سلام
sx900 ظرفیت 64 هم موجود داری ؟ قیمت ؟
خیر موجود نیست - شنبه برامون میاد
قیمت بروز هارد اینترنال 1 ترا چند هست؟
فردا با شماره بنده تماس بگیرید قیمت روز رو بهتون بگم : 09199053547
سلام من مجتبي هستم يك هارد 1 ترا وسترن پاسپورتی - Western Digital My Passport - بدون آدابتور گارانتی سازگار : 225 توماني ميخوام ولي تخفيف هم بديدااا.ضمنان اون اطلعات طلايي رو هم ميخواماااااااااااااا مرسي
پاسخ دادم
سلام دوست عزیز
هارد هیبریدی "2.5 برای لپ تاپ از برند وسترن یا سیگیت مدلی دارید؟
ظرفیت مورد نظرتون هم بفرمایید تا بررسی کنم
برای خرید پیغام دادم خدمتتون.
پاسخ دادم دوست عزیزم
حامد جان بی زحمت لیست سریال ها رو برام بفرست
اگه احیانا موزیک هم آرشیو داری لیستش رو محبت کن پ.خ کن
ممنونم پسر
دوست عزیزم یکم باید صبر کنی چون لب تاپم ظاهرا به ملکوت اعلا پیوسته ! و بردم تعمیر گفتن نتونستن چیپ گرافیکش رو عوض کنن و باید کل مادربوردش عوض بشه که 750 هزینشه !! منم تمام کارام رو با همون انجام میدادم و الان اومدم به PC خونه یه دستی کشیدم تا فعلا با اون کارام رو انجام بدم و تا اونو درستش کنم باید صبر کنید ولی خودمم به فکر تغییر لیست بندی و کلا پکیج ها هستم که کمی جذاب تر و همینطور برای مشتری ها ی عزیز راحت تر باشه
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
پکیج جدید نرم افزاری گردو 16 هم امروز به آرشیو اضافه شد( هنوز تو بازار توزیع نشده !! )