• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش ❤████ فروش هارد اکسترنال اینترنال 1 و 2 و 3 و 4 و 5 و 6 و 8 || با اطلاعات طلایی و بسیار ارزان ████❤

musicbox

Registered User
لایک‌ها
4
سلام دوست عزیز
هارد یک ترا یا دو ترا وسترن بلک 2.5 اینچی آوردین؟
قیمت یک ترا و دو ترا وسترن بلو 2.5 اینچی چنده؟

با تشکر

saeed0c

Registered User
لایک‌ها
1,353
درود.

هارد 2.5 اینچی توشیبا ؟ حجم 500

هارد SSHD ؟ 1 ترا؟ 2.5 یا 3.5 ؟

موجود هست؟ قیمت

neginshopgame

Registered User
لایک‌ها
122
سلام
یه هارد 2 ترا بایت وسترن مای بوک با پکیج 3 (فیلم های دوبله خارجی ) و پکیجی که نوشتین توی لیستتون روی هارد دیگست ( سریالای لاست و 24 و ...) می خواستم
خرید دومم از شماست ممنون می شم قیمت و شمار ه حساب رو بدین تا بریزم

sheedart

Registered User
لایک‌ها
11
سلام
هارد ظرفیت پایین
Ssd برای
مک بوک پرو میخواستم
اینترنال

Sent from my iPhone using Tapatalk

mr.epidem

Registered User
لایک‌ها
65
سلام هارد لپتاپ هم دارید؟

GreenRoad

Registered User
لایک‌ها
79
دوست عزیز یک مشاوره ی کوچیک میدید ؟
من میخوام در آینده ی نزدیک یک 4 ترا بخرم و از نوع آداپتوری برای اتصال از نوع ثابت و دائمی به لپ تاپ ( مک بوک ) و جدای از هدف ذخیره سازی، به طور مداوم با فایل هام کار کنم هر روز.
صفحات زیادی از نطرات افراد من جمله حرفهای شما و دیگر فروشندگان رو خوندم. همینطور نظر خریداران. الان مساله بین سه مارک WD / Seagate / ADATA هست.
فروشندگان می گویند ADATA مارک خودش نیست و در کل خوب نیست / خریداران میگویند خوبه
فروشندگان می گویند WD خوبه / خریداران بسیاری من حمله خودم که 4 تا یک ترا از این مارک دارم می گوییم زیاد خوب نیست. مثلا مدام خاموش و روشن میشه هارد ( روی سونی ) و روی مک بوک اکثرا حتی وثتی که لپ تاپ رو خاموش می کنی یکی دو تا از اون یک ترا ها هنوز روشنه و داره صداش میاد. در طول رمان رسما میره روی اعصابت
فروشندگان می گویند SEAGATE بد نیست / خریداران میگویند بد نیست. عملا 50 درصد میگویند بده و 50 درصد میگویند خوب !

به نظر شما برای خرید این 4 ترابایتی کدام مورد را باید انتخاب کرد ؟؟؟؟
متشکرم

faramobile

Registered User
لایک‌ها
921
دوست عزیز یک مشاوره ی کوچیک میدید ؟
من میخوام در آینده ی نزدیک یک 4 ترا بخرم و از نوع آداپتوری برای اتصال از نوع ثابت و دائمی به لپ تاپ ( مک بوک ) و جدای از هدف ذخیره سازی، به طور مداوم با فایل هام کار کنم هر روز.
صفحات زیادی از نطرات افراد من جمله حرفهای شما و دیگر فروشندگان رو خوندم. همینطور نظر خریداران. الان مساله بین سه مارک WD / Seagate / ADATA هست.
فروشندگان می گویند ADATA مارک خودش نیست و در کل خوب نیست / خریداران میگویند خوبه
فروشندگان می گویند WD خوبه / خریداران بسیاری من حمله خودم که 4 تا یک ترا از این مارک دارم می گوییم زیاد خوب نیست. مثلا مدام خاموش و روشن میشه هارد ( روی سونی ) و روی مک بوک اکثرا حتی وثتی که لپ تاپ رو خاموش می کنی یکی دو تا از اون یک ترا ها هنوز روشنه و داره صداش میاد. در طول رمان رسما میره روی اعصابت
فروشندگان می گویند SEAGATE بد نیست / خریداران میگویند بد نیست. عملا 50 درصد میگویند بده و 50 درصد میگویند خوب !

