سیگیت رو من توصیه نمیکنم چون در استفاده طولانی ( منظورم استفاده ی پست سر هم هست ) داغ میکنه ، با توجه به استفاده ای که فرمودید ، من اول از همه آدیتا آدابتوری رو توصیه میکنم بعدش هم وسترن مای بوکدوست عزیز یک مشاوره ی کوچیک میدید ؟
من میخوام در آینده ی نزدیک یک 4 ترا بخرم و از نوع آداپتوری برای اتصال از نوع ثابت و دائمی به لپ تاپ ( مک بوک ) و جدای از هدف ذخیره سازی، به طور مداوم با فایل هام کار کنم هر روز.
صفحات زیادی از نطرات افراد من جمله حرفهای شما و دیگر فروشندگان رو خوندم. همینطور نظر خریداران. الان مساله بین سه مارک WD / Seagate / ADATA هست.
فروشندگان می گویند ADATA مارک خودش نیست و در کل خوب نیست / خریداران میگویند خوبه
فروشندگان می گویند WD خوبه / خریداران بسیاری من حمله خودم که 4 تا یک ترا از این مارک دارم می گوییم زیاد خوب نیست. مثلا مدام خاموش و روشن میشه هارد ( روی سونی ) و روی مک بوک اکثرا حتی وثتی که لپ تاپ رو خاموش می کنی یکی دو تا از اون یک ترا ها هنوز روشنه و داره صداش میاد. در طول رمان رسما میره روی اعصابت
فروشندگان می گویند SEAGATE بد نیست / خریداران میگویند بد نیست. عملا 50 درصد میگویند بده و 50 درصد میگویند خوب !
به نظر شما برای خرید این 4 ترابایتی کدام مورد را باید انتخاب کرد ؟؟؟؟
متشکرم
سلام عزیزسلام هارد لپتاپ هم دارید؟
سلام دوست عزیزسلام
هارد ظرفیت پایین
Ssd برای
مک بوک پرو میخواستم
اینترنال
Sent from my iPhone using Tapatalk
فعلا هیچ کدوم موجود نیست متاسفانهسلام دوست عزیز
هارد یک ترا یا دو ترا وسترن بلک 2.5 اینچی آوردین؟
قیمت یک ترا و دو ترا وسترن بلو 2.5 اینچی چنده؟
با تشکر
سلام عزیزدرود.
هارد 2.5 اینچی توشیبا ؟ حجم 500
هارد SSHD ؟ 1 ترا؟ 2.5 یا 3.5 ؟
موجود هست؟ قیمت
۵۰۰ ssd موجود نیستسپاس گزارم
۵۰۰ چنده
باز هم برای همون مک بوک پرو
۲۵۶ آدیتا sx900 با گارانتی آونگ ۶۱۰ تومنقیمت ۲۵۶ ؟؟؟
۲ ترابایتسلام عزیز
بله موجوده ، چه ظرفیتی میخواید ؟
مرسی از راهنماییسیگیت رو من توصیه نمیکنم چون در استفاده طولانی ( منظورم استفاده ی پست سر هم هست ) داغ میکنه ، با توجه به استفاده ای که فرمودید ، من اول از همه آدیتا آدابتوری رو توصیه میکنم بعدش هم وسترن مای بوک
سلام دوست عزیزمرسی از راهنمایی
فقط اینکه با توجه به موضوعی که حتی در این تاپیک عنوان شده داخل adata معلوم نیست چه مارکی قرار میدهند، باز هم مورد اول نسبت به نیازی که توضیح دادم رو adata میدونید ؟
شاید به خاطر فن هایی که داره دارید میگید adata ؟
ارسال شدسلام اقا حامد فیش پستی بفرست