• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

✿✿✿ انــواع پیتــــزا ✿✿✿

#God Of War#

Registered User
تاریخ عضویت
24 سپتامبر 2010
نوشته‌ها
134
لایک‌ها
73
محل سکونت
N/A
پیتزا کاسه ای

مواد لازم


برای خمیر:
آرد=2 لیوان
شیر خشک نیدو=4 قاشق غذاخوری
روغن=2/1 لیوان
خمیر مایه=1 قاشق غذاخوری
شکر=1 قاشق غذاخوری
نمک=1 قاشق غذاخوری
آب=به مقدار لازم
مواد لازم برای پیتزا:
پیاز=2 عدد
فلفل دلمه=2 عدد
کنسرو ذرت=2/1 لیوان
قارچ=2/1 لیوان
زیتون خرد شده=کمی
سس پیتزا=4 قاشق غذاخوری
نمک و فلفل= به مقدار لازم
پنیر پیتزا رنده شده=به مقدار لازم
روغن زیتون=به مقدار لازم


طرز تهیه خمیر


شیر خشک+نمک+شکر+خمیر مایه+روغن را با هم مخلوط کرده هم بزنید.آب را به مواد اضافه کرده سپس آرد را به تدریج به مواد اضافه کنید و با دست خمیر را ورز دهید تا خمیر صاف و یکدستی بدست آید. خمیر را مدت 2 ساعت در جای گرمی قرار دهید تا خمیر وربیاید و حجم آن تقریبا دو برابر شود.کمی از خمیر برداشته آن را با وردنه صاف کنید و به صورت دایره های کوچک قالب بزنید.دایره های خمیر را در ظرف مافین گذشته داخل آن را از مواد پیتزا پر کنید و روی آن را پنیر پیتزا رنده شده بریزید.ظرف مافین را به مدت 20 الی 30 دقیقه در فر با حرارت 175 درجه سانتیگراد بگذارید تا نان پیتزا بپزد و روی آن طلایی رنگ شود.
طرز تهیه مواد داخل پیتزا:
پیاز+فلفل دلمه +قارچ+زیتون را به صورت ریز خرد کرده و در روغن زیتون تفت دهید. سپس کنسرو ذرت را به آن اضافه کرده کمی تفت دهید. سس پیتزا را به همراه ادویه به مواد اضافه کرده،مواد را روی حرارت کمی هم بزنید.

انواع پیتزا
 

#God Of War#

Registered User
تاریخ عضویت
24 سپتامبر 2010
نوشته‌ها
134
لایک‌ها
73
محل سکونت
N/A
پیتزا رول

مواد لازم


برای خمیر:
آرد=2 لیوان
آب=3 لیوان
شیرخشک=4 قاشق سوپخوری
تخم مرغ=2 عدد
نمک=کمی
طرز تهیه خمیر:شیرخشک+تخم مرغ+نمک را خوب با هم مخلوط کرده آب را به آن اضافه کنید.در آخر آرد را به مواد اضافه کرده مواد را خوب با هم مخلوط کرده و به مدت نیم ساعت مواد را کنار بگذارید.(غلظت خمیر تقریبا مثل ماست است)ماهیتابه کوچکی را روی حرارت گذاشته و کمی آنرا با کره چرب کنید.(می توانید از یک قاشق غذخوری روغن زیتون نیز استفاده کنید)به اندازه 3 قاشق غذاخوری از مواد برداشته آن را در کف ماهیتابه پهن کنید(مثل خمیر پنکیک) تا یک طرف آن طلایی رنگ شود سپس طرف دیگر آن را برگردانده تا طلایی شود.بقیه نانها را به همین ترتیب آماده کنید و کنار بگذارید.
مواد میانی پیتزا:
سوسیس رنده شده و سرخ شده،سس پیتزا،پیاز خلال شده،فلفل دلمه سبز،قارچ خرد شده و سرخ شده،زیتون خرد شده،پنیر پیتزا رنده شده.


طرز رول کردن پیتزا


یکی از نانها را برداشته و قسمت بالای آن را به سس آغشته کنید.بقیه مواد را بجز پنیر با هم مخلوط کرده، کمی از مواد برداشته روی سس بریزید سپس روی مواد را کمی پنیر رنده شده بپاشید اطراف نانها را بر روی آن برگردانده و آن را به صورت استوانه ای بپیچید.بقیه نانها را نیز به همین طریق آماده کنید.رول های آماده شده را ابتدا در تخم مرغ زده شده و سپس در آرد سوخاری بزنید و آنها را در روغن سرخ کنید.

انواع پیتزا
 

#God Of War#

Registered User
تاریخ عضویت
24 سپتامبر 2010
نوشته‌ها
134
لایک‌ها
73
محل سکونت
N/A
پیتزا قلب

مواد لازم


برای خمیر:
آرد سفید=5 لیوان
روغن مایع=2/1 لیوان
آب=2 لیوان
خمیرفوری=2 قاشق غذاخوری
شیرخشک=4 قاشق غذاخوری
شکر=4 قاشق غذاخوری
بیکینگ پودر=2/1 قاشق غذاخوری
نمک=1 قاشق غذاخوری
مواد لازم برای روی پیتزا:
سس کچاپ
پودر سیر
پودر آویشن
سوسیس و کالباس خرد شده
فلفل دلمه سبز
زیتون سیاه خرد شده
پنیرپیتزای رنده شده
قارچ خرد شده


