• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش ❤████ فروش هارد اکسترنال اینترنال 1 و 2 و 3 و 4 و 5 و 6 و 8 || با اطلاعات طلایی و بسیار ارزان ████❤

captcha

Registered User
لایک‌ها
64
با سلام و ادب. قیمت این دو مورد لطفا:

Seagate Backup Plus 1TB بدون آداپتور

ADATA HD710 1TB (فقط زرد یا مشکی در صورت موجودی)

meysooz

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
دوست خوبم مدل هارد اکسترنال 1 ترا توشیبا چیه؟
و میخواستم بپرسم که هارد 1 ترا با آداپتور ندارید؟

Punisher_Immortal

Registered User
لایک‌ها
13
سلام آقا حامد گل من یک هارد backup plus 3 ترابایت برای شنبه میخوام هزینه چقدر میشه با هزینه پست شماره کارت برای واریز بده لطفا باتشکر :D:)

Last edited by a moderator:

benyamin67

Registered User
لایک‌ها
11
سلام
دوست عزیز پ.خ دادم خدمتون

faramobile

Registered User
لایک‌ها
921

eelia.vision

Registered User
لایک‌ها
282
سلام قیمت این مورد
هارد پاسپورتی المنت 1T
+

2- پکیج های نرم افزاری روز آخرین نسخه ها که در بازار موجود است

جدید ترین مجموعه های نرم افزاری بازار که برای خرید هر مجموعه حداقل باید 30 تا 40 هزار تومن بدین ,

**به علاوه :

- آخرین نسخه ویندوز 8 اریجینال (دست نخورده) که شامل تمام نسخه های این ویندوز به همراه هر دو ویرایش 32bit و 64bit + فایل فعال ساز تست شده توسط خودم که به طور کامل ویندوز رو فعال میکنه نه مثل بعضی فعال ساز ها که قسمت شخصی سازی غیر فعال میمونه

- آخرین نسخه آفیس 2013 فاینال هر دو ویرایش 32bit و 64bit + فایل فعال ساز تست شده توسط خودم

- آخرین نسخه آنتی ویروس نود32 یا همون ESET نسخه ESET Endpoint Security که کامل ترین نسخه این شرکن میباشد + فایل فعال ساز لایسنس قانونی مادام العمر با توانایی آپدیت از سرور خود شرکت

mziper

Registered User
لایک‌ها
50
سلام دوست عزیز
تفاوت هاردهای با آداپتور و بدون آداپتور 2 ترا توی چی هست که قیمت پاسپورتی اینقدر از بقیه بالاتر رفته؟

faramobile

Registered User
لایک‌ها
921
سلام قیمت این مورد
هارد پاسپورتی المنت 1T
+

2- پکیج های نرم افزاری روز آخرین نسخه ها که در بازار موجود است

جدید ترین مجموعه های نرم افزاری بازار که برای خرید هر مجموعه حداقل باید 30 تا 40 هزار تومن بدین ,

**به علاوه :

- آخرین نسخه ویندوز 8 اریجینال (دست نخورده) که شامل تمام نسخه های این ویندوز به همراه هر دو ویرایش 32bit و 64bit + فایل فعال ساز تست شده توسط خودم که به طور کامل ویندوز رو فعال میکنه نه مثل بعضی فعال ساز ها که قسمت شخصی سازی غیر فعال میمونه

- آخرین نسخه آفیس 2013 فاینال هر دو ویرایش 32bit و 64bit + فایل فعال ساز تست شده توسط خودم

- آخرین نسخه آنتی ویروس نود32 یا همون ESET نسخه ESET Endpoint Security که کامل ترین نسخه این شرکن میباشد + فایل فعال ساز لایسنس قانونی مادام العمر با توانایی آپدیت از سرور خود شرکت

پاسخ دادم خدمتتون

Punisher_Immortal

Registered User
لایک‌ها
13
سلام 398.000 تومان واریز شد با پیشتاز پفرست ممنون

Last edited by a moderator:

m343

Registered User
لایک‌ها
356
گرامی اگر هارد اینترنال 4 ترابایت موجود دارید رو لطفا قیمتش رو بفرمایید و اگر موجود نیست قیمت 3 ترابایت رو + لیست آرشیو رو لطفا پ خ بفرمایید
سپاس

faramobile

Registered User
لایک‌ها
921
گرامی اگر هارد اینترنال 4 ترابایت موجود دارید رو لطفا قیمتش رو بفرمایید و اگر موجود نیست قیمت 3 ترابایت رو + لیست آرشیو رو لطفا پ خ بفرمایید
سپاس

پاسخ دادم دوست گلم

mansoor_salimi

Registered User
لایک‌ها
84
سلام دوعدد هارد 3 ترا اکسترنال +دیتا از ایشون سفارش دادم که بدستم رسید تشکر:thumbsup:
واقعا ایشون فروشنده ی با اخلاق متعهد پیگیر و قابل اطمینان هستند بازم ازشون تشکر میکنم

faramobile

Registered User
لایک‌ها
921
سلام دوعدد هارد 3 ترا اکسترنال +دیتا از ایشون سفارش دادم که بدستم رسید تشکر:thumbsup:
واقعا ایشون فروشنده ی با اخلاق متعهد پیگیر و قابل اطمینان هستند بازم ازشون تشکر میکنم

ممنون دوست عزیزم

انشالله که از خریدتون راضی بوده باشین

بالا