشت را در آن سرخ كنید تا برشته شود. گوشت را از تابه خارج كنید و پیاز و سیر را در همان تابه تفت دهید تا پیاز نرم شود. اسفناج را اضافه كنید و نیمی از آبلیمو را افزوده تفت دهید تا اسفناج هم نرم شود.
خمیر پیتزا را باز كنید و به صورت لایه نازكی درآورید. خمیر را در سینی فر قرار دهید و سس كچاپ را روی آن بمالید. پنیر را روی آن بپاشید و گوشت و مخلوط اسفناج را روی پنیر بریزید. پیتزا را در فر با حرارت متوسط بپزید. پس از پخت خمیر آن را خارج كنید.
آب، زیره، باقی مانده آبلیمو و ماست را در ظرفی مخلوط كنید و نیمی از برگ گشنیز را در آن بریزد.
بقیه مواد را مخلوط كرده روی پیتزا بریزید و آن را با سس ماست و زیره سرو كنید.

انواع پیتزا
 

#God Of War#

Registered User
تاریخ عضویت
24 سپتامبر 2010
نوشته‌ها
134
لایک‌ها
73
محل سکونت
N/A
خمیر پیتزا 2

مواد لازم

آب ولرم : یك و یك دوم پیمانه
پودر خمیر ترش : یك و یك دوم قاشق چایخوری
روغن زیتون : ۴ قاشق سوپخوری
نمك : یك دوم قاشق چایخوری
آرد: سه و یك سوم پیمانه
پنیر گودا: ۱۰۰گرم

طرز تهیه
آب ولرم را با پودر خمیر ترش و نمك مخلوط كرده و با قاشق چوبی به هم می زنیم تا كاملا در آب حل شود، بعداز ۱۰ دقیقه آرد را اضافه كرده ، ورز می دهیم و روغن زیتون را نیز به تدریج به خمیر اضافه كرده و حدود ۷دقیقه آن را ورز می دهیم (اگر خمیر به دست چسبید، كمی آرد مازاد بر اندازه داده شده به آن اضافه می كنیم تا چسبندگی از بین برود). خمیر را به مدت ۳۰ دقیقه در كاسه ای قرار داده و روی آن را با دستمال تمیزی می پوشانیم ; سپس پنیر رنده شده را به خمیر اضافه كرده ، ورز می دهیم تا كاملا با هم مخلوط شوند. به این ترتیب خمیر آماده پخت می باشد.

خمیرها
 

#God Of War#

Registered User
تاریخ عضویت
24 سپتامبر 2010
نوشته‌ها
134
لایک‌ها
73
محل سکونت
N/A
پیتزای تنوری با گوشت

مواد لازم
۲۴۰ گرم فیله گوسفند خرد شده به صورت نوارهای باریك
یك قاشق سوپخوری پودر كاری
نصف پیمانه ماست
دو قاشق سوپخوری روغن مایع
یك عدد پیاز متوسط خلال شده
یك حبه سیر كوبیده
۲۵۰، گرم اسفناج خرد شده
یك قاشق سوپخوری آبلیمو
۳۳۵، گرم خمیر پیتزا
یك پیمانه پنیر پیتزای رنده شده
نصف قاشق چایخوری زیره آسیاب شده
دو قاشق چایخوری آب
دو قاشق سوپخوری گشنیز تازه خرد شده
یك عدد خیار ریز خرد شده
یك عدد گوجه فرنگی ریز خرد شده

طرز تهیه
نیمی از ماست را با پودر كاری مخلوط كنید و گوشت را در آن بریزید و مخلوط كنید، بگذارید ۱۰ دقیقه بماند.روغن را در تابه نچسبی داغ كنید و گوشت را در آن خوب سرخ كنید. بهتر است گوشت را به ۳ یا ۴ قسمت تقسیم كنید و هر بار یك بخش از آن سرخ شد از تابه خارج كرده قسمت بعدی را سرخ كنید تا گوشت در تابه آب نیندازد. گوشت را از تابه خارج كنید. پیاز را با سیر در همان تابه سرخ كنید تا پیاز نرم شود سپس اسفناج را اضافه كنید و تفت دهید تا اسفناج نرم شده كمی بپزد.خمیر پیتزا را پس از باز كردن خمیر به صورت لایه ای نازك در سینی فر كه قبلاً كمی چرب كرده اید قرار دهید. نیمی از پنیر پیتزا را روی آن بپاشید. مخلوط اسفناج و سپس گوشت را روی پیتزا بریزید و باقی مانده پنیر را روی همه مواد پاشیده، پیتزا را به مدت ۱۵ الی ۲۰ دقیقه در فر داغ بپزید. پس از پختن خمیر و طلایی شدن پنیر، پیتزا را از فر خارج كنید.نیمی از گشنیز را با باقی مانده ماست، آبلیمو و زیره مخلوط كنید. خیار و گوجه فرنگی و باقی مانده گشنیز را مخلوط كنید و روی پیتزا بریزید. پیتزا را با مخلوط ماست و زیره سرو نمایید.

انواع پیتزا
 

#God Of War#

Registered User
تاریخ عضویت
24 سپتامبر 2010
نوشته‌ها
134
لایک‌ها
73
محل سکونت
N/A
پیتزای آناناس

مواد لازم

▪ نان پیتزا
▪ سس گوجه فرنگی ۱/۴ پیمانه
▪ آناناس خرد شده نصف پیمانه
▪ فلفل دلمه خرد شده یک عدد
▪ قارچ خرد شده نصف پیمانه،
▪ پنیر پیتزا ۲۵۰ گرم
▪ گوشت خرد یا چرخ شده (پخته) یک پیمانه
▪ سبزی های خوش عطر (خرد شده) مانند جعفری یا آویشن یک قاشق غذاخوری


طرز تهیه
روی نان های پیتزا را سس بمالید. سپس روی نان ها، گوشت، آناناس، فلفل دلمه، قارچ، پنیر پیتزا و سبزی های خوش بو را که اماده کرده اید، بریزید تا کاملا پر شود. حال پیتزاها را به مدت ۱۰تا۱۵ دقیقه در فر بگذارد تا آماده شود. اکنون می توانید پیتزای آناناسی را نوش جان کنید.

انواع پیتزا
 
بالا