طرز تهیه خمیر


1. ابتدا روغن+خمیرفوری+شیرخشک+شکر+بیکینگ پودر+نمک را با هم خوب مخلوط می کنیم.
2. آرد را کم کم به مواد اضافه کرده و آب را هم به آن اضافه می کنیم تا وقتی که خمیر صاف و یکدست شود و بدست نچسبد. خمیر را خوب با دست ورز می دهیم.
3. خمیر را به مدت دو ساعت در جای گرمی قرار می دهیم تا ور بیاید و مقدار خمیر تقریبا دو برابر شود.
4. ظرف مخصوص فر را چرب کرده آرد می پاشیم سپس به اندازه گلوله ای از خمیر برداشته و در ظرف به شکل قلب باز می کنیم.
5. روی خمیر را سس کچاپ ریخته و با قاشق تمام سطح خمیر را با سس می پوشانیم سپس روی سس را پودر سیر می زنیم.
6. سوسیس و کالباس رنده شده را روی خمیر می پاشیم سپس قارچ خرد شده را هم روی مواد می ریزیم. فلفل دلمه ای را به صورت خلال ریز خرد می کنیم و روی مواد می ریزیم.زیتون سیاه را هم ریز کرده روی مواد می پاشیم و در آخر کمی پودر آویشن روی مواد می پاشیم.
7. پیتزا را با حرارت 180 درجه سانتیگراد ابتدا به مدت 20 دقیقه با حرارت پایین می پزیم و پس از اینکه پف کرد 10 تا 15 دقیقه با حرارت بالا می پزیم.
8. پیتزا را از فر خارج کرده روی تمام سطح آن پنیر می پاشیم و سپس ظرف را در فر می گذاریم تا پنیر با حرارت آب شود و روی آن طلایی رنگ شود.

انواع پیتزا
 

#God Of War#

Registered User
تاریخ عضویت
24 سپتامبر 2010
نوشته‌ها
134
لایک‌ها
73
محل سکونت
N/A
پیتزای لوبیا با گوشت چرخ کرده

مواد لازم


روغن گیاهی= 1 قاشق غذاخوری
پیاز متوسط خردشده= 1 عدد
گوشت چرخ کرده= 500 گرم
سس تند یا عادی گوجه فرنگی= 1 فنجان
پودر آویشن= 1 قاشق چایخوری
چیپس= 35 گرم
کنسرو ذرت (بدون آب)= 300 گرم
کنسرو لوبیا قرمز= 300 گرم
خمیر پیتزا= 2 عدد
پنیر رنده شده= 1 فنجان
خامه سفت= نصف فنجان
برای روی پیتزا:
پیاز= نصف پیاز
کدو سبز بزرگ= 2 عدد
آب لیمو= 1 قاشق غذاخوری
خامه سفت= 2 قاشق غذاخوری


طرز تهیه


ابتدا روغن را در ماهی تابه داغ کنید و پیاز و گوشت چرخ کرده را تفت دهید و آنقدر هم بزنید تا گوشت قهوه ای شود. در ادامه سس گوجه فرنگی و آویشن را اضافه کنید و بگذارید تا چند دقیقه بدون درب بپزد. پس از گذشت این مدت اجاق را خاموش کنید و چیپس ذرت و لوبیا را اضافه کنید و خوب هم بزنید. در مرحله بعد خمیرهای پیتزا را در کف سینی فر بگذارید و روی آن ها را با مخلوط آماده شده کاملا بپوشانید و پنیر رنده شده را هم رویش بپاشید.
سینی را به مدت 15 دقیقه در فر، با حرارت بالا بگذارید، تا زمانی که کاملا قهوه ای و برشته شود. فلفل سبز و پیاز را کاملا چرخ کرده و آب لیمو و خامه را به آن اضافه کنید. در مرحله آخر مخلوط آماده شده را روی پیتزای داغ بریزیدو با بقیه خامه تزیین کنید.

انواع پیتزا
 

#God Of War#

Registered User
تاریخ عضویت
24 سپتامبر 2010
نوشته‌ها
134
لایک‌ها
73
محل سکونت
N/A
پیتزای مرغ

مواد لازم


برای تهیه خمیر پیتزا :
آب ولرم : یک و یک دوم پیمانه
پودر خمیر ترش : یک و یک دوم قاشق چایخوری
روغن زیتون : 4 قاشق سوپخوری
نمک : یک دوم قاشق چایخوری
آرد : سه و یک سوم پیمانه
پنیر گودا : 100 گرم

طرز تهیه


آب ولرم را با پودر خمیر ترش و نمک مخلوط کرده و با قاشق چوبی به هم می زنیم تا کاملا در آب حل شود
بعد از 10 دقیقه آرد را اضافه کرده ورز می دهیم و روغن زیتون را نیز به تدریج به خمیر اضافه کرده و حدود 7 دقیقه آن را ورز می دهیم اگر خمیر به دست چسبید کمی آرد مازاد بر اندازه داده شده به آن اضافه می کنیم تا چسبندگی از بین برود . خمیر را به مدت 30 دقیقه در کاسه ای قرار داده و روی آن را با دستمال تمیزی می پوشانیم سپس پنیر رنده شده را به خمیر اضافه کرده ورز می دهیم تا کاملا با هم مخلوط شوند . به این ترتیب خمیر آماده پخت می باشد .


مواد لازم برای تهیه پیتزا


سینه مرغ خلال شده : 2 عدد
پیازچه خرد شده : یک سوم پیمانه
روغن زیتون : 3 قاشق سوپخوری
زعفران حل شده : 3 قاشق سوپخوری
قارچ خرد شده : یک دوم پیمانه
فلفل دلمه ای قرمز خرد شده :1 عدد
جعفری خرد شده : یک چهارم پیمانه
پنیر موزارلا و گودا : از هر کدام 150 گرم
پودر آویشن و نمک و فلفل سیاه : به میزان کافی


طرز تهیه


روغن زیتون را در تابه ریخته و آن را روی حرارت قرار می دهیم . سپس سینه مرغ و فلفل دلمه ای و پیازچه و قارچ و جعفری خرد شده و نمک و فلفل را به آن اضافه کرده تفت می دهیم . آنگاه روغن اضافی مواد را از ظرف خارج می کنیم . ظرف گردی را به قطر 28 سانتیمتر انتخاب می کنیم و کف آن را با روغن مایع به وسیله برس چرب کرده و خمیر پیتزا را در آن پهن می کنیم . سپس مواد را بر روی خمیر ریخته و در آخر پنیر را رنده کرده و همراه با پودر آویشن بر روی پیتزا می ریزیم . پیتزا را به مدت 10 دقیقه کف فر و 20 دقیقه در طبقه میانی فر قرار می دهیم تا پخته شود.نوش جان .

