این صفحه ها خیلی زیاده و من فرصت خوندنشو ندارم. با 300 هزار تومن چی میتونم بگیرم. تو یکی دو جا دیدم پکیج شما را هدیه میدن مال شما پولیه یا هدیه روی خرید هارد. خیلی ممنون
سلام دوست گرامی
براتون ارسال کردم شرایط رو
ولی یه نکته ای هست که حتما باید بگم
اول اینکه اونجایی که میگین زدن رایگان اطلاعات رو میدن ، ببینید هارد آکبند هست یا نه و اینکه قیمت کلی رو با قیمت ما مقایسه کنید ، یعنی قیمت آخری که پرداخت میکنید ...
منم میتونم هارد رو قیمت بزارم ۳۳۰ تومن ، بعد بگم اطلاعات رایگان ! یعنی از قبل حساب شده !
ولی من قیمت هارد رو میگم قیمت اطلاعات رو هم جدا میگم ، که مشتری بدونه چقدر پول میده و هر قسمت این مبلغ برای چی هست
نکته دوم اینکه : اونجایی که میگید پکیج های مارو میفروشن که کم نیستن ! ، مطمئن باشید اطلاعات چند سری قبل مارو دارن مه از خود ما خریدن ، و این اطلاعات من هر شب در حال آپدیت هست و امکان نداره کسی بگه پکیج های مارو دقیقا داره چون همین الانم هم بگیرید با پکیج فردا شب ما فرق داره چون قطعا کلی آپدیت شده همون شب ( در هر زمینه ای : انیمیشن و خیلی چیزای دیگه که نمیتونم عنوان کنم !!!)
lمرسی پس 5200 هست؟مدل گونفلکس یا وسترن چیزی دارید 3 ترا؟
بله دوست گلم ، اصلا هارد بدون آدابتور ۷۲۰۰ دور نداریم چون USB زورش نمیرسه این فشار رو ،
عزیز گوفلکس که کلا دیسکانتینیو شده ( از دور خارج شده و دیگه تولید نمیشه) و مدل های جدید و بسیار با کیفیت تر یعنی بک آپ پلاس جای این مدل رو گرفتن
۳ترا هم وسترن دارین هم سیگیت expansion که کیفیت بسیار عالی دارن و گارانتیه بسیار عالی تر