سلام دوست عزیز لیست کامل آرشیوتون رو برام ایمیل کنین ممنونم [email protected]
سلام عزیزهارد اکسترنال 5 ترا چی موجود دارین؟
لیست در پست اول تاپیک موجوده :سلام دوست عزیز لیست کامل آرشیوتون رو برام ایمیل کنین ممنونم [email protected]
سلام عزیزسلام.هارد اینترنال 2ترا کدوم مدلا پیشنهاد میدید؟
سلامسلام خسته نباشید.قیمت هارد اینترنال 1ترابایت وسترن دیجیتال آبی رو میخواستم موجود دارین؟
گیمینگ و حداقل کردن زمان لودینگ ها؟؟فقط 2TB HDDسلام عزیز
برای چه کاری میخواین ؟
Sent from my iPhone using Tapatalk
پاسخ دادمگیمینگ و حداقل کردن زمان لودینگ ها؟؟فقط 2TB HDD
مبارکتون باشه دوست عزیزمیک هارد یک ترا a80 از دوست خوبمون خریدم همراه با پکیج همه چی عالی بود ...
سلام پاسخ دادمداداش پیام دادم زنگ زدم جواب ندادید.لطفا جواب بدید من یکم عجله دارم مرسی
سلام بهترین که قطعا SSD ( مدلش بستگی به بودجتون داره ) هستببخشید شما هارد هایبریدی نمیارین؟مثلا 500 گیگ !اخه میگن سرعتش سه برابره 5400 دور هستش
البته من 2.5 اینچ میخوام برای لپتاپ!
در ضمن هارد اس اس دی وی 60 32 گیگ نمیارین؟
و بنظر شما بهترین هارد برای لپتاپ کدوم مدله ؟ک سرعتش خیلی عالی باشه و قیمتشم منصفانه؟لپتاپ من لنوو زد510
خب اچ دی دی کدی قیمتش چقدره؟هارد اس اس دی وی 60 32 گیگ نمیارین؟که هزینش برام کم بشه!سلام بهترین که قطعا SSD ( مدلش بستگی به بودجتون داره ) هست
هارد هیبریدی با گارانتی معتبر تو بازار نیست ما هم گارانتی شرکتی یا بدون گارانتی چنین هاردی رو کار نمیکنیم
شما از HDDcady استفاده کنید که به جای دی وی دی رایتر میتونید هارد دوم قرار بدید و هارد SSD کم ظرفیت برای فقط ویندوز تهیه کنید که سرعت ویندوزتون بالا بره
نه عزیزرفیق هارد اکسترنال سونی داری؟ چطوره کیفیت و کاراییش؟
با شماره تلفن من تماس بگیرید شاید بتونم از شرکت براتون بگیرمخب اچ دی دی کدی قیمتش چقدره؟هارد اس اس دی وی 60 32 گیگ نمیارین؟که هزینش برام کم بشه!
ممنون