انواع پیتزا
 

#God Of War#

Registered User
تاریخ عضویت
24 سپتامبر 2010
نوشته‌ها
134
لایک‌ها
73
محل سکونت
N/A
پیتزا لازانیا

مواد لازم

سوسیس کالباس قارچ فلفل دلمه گوشت چرخ کرده=هرکدام بمقدار250گرم
پیاز داغ=دوقاشق مربا خوری
رب گوجه فرنگی =دوقاشق غذا خوری
نمک وفلفل=بمیزان دلخواه
سس سفید=نصف لیوان


طرز تهیه
گوشت چرخ کرده را با پیاز داغ تف داده سپس رب رااضافه کرده وهم میزنیم ودو سه قاشق آب میریزیم وبه هم میزنیم
سوسیس وکالباس قارچ فلفل دلمه (تمام مواد را دکمهایی ازقبل خردمیکنیم) به مخلوطمان اضافه ودرظرف را بسته ومیگذاریم آب آن تقریباکشیده شود سپس آن را دریک ظرف پیرکس ریخته وسس سفید را داخلش ریخته وهم میزنیم ورویش رابا پنیر پیتزامیپوشانیم ودرداخل فر که قبلا داغ شده قرار میدهیم (بمدت 10الی 15 دقیقه )بعدفرر را خاموش نموده وحدود 10 دقیقه صبر نموده وسپس غذای آماده شده رالای نان باگت قرار داده ومیل نمایید. نوش جان

انواع پیتزا
 

#God Of War#

Registered User
تاریخ عضویت
24 سپتامبر 2010
نوشته‌ها
134
لایک‌ها
73
محل سکونت
N/A
پنیر سوخاری

این پنیرهای سوخاری و ترد را می توانید با سس بعنوان پیش غذا میل نمایید.
این پنیرهای سوخاری، با رویه ترد و پر ادویه و پنیر آب شده داخلشان، با سس تند به عنوان پیش غذا سرو می شوند و از بافت و طعمی بی نظیر برخوردارند.

مواد لازم
▪ ۵۰۰ گرم پنیر کاممبر
▪ دو قاشق سوپخوری آرد سفید
▪ دو قاشق چای خوری پودر خردل
▪ یک عدد تخم مرغ
▪ دو قاشق سوپخوری شیر
▪ نصف فنجان خرده نان
▪ یک چهارم قاشق چایخوری پودر فلفل قرمز
▪ یک چهارم قاشق چایخوری پودر فلفل سیاه
▪ روغن برای سرخ کردن
▪ سبزیجات معطر تازه

طرز تهیه
پنیر را به هشت قسمت مثلثی تقسیم کنید و کنار بگذارید.
بر روی یک ورقه کاغذ روغنی، یک بشقاب یا یک کاسه کوچک، آرد و خردل را با هم الک کنید.
در یک کاسه کوچک دیگر، تخم مرغ و شیر و در کاسه سوم، خرده نان و فلفل ها را مخلوط کنید.
هر تکه پنیر را با ترکیب آرد بپوشانید و در مخلوط تخم مرغ زده و سپس در خرده نانها بغلطانید، یک بار دیگر آنرا در تخم مرغ و خرده نان بزنید.
روغن را در ظرف گود و کوچکی داغ کنید (یا در سرخ کن) و پنیرها را به مدت ۳۰ تا ۶۰ ثانیه در آن قرار دهید تا قهوه ای/ طلایی شوند.
برای گرفتن روغن اضافه، آنها را روی یک حوله کاغذی بچینید، سپس با سبزیجات معطر تازه تزیین نموده، با سس تند سرو نمایید.

انواع پیتزا
 

#God Of War#

Registered User
تاریخ عضویت
24 سپتامبر 2010
نوشته‌ها
134
لایک‌ها
73
محل سکونت
N/A
خمیر پیتزا‎

مواد‌‌‌ لازم
▪ شیر؛ ۱ پیمانه‏
▪ خمیر ترش؛ ۱ قاشق سوپخوری یا بکینگ پود‌‌‌ر؛ یک قاشق مرباخوری‏
▪ روغن آب کرد‌‌‌ه یا روغن زیتون؛ ۲/۱ پیمانه‏
▪ آرد‌‌‌؛ (به مقد‌‌‌اری که مایه خمیر شد‌‌‌ه و به د‌‌‌ست نچسبد‌‌‌) د‌‌‌ر حد‌‌‌ود‌‌‌ ۵/۲ تا ۳ پیمانه
▪ نمک؛ یک قاشق چایخوری


طرز تهیه
خمیر ترش و یا بکینگ پود‌‌‌ر و نمک را د‌‌‌ر شیر حل می‌کنیم و روغن را به آن اضافه می‌کنیم.
به تد‌‌‌ریج آرد‌‌‌ را می‌ریزیم تا مایه به حد‌‌‌ی خمیر شود‌‌‌ که به د‌‌‌ست نچسبد‌‌‌ و زیاد‌‌‌ هم خشک و سفت نباشد‌‌‌.
خمیر را خوب ورز د‌‌‌اد‌‌‌ه و روی آن را می‌پوشانیم تا یکی د‌‌‌و ساعت بماند‌‌‌ و ور بیاید‌‌‌. با این مقد‌‌‌ار مواد‌‌‌ د‌‌‌ر حد‌‌‌ود‌‌‌ نیم کیلو خمیر پیتزا به د‌‌‌ست می‌آید‌‌‌ و برای د‌‌‌رست کرد‌‌‌ن د‌‌‌و پیتزا کافی است‎.