به نظر شما برای خرید این 4 ترابایتی کدام مورد را باید انتخاب کرد ؟؟؟؟
متشکرم
سیگیت رو من توصیه نمیکنم چون در استفاده طولانی ( منظورم استفاده ی پست سر هم هست ) داغ میکنه ، با توجه به استفاده ای که فرمودید ، من اول از همه آدیتا آدابتوری رو توصیه میکنم بعدش هم وسترن مای بوک

faramobile

Registered User
لایک‌ها
921
سلام
هارد ظرفیت پایین
Ssd برای
مک بوک پرو میخواستم
اینترنال

سلام دوست عزیز

ظرفیت پایین یعنی چقدر ؟ ۳۲ ، ۶۴ ؟

۳۲ گیگ سیلیکون پاور v55 موجوده

۶۴ گیگ آدیتا sp600 هم موجوده

۱۵۰ - ۱۷۵

faramobile

Registered User
لایک‌ها
921
سلام دوست عزیز
هارد یک ترا یا دو ترا وسترن بلک 2.5 اینچی آوردین؟
قیمت یک ترا و دو ترا وسترن بلو 2.5 اینچی چنده؟

با تشکر
فعلا هیچ کدوم موجود نیست متاسفانه

sheedart

Registered User
لایک‌ها
11
سپاس گزارم

۵۰۰ چنده
باز هم برای همون مک بوک پرو

faramobile

Registered User
لایک‌ها
921
سپاس گزارم

۵۰۰ چنده
باز هم برای همون مک بوک پرو

۵۰۰ ssd موجود نیست

۲۵۶ بالاترین ظرفیت موجود در حال حاظر هست ، قبلا ۵۰۰ داشتیم ولی استقبال نشد ( البته قسمتش هم بالاست هر کسی نمیگیره !)

sheedart

Registered User
لایک‌ها
11
قیمت ۲۵۶ ؟؟؟

GreenRoad

Registered User
لایک‌ها
79
سیگیت رو من توصیه نمیکنم چون در استفاده طولانی ( منظورم استفاده ی پست سر هم هست ) داغ میکنه ، با توجه به استفاده ای که فرمودید ، من اول از همه آدیتا آدابتوری رو توصیه میکنم بعدش هم وسترن مای بوک
مرسی از راهنمایی
فقط اینکه با توجه به موضوعی که حتی در این تاپیک عنوان شده داخل adata معلوم نیست چه مارکی قرار میدهند، باز هم مورد اول نسبت به نیازی که توضیح دادم رو adata میدونید ؟
شاید به خاطر فن هایی که داره دارید میگید adata ؟

faramobile

Registered User
لایک‌ها
921
مرسی از راهنمایی
فقط اینکه با توجه به موضوعی که حتی در این تاپیک عنوان شده داخل adata معلوم نیست چه مارکی قرار میدهند، باز هم مورد اول نسبت به نیازی که توضیح دادم رو adata میدونید ؟
شاید به خاطر فن هایی که داره دارید میگید adata ؟
سلام دوست عزیز

فکر میکنم داخلش از هارد های هیتاچی استفاده شده ولی دقیق نمیدونم و بهتره که توی اینترنت خودتون به سرچ بزنید

این مدل فن نداره فقط از لحاظ طراحی باکس طوری هست که در خنک نگه داشتن هارد نسبت به شرکت های دیگه بهتر عمل میکنه

بالا