• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش ❤████ فروش هارد اکسترنال اینترنال 1 و 2 و 3 و 4 و 5 و 6 و 8 || با اطلاعات طلایی و بسیار ارزان ████❤

blue-panther

Registered User
لایک‌ها
284
دوستان من با این مارک زیاد آشنایی ندارم کسی هست توضیحی در مورد این شرکت سازنده بده؟؟
من بیشتر با transcend , toshiba آشنایی دارم
سرعت انتقال داده ها و دریافت رو هم اگه میشه بگید ممنونم

ARR@W

کاربر فعال بازارچه
کاربر فعال
لایک‌ها
3,285
دوستان من با این مارک زیاد آشنایی ندارم کسی هست توضیحی در مورد این شرکت سازنده بده؟؟
با اجازه استارتر
توشیبا یکی از سه تولید کننده بزرگ هارد دیسک(به همراه وسترن دیجیتال و سیگیت) است. ترنسند، سیلیکون پاور و آدیتا تولید کننده نیستند و از تولیدات سایرین در باکس هارد های خود استفاده می کنند.
سرعت ترنسفرریت بسته به نوع هارد به کار رفته تفاوت می کند به عنوان مثال برای سیگیت بک آپ پلاس سه ترابایت حدود 147mb/s است.

faramobile

Registered User
لایک‌ها
921

کیفیت هارد های توشیبا نسبت به قیمتی که دارن اصلا قابل مقایسه نیست با سیگیت و وسترن دیجیتال ، ترنسند که اصلا هیچی نگم بهتره چون خیلی از کیفیتش ناراضی ناراضیم ...

ولی الان به ترتیب بهترین برند هارد اکسترنال ایناس : ۱- بوفالو - که خیلی گرونه هست نسبت به بقیه ولی کیفیت اصلا حرفی توش نیست

۲- وسترن و سیگیت بک آپ هر دو در یک رده هستن ولی وسترن به دلیل گستردگی بیشتر معروف تر شده

۳- توشیبا

با اجازه استارتر
توشیبا یکی از سه تولید کننده بزرگ هارد دیسک(به همراه وسترن دیجیتال و سیگیت) است. ترنسند، سیلیکون پاور و آدیتا تولید کننده نیستند و از تولیدات سایرین در باکس هارد های خود استفاده می کنند.
سرعت ترنسفرریت بسته به نوع هارد به کار رفته تفاوت می کند به عنوان مثال برای سیگیت بک آپ پلاس سه ترابایت حدود 147mb/s است.

با تشکر از فرشاد جان ;)

vzzr

Registered User
لایک‌ها
49
شرایط خرید و تخفیف خرید تعدادیو اگه میشه بمن بگین

Dr.pedram

Registered User
لایک‌ها
39
سلام این هارد دو ترا بدون اداپتور وسترن دقیقا کدو م مدل است لینک می دید usbدو هست یا سه

faramobile

Registered User
لایک‌ها
921

mokhtar67

Registered User
لایک‌ها
302

قیمتی که گذاشتین خیلی عالی هست
هارد 2ترا وسترن پاسپورتی بدون آدابتور گارانتی سازگار : 590

تو سایت 2 برایر بود پشممام فر خورد
مشخصات محصول - allDIGITall - فروشگاه اينترنتي موبايل و كامپيوتر آل دیجیتال البته اینجا فرق میکنه

سرعت هارد 7200 هست؟

اینها گارانتیش تا کی هست؟میشه حضوری خرید کرد؟من 2 تا 3 ترا گونفلکس دارم از اون مدل نداری؟

از این پاسپورتی بخوام 2 تا تخفیف داره؟یادش بخیر یه زمانی 3 ترا رو 215 میخریدیم :wacko:

faramobile

Registered User
لایک‌ها
921
بله چون پایین ترین قیمت ممکن رو قرار دادیم
گارانتیش تا ۲۰۱۵ هست تقریبا
توی هارد های با آدابتور ۷۲۰۰ دور هستن

حضوری تو مغازه نمیشه چون اینجا فقط عمده میفروشن ، بخواین میتونم براتون بیارم جایی تحویل بدم

متاسفانه قیمت پایین ترین چیزی هست که ممکنه و امکان تخفیف در قیمت هارد نیست ، ولی در کپی اطلاعات امکان تخفیف وجود داره