خمیرها
 

#God Of War#

Registered User
تاریخ عضویت
24 سپتامبر 2010
نوشته‌ها
134
لایک‌ها
73
محل سکونت
N/A
پیتزا در خانه

بیشتر بچه‌ها پیتزا را خیلی دوست دارند. راستش را بخواهید، ما بزر‌گ‌ترها هم از پیتزا بدمان نمی‌آید. اگر پیتزا را در خانه و با مواد سالم تهیه کنیم غذای سالمتری خواهد شد و خوردن آن هر از گاهی اشکال ندارد. اگر قرار شد در خانه پیتزا درست کنید، وظیفه سس زدن و چیدن مواد روی نان با شما کوچولوهاست و گذاشتن و بیرون آوردن پیتزا از فر با بزرگ‌ترها.
● طرز تهیه:
خمیر یا نان مخصوص پیتزا را در سینی فر بگذارید. آن را با خط‌های فرضی به چهار قسمت مساوی تقسیم کنیم. روی خمیر سس گوجه و آویشن بپاشید. روی قسمت اول مرغ ریش شده. روی قسمت دوم تن‌ماهی ریز شده، روی قسمت سوم گوشت چرخ‌کرده سرخ شده (شبیه مایه ماکارونی) و روی قسمت چهارم چند برش گوجه‌فرنگی و پیاز بگذارید. روی همه مواد پنیر بپاشید و آن را توی فر بگذارید. تقریبا نیم ساعت دیگر پیتزا آماده است. نوش جان (این پیتزا، به پیتزای چهارفصل معروف است).

انواع پیتزا
 

#God Of War#

Registered User
تاریخ عضویت
24 سپتامبر 2010
نوشته‌ها
134
لایک‌ها
73
محل سکونت
N/A
پیتزای فلفل رنگی
این روزها به هر سبزی فروشی که سری بزنید، با انبوهی از فلفل‌های رنگارنگ شامل زرد، ‌نارنجی و قرمز مواجه می‌شوید که در کنار نوع سبزشان،‌تصویر باغی زیبا را در ذهن تداعی می‌کنند.
بدیهی است حتی نگاه کردن به این مجموعه رنگی نیز احساس وجد و خوشحالی را در انسان به وجود می‌آورد؛ چه برسد به آنکه در پخت غذا از این فلفل‌ها استفاده شود. این فلفل‌های رنگی در کشور ایتالیا، ماده اصلی پخت یکی از انواع پیتزاها به نام پیتزا فلفلی هستند.

مواد لازم
برای ۲ عدد پیتزای بزرگ:
▪ ۲ عدد خمیر نان فانتزی
▪ یک عدد پیاز بزرگ
▪ ۲ قاشق سوپ‌خوری روغن زیتون
▪ ۲ عدد فلفل قرمز دلمه‌ای
▪ ۲ عدد فلفل زرد دلمه‌ای
▪ یک حبه سیر
▪ نیم کیلو گوجه فرنگی
▪ ۱۰ عدد زیتون سیاه یا سبز
▪ نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم
▪ یک قاشق چای‌خوری سرخالی پودر آویشن

طرز تهیه


۱) ابتدا فلفل‌های دلمه‌ای را بشویید و به صورت خلالی خرد کنید. پیاز و گوجه فرنگی‌ها را نیز پس از شست‌وشو، ریز خرد کنید. سپس هر کدام از زیتون‌ها را با کمک چاقو، دو نیم کرده و هسته داخل آنها را جدا کنید. سیر را نیز پوست کنده و رنده کنید. همه این مواد را در ظرف‌هایی جداگانه بریزید.
۲) تابه‌ای آماده کنید و روغن زیتون را در آن ریخته و روی شعله اجاق گاز قرار دهید. پیاز خرد شده را در روغن به اندازه‌ای تفت دهید که نرم شود، سپس فلفل‌های دلمه‌ای، گوجه فرنگی و سیر را همزمان به پیاز داغ اضافه کنید و در ظرف را بگذارید تا به مدت ۳۰ دقیقه این سبزیجات نیز تفت داده شده و بپزند. برای آنکه مرحله تفت دادن به طور یکنواخت انجام گیرد، در این فاصله زمانی چند بار مواد را هم بزنید تا دیگر مایعی باقی نمانده و مخلوط غلیظ شود. حالا نمک و فلفل و پودر آویشن را به مخلوط اضافه کنید و هم بزنید.
۳) سینی فر را چرب کرده و خمیر را به ۲ قسمت مساوی تقسیم کنید. با وردنه روی سطح هر یک از خمیرها بکشید تا خمیر باز شود. سپس خمیرها را با فاصله روی سینی فر پهن کنید. اگر ضخامت خمیر در تمام سطح آن یکنواخت نبود، با فشار انگشتان دست روی خمیر، آن را باز کنید.
نکته: برای آنکه از نچسبیدن خمیر به سینی مطمئن شوید، می‌توانید ابتدا روی سینی را با لایه‌ای از کاغذ روغن مخصوص شیرینی‌پزی پوشانده و سپس خمیر را روی آن پهن کنید. حالا فر اجاق گاز را روی ۲۳۰درجه سانتی‌گراد یا ۴۵۰ درجه فارنهایت یا شماره ۸ به مدت ۱۵دقیقه گرم کنید، سپس مخلوط مواد را روی هر یک از خمیرها بریزید و سطح هر یک از آنها را با ۵ نیمه زیتون تزئین کنید. در پایان، سینی را داخل فر قرار دهید و ۱۵ تا ۲۰ دقیقه حرارت دهید تا پیتزاها بپزند.

