دوست عزیز برای خرید پکیج 1-2-3-5-6 باید هارد چند ترابایتی از شما بخرم که حجمش مناسب باشد؟ایا سریالها زیر نویس فارسی دارند؟لطفا حجم همه پکیجهایی که داری را برایم ارسال کنید.
داداش منم میخواستم بپرسم سریالاتون و فیلما زیرنویس فارسی هماهنگ داره یا نه. مرسی
دوست عزیزم پیامتون رو پیدا نمیکنم لطفا دوباره پیام بزنید چون پیام جدید از شما دریافت نکردم متاسقانه
سلام داداش - دیروز صبح هاردو واست فرستادم رسید دستت یه ندا بده
سلام داداش در مورد مستند کلا چه مستندهایی داری از کجا ضبط شده و کیفیت؟ از manoto داری؟مستند چون میخوام دوبله فارسی های شبکه های نشنال جئوگرافی و من و تو رو آرشیو کنم دارم کم کم جمع میکنم چون هم یکم جمع آوریش سخته هم اینکه گرونه میدن اونایی که میفروشن وگرنه همش رو یه جا میخریدم چون خودم خیلی علاقه دارم
سلام داداش در مورد مستند کلا چه مستندهایی داری از کجا ضبط شده و کیفیت؟ از manoto داری؟
کجا هستین؟
ممنون میشم برام پ.خ بدید اینا رو
سلام پگيج ٢و٧ در ١ترا ماي پاسپورتي جا ميشه وكي ميتوني تحويل بدهي ؟
با سلام اقا حامد
حجم 8و9 چقدر می شه؟
داداش بین شما و این تاپیک مجاورتون چه خبره. ثانیه ای قیمتو میارید پایین. اگه چیز جدیدی آوردی برام بفرست دارم جفت و جور می کنم.
با سلام خدمت آقا حامد عزیز چند تا سوآل از خدمتتون داشتم:
1-فرق این دو تا با هم چیه؟:
هارد 2 ترا سیگیت backup plus با آدابتور گارانتی سازگار : 365
هارد 2 ترا سیگیت expansion با آدابتور گارانتی سازگار : 350
و آیا این مدل:
هارد 2 ترا وسترن مای بوک با آدابتور گارانتی سازگار : 390
که 30 40 تومن از دو تا سیگیت های بالا گرون تره بهتره یا نه؟ و داگه بهتره دلیلش چیه؟
2- ویرایش شد ( علت : محدودیت های انجمن )
3-بعد از واریز و سفارش برای مشهد چند روزه به دستمون میرسه و هزینه پست یک هارد چقدر میشه؟
4-در پست اول اعلام کردید که 3 ترا مستند دوبله پارسی دارید لیستی از اونها به همراه حجم و اسم دارید به من بدید؟
با تشکر
این 4 تراهای سیگیت که زدین داخلش یدونه هارد 4 ترا یتیکه هست یا دو تا دو تراست؟