سلامسلام خسته نباشید ببخشید این عدد رو به روش قیمتش هست ؟
هارد 4 ترا سیگیت بک آپ پلاس - Seagate Backup Plus - با آدابتور گارانتی سازگار : 570
هارد 4 ترا سیگیت اکسپنشن - Seagate Expansion - با آدابتور گارانتی سازگار : 550
هارد 4 ترا وسترن مای بوک جدید - Western Digital My Book - با آدابتور گارانتی سازگار / آواژنگ : 575
هارد 4 ترا وسترن مای کلود شبکه - Western Digital My Cloud - با آدابتور گارانتی سازگار : 860
هارد 4 ترا آدیتا - ADATA NH03 - با آدابتور - داری سیستم خنک کننده - گارانتی آونگ : 610
هارد 4 ترا سیگیت بک آپ پلاس - Seagate Backup Plus Fast - بدون آدابتور گارانتی سازگار : 950
سلام239ت واریز کردم بابت هارد 1 ترا اکسترنال منتظر ارسال اقا حامد ....
پاسخ دادمعزیز می شه کل آرشیو فیلم و سریال رو سفارش داد ؟
سلامسلام ببخشید ایا میتونید کالای زیر رو تهیه کنید
WD My Book Duo 4TB
که یو اس بی خور هست؟
این هم لینک آمازونش:http://www.amazon.com/Book-dual-dri...F8&qid=1416773752&sr=8-2&keywords=My+Book+Duo
از چه شرکتی متونید تهیه کنید و با چه قیمتی؟سلام
با گارانتی سازگار این هارد در ایران موجود نیست ، ولی با گارانتی شرکتی میتونم براتون پیدا کنم
Sent from my iPhone using Tapatalk
جواب هارد لپ تاپی یک ترا که پخ زدم؟سلام
پخ زدم
از چه شرکتی متونید تهیه کنید و با چه قیمتی؟
دوست عزیز
با توجه به صحبت هایی که شد (whatsapp) من پکیج شماره 7 (imdb top) + پکیج شماره 5 رو میخوام ، ضمن اینکه سریال ها و موزیک های درخواستی هم لحاظ بشه و از باقیمانده فضای خالی هم برای سریال های دیگه به انتخاب خودتون در نظر گرفته بشه .
با توجه به حجم ارسالی (2 ترابایت) و هزینه طی شده لطفا آدرستون رو لطف کنید تا هر چه سریع تر برای ارسال هارد اقدامات مقتضی انجام بشه . با تشکر
هارد 1 ترا آدیتا - ADATA SH 14 - بدون آدابتور ضد ضربه - ضد آب گارانتی آونگ : 255
سلام اقای قایمی فر
هر موقع هارد بالا رو موجود داشتین من یک دونه می خوام بهم پی ام بدید
ممنون
سلام
هارد 120 گیگ SSD سيليكون پاور - SILICON POWER V55
کی موجود میشه ؟
سلام اقا حامد هارد اکسترنال 500 موجود نکردی؟
سلامسلام
متاسفانه بازی بتلفیلد 4 دی وی دی سوم پارت 35 فایلش خراب است
بازی نصب نشد
بررسی کنید