انواع پیتزا
 

#God Of War#

Registered User
تاریخ عضویت
24 سپتامبر 2010
نوشته‌ها
134
لایک‌ها
73
محل سکونت
N/A
پیتزای دریایی

مواد لازم

▪ آرد سه چهارم لیوان
▪ بیکینگ پودر یک قاشق چای خوری
▪ نمک نصف قاشق چای خوری
▪ شیر یک سوم لیوان
▪ روغن مایع دوقاشق سوپ خوری
▪ پوره گوجه فرنگی ۱۲۰ گرم
▪ رب گوجه فرنگی یک قاشق مرباخوری
▪ سیرله شده یک حبه
▪ پودر ارگانو یک قاشق چای خوری
▪ پودر جعفری یک قاشق چای خوری
▪ نمک و فلفل به میزان لازم
▪ میگو سه چهارم لیوان
▪ زیتون سیاه یا سبز ۲-۳ عدد ( بدون هسته)
▪ پنیر پیتزا ۱۵۰ گرم
▪ کنسرو کیلکا یک عدد

طرز تهیه
آرد، بیکینگ پودر و نمک را داخل کاسه ای ریخته ، شیر و روغن را اضافه می کنیم و به طور مرتب هم می زنیم. خمیر را ورز داده و بصورت توپ در می آوریم (اگر خمیر چسبنده بود کمی آرد اضافه می کنیم و اگر خیلی سفت بود شیر می افزاییم). روی خمیر پوشش کشیده و می گذاریم خمیر نیم ساعت بماند. پوره گوجه فرنگی، رب گوجه، سبزی های معطر و سیر را در ماهی تابه کوچکی با هم مخلوط کرده، روی حرارت کم قرار می دهیم تا غلیظ شده و در ادامه بعد از سردشدن ، خمیر را در ظرفی با قطر ۳۰ سانتی متر پهن می کنیم.سس آماده شده را برش نازک داده و روی بقیه مواد چیده شده، کمی پودر ارگانو می پاشیم.
فر را از ۲۰ دقیقه قبل در دمای ۲۰۰ درجه سانتی گراد روشن کرده، پیتزا را درون فر گذاشته تا زمانی که روی پنیر طلایی شود.
● نکات تغذیه ای :
میگو یکی از لذیذترین غذاهای دریایی است. از نظر مقایسه ای نسبت به سایر غذاهایی که پروتئین زیادی دارند،
نظیر گوشت ماهی و گروه ماکیان ، میگو کالری کمتری دارد. پروتئین موجوددر میگو کیفیت بالایی داشته وحاوی تمام اسیدآمینه های لازم جهت رشد می باشد. پروتئین میگو همانند سایر جانوران دریایی به دلیل نداشتن بافت همبند به راحتی هضم می شود. برای گروههایی از مردم نظیر افراد مسن که در جویدن و هضم غذا مشکل دارند، غذای حاوی میگو گزینه مناسبی برای تأمین پروتئین روزانه آنها است.میگوها در کل دارای چربی کمی می باشند. اسیدهای چرب امگا-۳ که از دسته اسدهای چرب غیر اشباع بوده و برای سلامتی مفید هستند، در میگوها به وفور یافت می شوند. این دسته از اسیدهای چرب می توانند در کاهش خطر بیماریهای قلبی مؤثر واقع شوند.اسیدهای چرب امگا-۳ همچنین اجزای ضروری برای غشای سلول مغز و بافت چشم است. و املاحی چون کلسیم، آهن، منیزیم،فسفر، پتاسیم، سدیم،روی، مس، منگنز و سلنیم است.علاوه بر این کلسیم، روی، آهن، منیزیم و فسفر میگو نسبت به سایر آبزیان بیشتر است.

انواع پیتزا
 

#God Of War#

Registered User
تاریخ عضویت
24 سپتامبر 2010
نوشته‌ها
134
لایک‌ها
73
محل سکونت
N/A
پیتزا با قارچ

مواد لازم

▪ خمیر پیتزا = به مقدار لازم
▪ قارچ= ۱۰۰ گرم
▪ پیاز ریز شده= یک قاشق سوپخوری
▪ پنیر پیتزا =۲۵ گرم
▪ روغن مایع=۳ قاشق سوپخوری
▪ فلفل دلمه ای= ۱ عدد
▪ گوجه فرنگی= ۲ عدد
▪ سس پیتزا= ۳ قاشق سوپخوری
▪ ارگانو یا آویشن شیرازی= یک قاشق سوپخوری
▪ نمک و فلفل= به مقدار لازم

طرز تهیه
کف ظرف را کمی چرب کرده و خمیر پیتزا را در آن پهن کنید . سس پیتزا را روی خمیر بمالید و کمی روغن مایع روی آن بریزید. فلفل دلمه ای و گوجه فرنگی را خرد کنید. قارچ ها را نیز به شکل حلقه حلقه برش دهید. پیاز ، فلفل دلمه ای ، گوجه فرنگی و قارچ را روی خمیر پیتزا بریزید .
سپس آویشن را بر روی این مواد بریزید . بعد پنیر پیتزا را رنده کرده روی مواد را کاملاً با پنیر بپوشانید . البته بهتر است پنیر پیتزا را در اواخر پخت، روی آن بریزید تا پنیر حالت کششی بیشتری داشته باشد. سینی را در وسط فری که قبلاً داغ شده قرار دهید. درجه حرارت فر باید ۳۵۰ درجه فارنهایت باشد. پس از پخت و طلایی شدن سطح پیتزا آن را از فر خارج کرده و کمی سس پیتزا روی آن بریزید.

انواع پیتزا
 

#God Of War#

Registered User
تاریخ عضویت
24 سپتامبر 2010
نوشته‌ها
134
لایک‌ها
73
محل سکونت
N/A
پیتزا پنیر ( زمان پخت: ۱۵ دقیقه )

مواد لازم
برای برای ۴ نفر:
▪ خمیر آماده پیتزا۲ عدد
▪ روغن زیتون ۲ ق.س
▪ سیر ۴ حبه
▪ ۲ فنجان گوجه فرنگی
▪ ۱ ق. چ آویشن
▪ ۱۲۰ گرم پنیر پیتزا
▪ نمک و فلفل سیاه به میزان لازم

طرز تهیه
سطح کارتان را با روغن زیتون چرب کرده سپس خمیر را باز کرده و سیر را روی آن بپاشید. سپس گوجه فرنگی و بعد پنیر کم چرب را بپاشید. اطراف خمیر را خالی بگذارید. سپس خمیر را داخل فر که قبلا گرم کرده اید به مدت ۱۵ دقیقه بگذارید. بعد نمک و فلفل بزنید و سپس برش زده و سرو کنید.

