تلفنی پاسخ دادمسلام
هارد اکسترنال سیگیت بک آپ پلاس 4 ترا و سیلیکون اس 06 در ظرفیت 4 ترا موجود دارید؟
قیمت لطفا
ممنون
سلامدادا حامد جواب ما رو هم بدید لطفا همینجا پیام خصوصی ام انگار مشگل داره نمی دونم بچه ها می گن..
ممنون
پاسخ دادممن هارد اینترنال 2 ترا برای کامپیوتر میخوام
وسترن
قیمت لطفا ؟
پیام دادمسلام این دو مدل ظرفیت 1 ترا دارید ؟ + هزینه
Silicon Power Stream S03 External Hard Drivehttp://www.digikala.com/Product/DKP...د-ديسک-سيگيت-بکآپ-پلاس-اسليم-ظرفيت-1-ترابايت
Seagate Backup Plus Slim External Hard Drive - 1TB
سلام
حجم این پک چقدر هست؟؟؟
ممنون
چه ظرفیتی ؟Silicon Power A80
ADATA NH13
این دو تا هر کدوم قیمتش چند هست؟؟؟
سلام داداش گلمحامدجان اون هارد 3 ترا هايي كه گفتي استوكه چيشد؟
سلامبا سلام خدمت آقا حامد عزیز
یک عدد هارد 4 ترا اکسترنال سیگیت بک آپ پلاس و یک عدد هارد اکسترنال وسترن الترا به همراه پک شماره 2 دیتا از ایشون خریداری شد و منتظر ارسال هستم
آقا حامد فروشنده خوش برخورد و با تجربه ای هستند
پاسخ دادمآخرین قیمت و موجودی هارد های 2 ترابایت بدون اداپتور رو میخواستم !
ممنون
سلامببخشيد مارك سيليكن پاور بهتره يا وسترن؟؟؟
هارد sshd رو میتونم براتون گیر بیارم ولی گارانتی ها معتبر هارد sshd هنوز وارد نکردن ، ولی اگه گارانت مهم نیست میتونم بگم برامون بیارن ،
اگه خواستید ساعت ۱۰ به بعد پیام بزنید تا بررسی کنم و قیمت و مدل رو براتون ارسال کنم که اگه خواستید تهیه بشه
به جز ۵ ترا بقیه ظرفیت ها تعداد محدود موجودهسلام
میگم منتظر 5ترا سیگیت اکسپنشن بودم، کلا همه سیگیت های آداپتوری تموم شد ؟:general410::general410:
قیمت ها قرار هست زیاد بشه ؟
پاسخ دادمسلام
پکیج هاتون فقط به صورت کلی قابل سفارش هست یا می شه عناوین خاصی از یک پکیج رو سفارش داد؟ اگر امکانش هست قیمت رو هم در اون حالت بفرمایید
شمارم در امضام و پست اول موجودهگارانتی برام مهم نیست اما شرگت سازنده و قیمت برام مهمه
من بعد ساعت 10 نیستم اگه امکانش هست شمارتون رو برام ارسال کنید