من در خدمتم امری بود پیام بزنید

V I D A

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
این صفحه ها خیلی زیاده و من فرصت خوندنشو ندارم. با 300 هزار تومن چی میتونم بگیرم. تو یکی دو جا دیدم پکیج شما را هدیه میدن مال شما پولیه یا هدیه روی خرید هارد. خیلی ممنون

mokhtar67

Registered User
لایک‌ها
302
بله چون پایین ترین قیمت ممکن رو قرار دادیم
گارانتیش تا ۲۰۱۵ هست تقریبا
توی هارد های با آدابتور ۷۲۰۰ دور هستن

حضوری تو مغازه نمیشه چون اینجا فقط عمده میفروشن ، بخواین میتونم براتون بیارم جایی تحویل بدم

متاسفانه قیمت پایین ترین چیزی هست که ممکنه و امکان تخفیف در قیمت هارد نیست ، ولی در کپی اطلاعات امکان تخفیف وجود داره

من در خدمتم امری بود پیام بزنید

lمرسی پس 5200 هست؟مدل گونفلکس یا وسترن چیزی دارید 3 ترا؟

faramobile

Registered User
لایک‌ها
921
این صفحه ها خیلی زیاده و من فرصت خوندنشو ندارم. با 300 هزار تومن چی میتونم بگیرم. تو یکی دو جا دیدم پکیج شما را هدیه میدن مال شما پولیه یا هدیه روی خرید هارد. خیلی ممنون

سلام دوست گرامی

براتون ارسال کردم شرایط رو

ولی یه نکته ای هست که حتما باید بگم

اول اینکه اونجایی که میگین زدن رایگان اطلاعات رو میدن ، ببینید هارد آکبند هست یا نه و اینکه قیمت کلی رو با قیمت ما مقایسه کنید ، یعنی قیمت آخری که پرداخت میکنید ...

منم میتونم هارد رو قیمت بزارم ۳۳۰ تومن ، بعد بگم اطلاعات رایگان ! یعنی از قبل حساب شده !

ولی من قیمت هارد رو میگم قیمت اطلاعات رو هم جدا میگم ، که مشتری بدونه چقدر پول میده و هر قسمت این مبلغ برای چی هست

نکته دوم اینکه : اونجایی که میگید پکیج های مارو میفروشن که کم نیستن ! ، مطمئن باشید اطلاعات چند سری قبل مارو دارن مه از خود ما خریدن ، و این اطلاعات من هر شب در حال آپدیت هست و امکان نداره کسی بگه پکیج های مارو دقیقا داره چون همین الانم هم بگیرید با پکیج فردا شب ما فرق داره چون قطعا کلی آپدیت شده همون شب ( در هر زمینه ای : انیمیشن و خیلی چیزای دیگه که نمیتونم عنوان کنم !!!)

lمرسی پس 5200 هست؟مدل گونفلکس یا وسترن چیزی دارید 3 ترا؟

بله دوست گلم ، اصلا هارد بدون آدابتور ۷۲۰۰ دور نداریم چون USB زورش نمیرسه این فشار رو ،

عزیز گوفلکس که کلا دیسکانتینیو شده ( از دور خارج شده و دیگه تولید نمیشه) و مدل های جدید و بسیار با کیفیت تر یعنی بک آپ پلاس جای این مدل رو گرفتن

۳ترا هم وسترن دارین هم سیگیت expansion که کیفیت بسیار عالی دارن و گارانتیه بسیار عالی تر

mortal2

Registered User
لایک‌ها
47
هارد اينترنال ٢ترا مي خوام ٦٤بافر قيمت بده وسترن

delta21

Registered User
لایک‌ها
392
دوست عزیز ازاین هاردهای 2 ترا با آدابتور که دارید کدوم بهتره؟(سرعت و کیفیت و ...)
اطلاعاتی که دارید برای هر ترا 15 تومنه یا برای پر کردن کل هارد؟
میشه اگه خواستیم فقط هارد بخریم؟
لطفا لیست کاملتونو برام پ.خ کنید

vive

Registered User
لایک‌ها
31
دوست عزیز
من 1 عدد هارد 3ترا وسترن مای بوک با آدابتور گارانتی سازگار
و 1عدد هارد 2ترا وسترن پاسپورتی بدون آدابتور گارانتی سازگار
+ اطلاعات (دیتا)
لطف کنید شرایط + لیست دیتا و قیت رو برام بفرستی
یکم عجله دارم