انواع پیتزا
 

#God Of War#

Registered User
تاریخ عضویت
24 سپتامبر 2010
نوشته‌ها
134
لایک‌ها
73
محل سکونت
N/A
پیتزای سفید

مواد لازم

برای برای ۴ نفر:
▪ ۲ ق.س روغن زیتون
▪ ۴ دانه سیر له شده
▪ ۱ فنجان گوجه فرنگی خرد شده
▪ ۱۲۰ گرم پنیر پیتزا رنده شده
▪ یک عدد پیاز سفید حلقه ای و نازک خرد شده
▪ ۱ق.چ مرزنگوش خشک یا سبزیجات معطر خرد شده
▪ نمک و فلفل سیاه به میزان لازم

طرز تهیه
خمیر پیتزا را با وردنه پهن کرده سپس سیر را روی آن بپاشید و به ترتیب گوجه فرنگی ، پنیر پیتزا را روی سیر بریزید. لبه های خمیر را خالی بگذارید. بعد حلقه های پیاز را روی پنیر قرار دهید. سپس آنرا درون فر گذاشته تا رنگ آن قهوه ای شود. پس از ۱۵ دقیقه به آن نمک و فلفل زده و پیتزا را برش دهید.

انواع پیتزا
 

#God Of War#

Registered User
تاریخ عضویت
24 سپتامبر 2010
نوشته‌ها
134
لایک‌ها
73
محل سکونت
N/A
پیتزای سوسیس

مواد لازم
برای برای ۴ نفر:
▪ ۲ ق.س روغن زیتون
▪ ۴ دانه سیر له شده
▪ ۱فنجان گوجه فرنگی خرد شده ۱۲۰ گرم پنیر پیتزا
▪ ۱ عدد فلفل سبز
▪ ۱ عدد پیاز
▪ ۱۲۰ گرم سوسیس خرد شده
▪ ۱ ق. چ مرزنگوش یا آویشن
▪ نمک و فلفل به میزان لازم

طرز تهیه
خمیرپیتزا را با وردنه پهن کنید و سیر را روی آن بپاشید و روغن زیتون را هم روی آن بمالید. سپس گوجه فرنگی را روی خمیر پهن کنید. پنیر پیتزا را اضافه کنید. لبه های خمیر را خالی بگذارید. ته یک تابه را چرب کرده و فلفل و پیاز را به مدت ۵ دقیقه تفت دهید. سبزیجات را روی پنیر پیتزا بچینید و بگذارید ۱۵ دقیقه در فر با درجه ۳۴۵ درجه فارنهایت بماند.

انواع پیتزا
 

#God Of War#

Registered User
تاریخ عضویت
24 سپتامبر 2010
نوشته‌ها
134
لایک‌ها
73
محل سکونت
N/A
پیتزا سبزیجات‌

شاید بارها پیش‌ آمده‌ باشد كه‌ در ایام‌ عیدمهمانان‌ زمانی‌ فرا برسند كه‌ در زمان‌ شام‌ یا ناهاراست‌ و شما از قبل‌ آمادگی‌ تهیه‌ غذایی‌ را ندارید،از این‌ رو در تلاشید تا غذایی‌ سریعا آماده‌ كنید كه‌البته‌ مهمانتان‌ هم‌ از خوردن‌ آن‌ لذت‌ ببرد و به‌دست‌پخت‌ عالی‌ شما در مدت‌ كمی‌ آفرین‌بگوید...
شاید بهترین‌ نوع‌ غذا در آن‌ لحظه‌ پیتزا باشد.شاید بگویید پیتزا احتیاج‌ به‌ مواد زیادی‌ دارد، اماپیتزایی‌ كه‌ در ذیل‌ دستور طبخ‌ آن‌ را خواهیدخواند بسیار ساده‌ است‌، تنها كافی‌ است‌، خمیرپیتزا را قبلا به‌ صورت‌ آماده‌ تهیه‌ كرده‌ باشید و درفریزر منزل‌ داشته‌ باشید...

مواد لازم‌
▪ كنسرو مخلوط نخود فرنگی‌، ذرت‌ و هویج‌:یك‌قوطی‌
▪ گوجه‌ فرنگی‌: یك‌ عدد بزرگ‌
▪ سس‌ گوجه‌فرنگی‌: به‌ مقدار لازم‌
▪ فلفل‌ سبز دلمه‌ای‌: یك‌ عدد
▪ قارچ‌: ۲۵۰ گرم‌
▪ پنیر پیتزای‌ رنده‌ شده‌: ۲۵۰ گرم‌

طرز تهیه‌
ابتدا ظرف‌ تفلونی‌ را چرب‌ نمایید، سپس‌ خمیرپیتزای‌ آماده‌ را روی‌ آن‌ پهن‌ كنید و روی‌ آن‌كمی‌ سس‌ گوجه‌فرنگی‌ بمالید.
آن‌ گاه‌ قارچ‌، نخود فرنگی‌، ذرت‌ و هویج‌ وفلفل‌ سبز را روی‌ خمیر بمالید. تنها توجه‌ كنید كه‌ابتدا، مخلوط ذرت‌، هویج‌ و نخود فرنگی‌ را پیش‌از استفاده‌ در آبكش‌ بریزید تا آب‌ اضافی‌ آن‌برود و آب‌ نداشته‌ باشد. به‌ یاد داشته‌ باشید كه‌مواد را كمی‌ فشار دهید تا در روی‌ خمیر به‌ خوبی‌بنشیند، در مرحله‌ بعد روی‌ آن‌ به‌طور یكنواخت‌پنیر پیتزا بپاشید. در آخر، در طبقه‌ وسط فر با شعله‌پایین‌ به‌ مدت‌ ۱۵ دقیقه‌ و با شعله‌ بالا، ۱۰ دقیقه‌ بادرجه‌ حرارت‌ ۳۵۰ درجه‌ بپزید.

