سلام چه خبر از هارد ما؟
کجاهای صف ام من؟
لطفا قیمتهای پست اول را بروز کنید.
سلام دوست عزیز میشه یه اطلاعات جزئی هم راجع به موارد زیر بدین در مورد هارد 3 ترا
سرعت
کش بافر
یو اس بی 3 هست یا 2 ؟
در مورد جزیات شما توی گوگل بزنید :
WD Mybook 3TB USB3
تمام جزیاتش میاد براتون
در مورد USB 3 هم بله همه ی هارد های ما USB 3 هستن و الان دیگه خیلی وقته USB 2 نمیفروشیم
بی زحمت شماره کارتتون را برام پ.خ کنید ترجیحا ملت یا ملی باشه
یه سه ترا میخوم
و اینکه تخفیف هم بدین دیگه
در مورد جزیات شما توی گوگل بزنید :
WD Mybook 3TB USB3
تمام جزیاتش میاد براتون
در مورد USB 3 هم بله همه ی هارد های ما USB 3 هستن و الان دیگه خیلی وقته USB 2 نمیفروشیم
هارد 3 ترا امروز به دستم رسید
دیتاش واقعا بی نظیر و خیلی خیلی قیمتش مناسب بود
بسته بندیش هم عالی بود
واقعا راضی بودم از خریدم
دست گلت درد نکنه
با سلام
جسارتا با توجه به اینکه قیمت بدون دیتاتون برای هارد ۳ترا وسترن مای بوک با آدابتور گارانتی سازگار 525 هست
و با قیمتی که من امروز از کامپیوتر لاله گرفتم (495تومن) حدود 30 تومن اختلاف قیمت داره - و به نظر میاد یه نمه قیمتتون بالاست برای این هارد اونم بدون دیتا
البته اگه با دیتا این قیمت میداد ارزش داشت
به همبن دلیل بنده انصراف میدم
انشااله که خوب بفروشن
عزیز جان شما گارانتی رو هم پرسیدی ازشون ؟ سازگار این قیمت میدن ؟
اگه برین تو بازار می بینید که گارانتی سازگار تفاوت قیمت زیادی داره و با این حال همه دنبال گارانتی سازگار هستن چون گارانتی تعویض هست و هرچی بشه یه نو بهتون میدن
اگه سازگار این قیمت میدن خیلی عالی هست آدرس یا تلفن برام ارسال کنید که من بررسی کنم اگه بهتر باشه همینجا معرفی میکنم چون دلم نمیخواد دوستان گرون بگیرن و همیشه سعی کردم کمترین قیمت ممکن رو تو هر چیزی برای مشتری قرار بدم
پس من منتظر پیامتون هستم
دوست عزیز بنده قصد جسارت نداشتم فقط منظورم این بود اگه قراره بدون دیتا بگیریم هارد را پس چه بهتر که 498 بگیریم تا 525
فقط همین و منظور دیگه ای نداشتم
و از اینکه به فکر دوستان پرشین تولز کمال تشکر را دارم
بنا به درخواستتون اینم خدمت شما
شماره تماس ثابت : 44239784 - 44239785
شماره همراه : 09125156906
آدرس : تهران ستارخان بين فلكه اول صادقيه و چهار راه خسرو مجتمع تجاری مرجان پلاک 24
دو سال گارانتی سازگار
و یک نکته دیگه اینکه قیمت 498 هست که بنده به اشتباه 495 زدم (اشتباه تایپی --5زیر8 قرار داره)
این گارانتی ها دو ساله است یا خیر؟ برای چه شرکتی است؟ هارد ها آکبندند؟
در ضمن آخرین قیمت یک هارد دو ترا اکسترنال وسترن مای بوک رو به همراه پکیجهای 1و2و3و4و5 +7 و لیست این پکیجها رو برایم بفرستید
با تشکر