با سلام
قیمت یک هارد اینترنال 1 ترا وسترن به قیمت امروز چند رمیاد
میخواستم ببینم اون دیتای که تو این هارد خواسته باشید بریزد اون مجوعه نرم افزار همه مجمو عه رو میریزد یعنی هم گردو و هم کینگ با یکیشو فقط تو هارد میریزد
سوال سومم اینه که برای پست بسته بندی خوبی میشه که اسیب نبینه
با تشکر
{{{:heart:هر قیمتی که دارید به ما معرفی کنید و پیام بزنید در صورت امکان پایین تر یا همون قیمت براتون محاسبه خواهیم کرد:heart:}}}
در صورت آنلاین نبودن من یا هر مشکل دیگری با شماره من تماس بگیرید : 09199053547
فروش بدون دیتا و اطلاعات هم وجود داره و در صورت تمایل خریدار اطلاعات طلایی روی هارد کپی میشه
قیمت امروز 2 مرداد تا این لحظه
اطلاعات جدید بروز قرار گرفت
تاریخ آپدیت لیست اطلاعات : 11 مرداد 1392 [ اطلاعات هر شب بروز میشود و تمام چیزای جدید به آرشیو اضافه میشود و بروز نشدن لیست دلیلی بر بروز نبودن آرشیو نیست و لیست هر چند روز آپدیت میشود ] لیست اطلاعات برای کپی روی هارد :
برای دیدن لیست به ابنجا مراجعه نمایید :www.Hamed.in/list لیست اطلاعات اون یکی هارد من که تو لیست اصلی نیست : http://hamed.in/other.txt
حدودا 3 ترا مستند دوبله فارسی بدون حذفیات از شبکه های مختلف هم دارم ------------------------------------------
1- پکیج کارتون های دوبله بدون حذفیات (نسخه بلوری رایپ)
2- پکیج های نرم افزاری روز آخرین نسخه ها که در بازار موجود است
3- پکیج آثار دوبله بدون حذفیات به صورت 2 زبانه (خیلی کامل تر از اونایی که تو اینترنت پیدا میکنید) (نسخه بلوری رایپ) ( کیفیت عالی )
4- پکیج بازی های روز و معروف : Assassin's Creed® III , Call of Duty Black Ops II , Dishonored , Max Payne 3 , Hitman - Absolution Far Cry® 3 و ...
5- پکیج جدیدترین آثار ایران و جهان با کیفیت عالی 720 و 1080 ( آثار جدید همه 1080 با حجمی حدودا 1.5 گیگ به بالا هستن) (وطنی ها همه 720 هستن)
6- پکیج سریال های روز جهان با کیفیت عالی (نه 480 بی کیفیت که در سایت ها پر شده) [ جدیدترین سریال های در حال پخش رو سعی کردم جمع کنم که آپدیت هم میشه هر هفته)
7- پکیج 250 آثار برتر از نگاه IMDB با کیفیت 1080 و 720
8- پکیج جدید ترین آثار 3D ساید بای ساید با کیفیت 1080 و عالی ( حجم ها 1.5 گیگ با به بالا)
9- پکیج جدید ترین آثار 3D ساید بای ساید با دوبله 2 زبانه فارسی و انگلیسی
10- پکیج برنامه و بازی های آیپد 84 گیگ (بدون iOS)
11- پکیج برنامه بازی های آیفون 100 گیگ (بدون iOS)
اطلاعات بیشتر در مورد پکیج های اطلاعات :►███ فروش مجموعه های طلایی و موضوعی اطلاعات خیلی ارزان ███◄
در صورتی که بخواین طبق معمول مثل تاپیک قبل میتونم اطلاعات هم براتون پر کنم که میتونم از لیست زیر براتون هر پکیجی خواستین فقط 10 تومن هر پکیج کپی کنم , قیمت اصلی 15تومن هر پکیج هست که به خاطر خرید هارد از ما هر پکیج رو 10 تومن میزنیم براتون
قیمت هم چون هر روز بالا پایین میشه هر روز که میخواین همون روز پیام خصوصی بدیم من همیشه آنلاین هستم جواب میدم خدمتتون
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
لیست تعدادی از خریداران هارد که با من معامله داشتن :
EAlireza50141 یک عدد هارد 2 ترا بایت + یک عدد هارد 3 ترا بایت (ارسال با پست) Neverدو عدد هارد 3 ترا بایت (ارسال با پست) mehdi136/8 یک عدد هارد 3 ترا بایت (ارسال با پست) asaraei یک عدد هارد 3 ترا بایت (ارسال با پست) safa66 یک عدد هارد 3 ترا بایت (ارسال با پست) shahab1985 یک عدد هارد 3 ترا بایت (ارسال با پست) TVKade یک عدد هارد 3 ترا بایت (ارسال با پست) ReZaTaK7 کپی دیتا روی هارد 2 ترا(ارسال با پست) s_mina_1369 یک عدد هارد 3 ترا بایت (ارسال با اتوبوس بین شهری) rahman24 یک عدد هارد 2 ترا بایت (ارسال با پست) v.khaji یک عدد هارد 2 ترا بایت (تحویل حضوری)
فعلا آپدیت کردن قیمت ها زیاد تفاوتی نمیکنه چون دوباره چند ساعت بعد باید سوال کنید که تغییری نکرده باشه چون موجودی ها تو بازار خیلی کم شده و یه دفعه قیمت یه هارد از صبح تا شب تغییر میکنه !