انواع پیتزا
 

#God Of War#

Registered User
تاریخ عضویت
24 سپتامبر 2010
نوشته‌ها
134
لایک‌ها
73
محل سکونت
N/A
پیتزا با قارچ‌ و سوسیس‌

مواد لازم‌
▪ قارچ‌ خرد شده‌: ۱۵۰ گرم‌
▪ روغن‌ مایع‌: ۴ قاشق‌ سوپخوری‌
▪ سس‌ گوجه‌ فرنگی‌: نصف‌ پیمانه‌
▪ سوسیس‌ خرد شده‌: دو پیمانه‌
▪ پنیر پیتزا: ۲۰۰ گرم‌
▪ پیازچه‌ خرد شده‌: یك‌ پیمانه‌
▪ نمك‌ و فلفل‌: به‌ مقدار لازم‌

طرز تهیه‌
كف‌ ظرف‌ مورد نظر را با روغن‌ مایع‌ چرب‌ كرده‌ وخمیر پیتزا را روی‌ آن‌ پهن‌ كنید با سس‌گوجه‌فرنگی‌ سطح‌ خمیر را بپوشانید سپس‌ به‌ترتیب‌ قارچ‌، سوسیس‌، پیازچه‌ و پنیرپیتزا را روی‌خمیر بریزید، فر را روشن‌ كرده‌ و ظرف‌ پیتزا را دروسط پنجره‌ فر قرار دهید، تا پیتزا بپزد و رنگ‌ آن‌طلایی‌ شود شما می‌توانید به‌ جای‌ سوسیس‌ ازگوشت‌ نیز استفاده‌ كنید.

حرارت فر ۳۵۰ درجه فارنهایت

انواع پیتزا
 

#God Of War#

Registered User
تاریخ عضویت
24 سپتامبر 2010
نوشته‌ها
134
لایک‌ها
73
محل سکونت
N/A
پیتزای‌ حبوبات‌ و گوشت‌ چرخ‌ كرده‌


مواد لازم‌
▪ روغن‌ گیاهی‌: ۱ قاشق‌ غذاخوری‌
▪ پیاز متوسط خردشده‌: ۱ عدد
▪ گوشت‌ چرخ‌ كرده‌: ۵۰۰ گرم‌
▪ سس‌ تند گوجه‌فرنگی‌: ۱ فنجان‌
▪ پودر آویشن‌: ۱ قاشق‌ چایخوری‌
▪ چیپس‌ ذرت‌: ۳۵ گرم‌
▪ كنسرت‌ ذرت‌ (بدون‌ آب‌): ۳۰۰ گرم‌
▪ كنسرو لوبیا قرمز: ۳۰۰گرم‌
▪ خمیر پیتزا: ۲ عدد
▪ پنیر چدار رنده‌ شده‌: ۱ فنجان‌
▪ خامه‌ سفت‌: نصف‌ فنجان‌
▪ برای‌ روی‌ پیتزا:
▪ پیاز قرمز بزرگ‌: نصف‌ پیاز
▪ كدو سبز بزرگ‌: ۲ عدد
▪ آب‌ لیمو: ۱ قاشق‌ غذاخوری‌
▪ خامه‌ سفت‌: ۲ قاشق‌ غذاخوری‌

طرز تهیه‌
ابتدا روغن‌ را در ماهی‌ تابه‌ داغ‌ كنید و پیاز وگوشت‌ چرخ‌كرده‌ را تفت‌ دهید و آنقدر هم‌ بزنیدتا گوشت‌ قهوه‌ای‌ شود. در ادامه‌ سس‌گوجه‌فرنگی‌ تند و آویشن‌ را اضافه‌ كنید و بگذاریدتا چند دقیقه‌ بدون‌ درب‌ بپزد. پس‌ از گذشت‌ این‌مدت‌، اجاق‌ را خاموش‌ كنید و چیپس‌ ذرت‌ وكنسرو ذرت‌ و لوبیا را اضافه‌ كنید و خوب‌ هم‌ بزنید.درمرحله‌ بعد خمیرهای‌ پیتزا را در كف‌ سینی‌ فربگذارید و روی‌ آن‌ها را با مخلوط آماده‌ شده‌كاملا بپوشانید و پنیر چدار رنده‌ شده‌ را هم‌ رویش‌بپاشید.
سینی‌ را به‌ مدت‌ ۱۵ دقیقه‌ درفر، با حرارت‌ بالابگذارید، تا زمانی‌ كه‌ كاملا قهوه‌ای‌ و برشته‌ شود.كدوها و نصف‌ پیاز قرمز را كاملا چرخ‌ كرده‌ و آب‌لیمو وخامه‌ را به‌ آن‌ اضافه‌ كنید. درمرحله‌ آخرمخلوط آماده‌ شده‌ را روی‌ پیتزای‌ داغ‌ بریزید وبا بقیه‌ خامه‌ تزیین‌ كنید.

انواع پیتزا
 

#God Of War#

Registered User
تاریخ عضویت
24 سپتامبر 2010
نوشته‌ها
134
لایک‌ها
73
محل سکونت
N/A
پیتزای‌ ذرت‌


مواد لازم‌

برای‌ خمیر پیتزا:
▪ تخم‌مرغ‌: ۲ عدد
▪ شیر: یك‌ سوم‌ پیمانه‌
▪ آرد: ۴۰۰ گرم‌
▪ بیكینگ‌پودر: یك‌ قاشق‌ چایخوری‌
▪ روغن‌ مایع‌: ۴ قاشق‌ غذاخوری‌
▪ نمك‌: یك‌ قاشق‌ چایخوری‌


● طرز تهیه‌ خمیر پیتزا
ابتدا تخم‌مرغ‌ها و روغن‌ را به‌ خوبی‌ با هم‌ مخلوطكنید، سپس‌ بیكنیگ‌ پودر، ماست‌، نمك‌ و شیر رانیز به‌ تخم‌مرغ‌ها اضافه‌ كنید. پس‌ از آن‌، آرد را به‌تدریج‌ به‌ مایه‌ تان‌ اضافه‌ كنید و مرتب‌ بهم‌ بزنید.در پایان‌، خمیر به‌ دست‌ آمده‌ را در یك‌ كیسه‌نایلونی‌ بریزید و بگذارید به‌ مدت‌ ۳ تا ۴ ساعت‌ به‌همان‌ حالت‌ باقی‌ بماند.


