faramobile
Registered User
سلام دوست عزیزمهاردهای وسترن اینترنال رد(RED)
ظرفیت 2 ترا به بالا
سپاس
فردا به شماره من پیام بدید تا قیمت رو براتون ارسال کنم : ۰۹۱۹۹۰۵۳۵۴۷
Sent from my iPhone using Tapatalk
سلام دوست عزیزمهاردهای وسترن اینترنال رد(RED)
ظرفیت 2 ترا به بالا
سپاس
ممنون
بله سرعت مشکی بیشترهممنون
می گم این آبی ها 64 مگ بافری ها ، فرق زیادی با مشکی داره ؟
پاسخ دادمهارد 3 ترا وسترن مای بوک - Western Digital My Book - با آدابتور گارانتی سازگار : 388
سلام از این نوع هارد میخواستم با دیتا های زیر :
1- پکیج کارتون های دوبله بدون حذفیات (نسخه بلوری رایپ)
3- پکیج آثار سینمایی دوبله بدون حذفیات به صورت 2 زبانه (خیلی کامل تر از اونایی که تو اینترنت پیدا میکنید) (نسخه بلوری رایپ) ( کیفیت عالی )
5- پکیج جدیدترین آثار سینمایی ایران و جهان با کیفیت عالی 720 و 1080 ( آثار جدید همه 1080 با حجمی حدودا 1.5 گیگ به بالا هستن) (ایرانی ها همه 720 هستن)
پاسخ دادمسلام حامد جان قیمت روز بکاپ پلاس و اکسپنشن رو میگی بی زحمت (500 گیگ)
وسترن پاسورتی الترا 500 گیگ نیاوردی؟
ارسال شد1-لطفا تفاوت میان هاردهای با آداپتور و بی اداپتور را بیان کنید
2- سرعت کدام یک در یو اس بی 3 زیاد است با توجه به اینکه شما استفاده میکنید و دیتا میزنید کدام مارک بیشترین سرعت رو می دهد
3- بهترین پیشنهاد برای 2ترابایت کدام مارک است ؟
پاسخ دادمبا سلام لطفا حجم پکیج های زیر را بنویسید اشاره نکردید
1- پکیج کارتون های دوبله بدون حذفیات (نسخه بلوری رایپ)
2- پکیج های نرم افزاری روز آخرین نسخه ها که در بازار موجود است
3- پکیج آثار دوبله بدون حذفیات به صورت 2 زبانه (خیلی کامل تر از اونایی که تو اینترنت پیدا میکنید) (نسخه بلوری رایپ) ( کیفیت عالی )
4- پکیج بازی های روز و معروف : Splinter Cell Blacklist , Batman Arkham Origins , Call of Duty Ghosts , Max Payne 3 , Battlefield 4 و ...
5- پکیج جدیدترین آثار ایران و جهان با کیفیت عالی 720 و 1080 ( آثار جدید همه 1080 با حجمی حدودا 1.5 گیگ به بالا هستن) (وطنی ها همه 720 هستن)
6- پکیج سریال های روز جهان با کیفیت عالی (نه 480 بی کیفیت که در سایت ها پر شده) [ جدیدترین سریال های در حال پخش رو سعی کردم جمع کنم که آپدیت هم میشه هر هفته)
7- پکیج 250 آثار برتر از نگاه IMDB با کیفیت 1080 و 720
مبارکتون باشه هاردتون ارسال شدیک عدد هارد وسترن 2 ترابایت بدون آداپتور از ایشون با دیتا خریداری شد
قبلا هم از ایشون خرید کردم آدم بسیار محترم و خوش برخوردی هستند
ارسال شدبا سلام
لطفا قیمت
1-هارد 2 ترا وسترن مای بوک
2-هارد 2 ترا وسترن پاسپورتی الترا اعلام فرمایید