mehdi136/8
Registered User
پخ دادم بررسی کنید لطفاً
پخ دادم بررسی کنید لطفاً
من هارد 3 ترا با اطلاعات میخوام فقط لطفا بگید که:
1.هارد ها گارانتی کجا و چند ساله است؟
2.حجم اطلاعات چقدره و با چه کیفیتی؟
3.تعداد کل فیلمها چند تاست؟
4.قیمت نهایی و با تخفیف چنده؟
سلام من یه Backup Plus 3TB با دیتا میخوام. هزینش چقدر میشه ؟
شما اگه تعویض نمیکنین اگ حسابش کنین چون خودتونو زیر سوال میبریدپیشنهاد دادم یا بله یا خیر. من پیشنهادمو میدم هر کس قبول کرد معامله میکنیم چون از کیف استفاده نمیکنم میخوام ردش کنم که خراب نشه 500 تومن بابتش پول خورده الان فکر کنم 700 به بالا باشه
دادا شما خودتون هارد 1t نمیفروشین؟
اگه آره قیمت؟
من زیاد سر در نمیارم ، کدوم نوعش بهتره سیگست یه وسترن؟فرقشون چیه؟
پ.خ کن
پ.ن: اون تاپیکی هم که معرفی کردید دوستمون دارند هارد 1 ترا میفروشن دیدم .
سلام
دوست عزیز قیمت هارد 2 ترا فول دیتا رو برام میفرستی؟
ممنون.
فروشنده انسان کاملا محترم و خوش برخوردی هستند.
من که منتظرم دلار یکم بیاد پایین بعد واسه خرید اقدام کنم.دیروز از بازار قیمت گرفتم قیمتای ایشون واقعا مناسبه.
داداش اگر 1 ترا usb 3 درست دوم پیدا کردی حتما بهم خبر بدی.ممنون
منم 3 ترا میخوام
سلام
1 ترا وسترن پاسپورتی طرح جدید رو امروز شما چند میدادید؟ چون اگر طبق چیزی باشه که تو پست اول نوشتید (260 تومن) که فرقی با بازار نداره چون من خودم همین امروز سازگار ارقام بودم و دقیقا اونا هم گفتن 260 تومن
من حدود ساعت 6:15 قیمت گرفتمشما ساعت چند قیمت گرفتی دوست من ؟
تا قبل از ساعت ۲:۳۰ ما ۲۴۹ یا همون ۲۵۰ میدادیم بعدش گرون شد
باز یه قیمت بگیر فردا
من حدود ساعت 6:15 قیمت گرفتم
اقا حامد انسان شريفي هستند وازين گرگهاي تويه بازارسرترهستن داداش من تماس گرفتم قرار واسه سه تراي دومي كه قبلا حرف زديم خبربديد من كه گفتم دوباره ازتون خريدميكنم منتظرخبرتون ميمونم
Sent from my iPhone using Tapatalk
ممنون میشم خبرش رو بدیدعجیبه خیلی ، حالا من فردا میرم چک می کنم از شرکت اگه واقعا اینجوری باشه باید بزارن ما هم قیمت پایین تر بدیم ، چون اون که به شما گفته قیمت یوزر هست
تهشو در میارم عزیز اگه اینجوری باشه به شرکت میگیم ما پایین تر میدیم
ممنون میشم خبرش رو بدید
چون من یکی از هاردام هم خراب شده باید حتما هارد بگیرم که میخوام 1 ترا بگیرم از همین طرح جدیدا که ببینم اگر بشه مزاحم خودتون بشم