p30suite
Registered User
حامد جان یه هارد 3 ترا دیگه میخوام
نمیشه با اتوبوس واسم بفرستی؟(تا قبل 5م برسه دستم؟)
والا من خودم تازه فردا راه میوفتم برگردم سمت تهران و فرداش میرسم بعدش میتونم بفرستم براتحامد جان یه هارد 3 ترا دیگه میخوام
سلام دوست عزیز در برخی از سایت ها از سرعت پایین سری گرین ناراضی بودند و سری بلو را ترجیح میدادند آیا صحت دارد؟آیا سری گرین به مصرف پایین برق معروف است و در مقایسه با بعضی از هارد های سری بلو سرعت کمتری دارند.؟ اینارو میپرسم چون قصد خرید هارد اترا به همراه دیتا از شما رو دارم-ظاهرا شما هم فقط 1ترا وسترن گیرین دارید! اگه مدل دیگه ای هم (سیگیت 7200 64مگ بافر-وسترن بلو-خاویار) داربد اعلام موجودی کنید-ممنون
از نظر کیفیت a80 سیلیکون از همشون بهتره ، بعد hd710 آدیتا ، بعدش A15 سیلیکون پاور
Sent from my iPhone using Tapatalk
سلام دوست عزیز
در موقع کپی اطلاعات که تست کردم فرقی بین سرعت بلو و گیرین ندیدم ( در ضمن سرعت دور گیرین و بلو با هم فرقی ندارن ). فقط مدل بلک یا مشکی وسترن 7200 دور هست که سرعت بالاتری داره ولی قیمت بالاتری داره
اگه خواستید 1 ترا بلک وسترن با گارانتی سازگار هم موجوده 268 تومن
نه متاسفانه به دلیل چیپ تبدیلی که در هارد های وسترن استفاده شده نمیشه در ps3 استفاده کرد
برادر منم دارم استفاده می کنم با فرمت فت 32 ولی پلی نمی خونتشجسارتا حامد جان من از همین هارد وسترن المنت 1 ترا پاسپورتی روی PS3 استفاده کردم بدون مشکل ( قرمت فت 32 )
A30 چطوره؟ پیشنهاد میکنید؟.... بنظر میاد از A15 بهتر باشه!از نظر کیفیت a80 سیلیکون از همشون بهتره ، بعد hd710 آدیتا ، بعدش A15 سیلیکون پاور