حامد جان هارد منم دیروز رسید. مرسی
با سلام و ادب. قیمت این دو مورد لطفا:
Seagate Backup Plus 1TB بدون آداپتور
ADATA HD710 1TB (فقط زرد یا مشکی در صورت موجودی)
دوست خوبم مدل هارد اکسترنال 1 ترا توشیبا چیه؟
و میخواستم بپرسم که هارد 1 ترا با آداپتور ندارید؟
سلام آقا حامد گل من یک هارد backup plus 3 ترابایت برای شنبه میخوام هزینه چقدر میشه با هزینه پست شماره کارت برای واریز بده لطفا باتشکر
سلام قیمت این مورد
هارد پاسپورتی المنت 1T
+
2- پکیج های نرم افزاری روز آخرین نسخه ها که در بازار موجود است
جدید ترین مجموعه های نرم افزاری بازار که برای خرید هر مجموعه حداقل باید 30 تا 40 هزار تومن بدین ,
**به علاوه :
- آخرین نسخه ویندوز 8 اریجینال (دست نخورده) که شامل تمام نسخه های این ویندوز به همراه هر دو ویرایش 32bit و 64bit + فایل فعال ساز تست شده توسط خودم که به طور کامل ویندوز رو فعال میکنه نه مثل بعضی فعال ساز ها که قسمت شخصی سازی غیر فعال میمونه
- آخرین نسخه آفیس 2013 فاینال هر دو ویرایش 32bit و 64bit + فایل فعال ساز تست شده توسط خودم
- آخرین نسخه آنتی ویروس نود32 یا همون ESET نسخه ESET Endpoint Security که کامل ترین نسخه این شرکن میباشد + فایل فعال ساز لایسنس قانونی مادام العمر با توانایی آپدیت از سرور خود شرکت
سلام
دوست عزیز پ.خ دادم خدمتون
سلام 398.000 تومان واریز شد با پیشتاز پفرست ممنون
گرامی اگر هارد اینترنال 4 ترابایت موجود دارید رو لطفا قیمتش رو بفرمایید و اگر موجود نیست قیمت 3 ترابایت رو + لیست آرشیو رو لطفا پ خ بفرمایید
سپاس
سلام دوعدد هارد 3 ترا اکسترنال +دیتا از ایشون سفارش دادم که بدستم رسید تشکر:thumbsup:
واقعا ایشون فروشنده ی با اخلاق متعهد پیگیر و قابل اطمینان هستند بازم ازشون تشکر میکنم