● مواد لازم‌ برای‌ تهیه‌ پیتزا:
▪ سوسیس‌ خرد شده‌: یك‌ و نیم‌ پیمانه‌
▪ گوشت‌ چرخ‌ شده‌: ۲۰۰ گرم‌
▪ كالباس‌ خرد شده‌: یك‌ پیمانه‌ (ژامبون‌ یا گوشت‌)
▪ فلفل‌ سبز دلمه‌ای‌: یك‌ پیمانه‌
▪ زیتون‌: ۶ عدد
▪ پنیر پیتزا: ۲۰۰ گرم‌
▪ سس‌: نصف‌ پیمانه‌
▪ ذرت‌ كنسرو شده‌: ۲۰۰ گرم‌
▪ خمیر پیتزا: نیم‌كیلو
البته‌ شما می‌توانید از خمیرهای‌ پیتزای‌ آماده‌ هم‌استفاده‌ كنید كه‌ كارتان‌ را راحت‌تر كند...
در ابتدا ته‌ ظرفی‌ كه‌ قرار است‌ در آن‌ پیتزا رابپزید، كمی‌ چرب‌ كرده‌ و یك‌ كاغذ روغنی‌ نازك‌در آن‌ قرار دهید، سپس‌ یك‌ لایه‌ از خمیر پیتزا رادر ظرف‌ قرار داده‌ و پنیر پیتزا را كه‌ قبل‌ رنده‌كرده‌ مقداری‌ از ذرت‌ پخته‌ شده‌ را روی‌خمیرپیتزا بریزید، پس‌ از آن‌ سه‌ قاشق‌ از سس‌ رانیز روی‌ موادتان‌ بریزید و به‌ همین‌ ترتیب‌ بقیه‌مواد را روی‌ خمیر پیتزا به‌ صورت‌ لایه‌ لایه‌ بریزید.سپس‌ مواد آماده‌ شده‌ را به‌ مدت‌ بیست‌ دقیقه‌ درفر قرار دهید. توجه‌ داشته‌ باشید كه‌ فر باید از قبل‌روی‌ حرارت‌ ۳۵۰ درجه‌ گرم‌ شده‌ باشد. پس‌ ازگذشت‌ بیست‌ دقیقه‌، پیتزا را در پنجره‌ بالایی‌ فرقرار دهید تا روی‌ پیتزا برشته‌ شود.

انواع پیتزا
 

#God Of War#

Registered User
تاریخ عضویت
24 سپتامبر 2010
نوشته‌ها
134
لایک‌ها
73
محل سکونت
N/A
پیتزای ژامبون یا ماهی

مواد لازم

خمیر پیتزا : ۵۰۰ گرم
کالباس : ۲۵۰ گرم
ماهی : ۲۵۰ گرم
پیاز داغ عسلی : ۳ قاشق سوپخوری
پنیر پیتزا : ۲۰۰ گرم
گوجه فرنگی : ۵۰۰ گرم
نمک : قدری

طرز تهیه
● ابتدا خمیر پیتزا را به روش زیر درست می‌کنیم:
آرد و بکینگ پودر و نمک را با هم الک می‌کنیم
روغن و شیر را در یک فنجان اندازه گیری می‌ریزیم، ابتدا روغن را ریخته و سپس شیر را رویش می‌ریزیم ولی به‌هم نمی‌زنیم
شیر و روغن را یک‌مرتبه در مواد خشک می‌ریزیم و چند مرتبه با قاشق به هم می‌زنیم تا حالت چسبندگی پیدا کند سپس خمیر را از کاسه بیرون می‌آوریم و روی کاغذ روغنی قرار می‌دهیم و به مدت ۱۰ دقیقه خمیر را ورز می‌دهیم.
قالبی که مخصوص پیتزا می‌باشد و چرب نشده است حاضر می‌کنیم.
ابتدا خمیر را روی کاغذ به اندازه قالب با وردنه باز کرده سپس در قالب قرار داده اطراف آن را با چنگال فشار می‌دهیم که خوب جاگیر شود و هم به شکل قشنگی درآید با نوک چنگال وسط خمیر را چند سوراخ می‌کنیم.
خمیر آماده است.
● سپس پیتزا را به‌روش زیر درست می‌کنیم:
سپس ظرف آلومینیوم گرد مناسبی را که باید کم عمق باشد چرب می‌کنیم و خمیر پیتزا را به قطر نیم سانتی‌متر و به شکل ظرف به اندازه‌ای که ته و دیواره ظرف را بپوشاند باز می‌نمائیم و خمیر را داخل ظرف می‌اندازیم.
روی گوجه فرنگی‌ها کمی آب جوش می‌ریزیم و پوست گوجه فرنگی را می‌کنیم و تخم آن را می‌گیریم، بعد گوشت گوجه فرنگی را خرد می‌کنیم. ماهی یا ژامبون اسلامی را با پیاز سرخ شده و کمی نمک مخلوط می‌نمائیم و آن را داخل خمیر می‌ریزیم، بعد گوجه فرنگی با سس مخصوص روی آن می‌ریزیم و پنیر را روی گوجه فرنگی رنده می‌کنیم و کمی جعفری خرد شده روی آن می‌پاشیم.
فر را با حرارت ۳۵۰ درجه فارنهایت گرم می‌کنیم و ظرف پیتزا را کف فر به مدت بیست دقیقه قرار می‌دهیم، بعد ظرف را روی آخرین پنجره فر به‌طرف بالا می‌گذاریم تا در حدود یک ربع تا بیست دقیقه بماند و روی آن کمی طلائی شود. پیتزا را با همان ظرف سر میز می‌بریم.

انواع پیتزا
 
بالا