با سلام
قیمت یک هارد اینترنال 1 ترا وسترن به قیمت امروز چند رمیاد
میخواستم ببینم اون دیتای که تو این هارد خواسته باشید بریزد اون مجوعه نرم افزار همه مجمو عه رو میریزد یعنی هم گردو و هم کینگ با یکیشو فقط تو هارد میریزد
سوال سومم اینه که برای پست بسته بندی خوبی میشه که اسیب نبینه
با تشکر
سلام دوست گلم
شما قیمتی خواستید اینجا بپرسید یا اس ام اس بزنید براتون ارسال میکنم چون قیمت ها خیلی بالا پایین میشه من هر زمان آپدیت کنم بازم چند ساعت بعد نیاز به آپدیت مجدد هست
دوست عزیز هارد WD 500G رو می خوام برای لپ تاپ !
7200 هست یا 5200 ؟
با وارانتی می خوام و اینکه اگر مشکل داشت تعویض کنید !
قیمت هم خوب بگین که زیر قیمت بازار باشه و از شما خریدن رو توجیه کنه !
سلام قیمت این هارد ها رو میخواستم
هارد 1 ترا وسترن پاسپورتی - Western Digital My Passport - بدون آدابتور گارانتی سازگار : 255
هارد 1 ترا سیگیت بک آپ پلاس - Seagate Backup Plus - بدون آدابتور گارانتی سازگار : 247
هارد ۵۰۰ وسترن پاسپورتی - Western Digital My Passport - بدون آدابتور گارانتی سازگار : 170
هارد ۵۰۰ وسترن المنت - Western Digital Element - بدون آدابتور گارانتی سازگار : 165
سلام قیمت این هارد ها رو میخواستم
هارد 1 ترا وسترن پاسپورتی - Western Digital My Passport - بدون آدابتور گارانتی سازگار : 255
هارد 1 ترا سیگیت بک آپ پلاس - Seagate Backup Plus - بدون آدابتور گارانتی سازگار : 247
هارد ۵۰۰ وسترن پاسپورتی - Western Digital My Passport - بدون آدابتور گارانتی سازگار : 170
هارد ۵۰۰ وسترن المنت - Western Digital Element - بدون آدابتور گارانتی سازگار : 165
سلام حامد جان.
این رو می خوام :
هارد ۵۰۰ سیگیت بک آپ پلاس - Seagate Backup Plus - بدون آدابتور گارانتی سازگار : 165
هزینه اینا رو بگو با شماره کارت ..
تخفیف هم اگه جا داره بده مشتری سابقیم
سلام حامد جان.
این رو می خوام :
هارد ۵۰۰ سیگیت بک آپ پلاس - Seagate Backup Plus - بدون آدابتور گارانتی سازگار : 165
هزینه اینا رو بگو با شماره کارت ..
تخفیف هم اگه جا داره بده مشتری سابقیم
هارد 2 ترا وسترن مای بوک - Western Digital My Book - با آدابتور گارانتی سازگار : 335
هارد 2 ترا وسترن مای بوک - Western Digital My Book - با آدابتور گارانتی شركتي : --
هارد 2 ترا سیگیت بک آپ پلاس - Seagate Backup Plus - با آدابتور گارانتی سازگار : 315
هارد 2 ترا سیگیت اکسپنشن -SeagateExpansion با آدابتور گارانتی سازگار : 305
هارد 2 ترا وسترن مای بوک - Western Digital My Book - با آدابتور گارانتی سازگار : 335
هارد 2 ترا وسترن مای بوک - Western Digital My Book - با آدابتور گارانتی شركتي : --
هارد 2 ترا سیگیت بک آپ پلاس - Seagate Backup Plus - با آدابتور گارانتی سازگار : 315
هارد 2 ترا سیگیت اکسپنشن -SeagateExpansion با آدابتور گارانتی سازگار : 305